BA (Hons) jeugd en gemeenschapswerk

Ruskin College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) jeugd en gemeenschapswerk

Ruskin College

Dit is een drie-jaar full-time of vierjarige part-time undergraduate natuurlijk.

Als u een full-time student bent u verplicht om het college te wonen twee dagen per week. Daarnaast wordt u verwacht dat stages voor ongeveer 16 uur per week bij te wonen vanaf januari-juni. Als u een part-time student vindt u het College een dag per week nodig zal zijn. Daarnaast wordt u verwacht dat stages voor ongeveer 8 uur per week bij te wonen vanaf januari-december.

Deze cursus is gericht op studenten met eerdere ervaring van de jeugd of de gemeenschap het werk of met het leven ervaring die hun begrip van deze gebieden heeft verbeterd. Het is gebouwd op een sterke betrokkenheid bij het bevorderen van gelijke kansen en anti-onderdrukkende praktijk en de resultaten, zowel voor de studenten zelf en voor de mensen met wie ze werken tijdens hun studie en op de langere termijn. De aanpak is gebaseerd op de principes, waarden en ethiek van het beroep binnen een ervaringsgerichte leeromgeving. Het Nationaal Jeugd Agentschap (NYA) is het valideren van het lichaam voor alle jeugd en communautaire programma's in Engeland en Wales. Elk jaar zijn ze controleren en de kwaliteit van elk programma en Jeugd en communautaire werkprogramma Ruskin analyseren werd de hoogst mogelijk "Voldoende met onderscheiding 'categorie uitgereikt. Als een team, we zijn erg trots op het ontwikkelen en onderhouden van de hoogst mogelijke normen en dit wordt weerspiegeld in de kwaliteit van het werk dat de studenten produceren en hun actieve deelname aan ervoor te zorgen dat hun leerervaring is voorbeeldig.

Wat zal ik studeren op de cursus?

Het programma streeft naar reflectieve en reflexieve beoefenaars te ontwikkelen en opleiden en trainen studenten die niet alleen bewust van de professionele en academische waarde-basis, maar actief toegewijd aan de principes die ze belichamen. Het programma streeft naar de professionaliteit van jeugdwerk theorie en praktijk te verbeteren, door middel van de verdere toepassing van eperiential aanleren van antioppressive praktijk.

TOELATINGSEISEN

Alle kandidaten moeten in staat zijn om de algemene toelatingseisen voor het Ruskin College te voldoen.

Als u een certificaat van het hoger onderwijs of 120 credits in een relevant onderwerp en zijn JNC gekwalificeerd u mogelijk in aanmerking voor de directe invoer op jaar twee van deze cursus.

Aanvragers die met succes hebben afgerond een Certificaat / Diploma of Foundation Degree in Jeugd en communautaire werk en zijn al Nationaal Jeugd Agentschap JNC gekwalificeerd maar die wensen om hun kwalificatie te verhogen tot dat van een volledige BA (Honours) Degree in Jeugd en Community Werk kan aanvragen directe toegang tot Niveau 6 (derde) jaar van de BA) Hons).

Alle studenten wordt gevraagd om een ​​eerdere strafrechtelijke veroordeling (inclusief waarschuwingen, waarschuwingen en berispingen) beschrijven hoe lang geleden heeft plaatsgevonden en of zij als een jongere of een volwassene. Daarnaast zullen de studenten worden verplicht om een ​​ondergaan up to date verbeterde strafregister te controleren en om goedkeuring te krijgen voor de aanvang van elke plaatsing.

Indien een student heeft een eerdere veroordeling, voorzichtigheid, waarschuwing of berisping kan dit niet een automatische bar binnenkomst op de cursus zijn, maar het zal gegeven worden volledige aandacht en kunnen worden onderworpen aan een risicobeoordeling.

Cursusdata

Deze cursus start in september. Toepassingen sluiten 15 augustus.

CARRIÈRE

Jeugd en Community Werk carrière bestemmingen zijn in de lokale overheid de jeugd diensten over het hele land en in een breed scala van vrijwilligerssector jeugdwerk organisaties, waaronder centrebased, vrijstaande (buurt en community-based) en geloof gerelateerde projecten. Kansen bestaan ​​ook voor gekwalificeerde werknemers om te werken in een reeks andere instellingen van beroepen, waaronder: scholen, Drug Agencies, Women's Refuge, Agogisch Werk, Jeugd Offending diensten en Connexions.

HOE AANVRAGEN VOOR DEZE CURSUS

U kunt zich aanmelden voor cursussen online via de website Ruskin College of u kunt een pdf van ons aanvraagformulier te downloaden.

FINANCIERING je studie

De financiering is beschikbaar vanaf Studiefinanciering Engeland als je in Engeland (www leven. gov.uk/studentfinance, 0845 300 5090). Als u in andere delen van het Verenigd Koninkrijk woont u contact opnemen met Student Finance Wales, Student Finance Noord-Ierland of de Student Award Agentschap voor Schotland. Internationale studenten die verantwoordelijk zijn voor de betaling van hun eigen collegegeld zal zijn

Collegegeld 2015/16

Toegang tot HE programma, niveau 3, Full Time: £ 3358

Certificate of Higher Education Niveau Voltijds Deeltijd
Business and Social Enterprise Niveau 4 £ 6000 £ 3000
Engels Studies: Creatief schrijven en kritische Practice Niveau 4 £ 9000 £ 4500
geschiedenis Niveau 4 £ 9000 £ 4500
Internationale Arbeidsorganisatie en de Trade Union Studies Niveau 4 £ 9000 £ 6750
wet Niveau 4 £ 9000 £ 4500
Sociale en Politieke Studies Niveau 4 £ 9000 £ 4500
Schrijven voor prestaties Niveau 4 £ 9000 £ 4500
BA Degree Niveau Voltijds Deeltijd
Sociaal Werk Niveau 4 £ 9000 £ 6750
Jeugd en Community Niveau 4 £ 9000 £ 6750
MA programma's Niveau Voltijds Deeltijd
Openbare Geschiedenis Niveau 7 £ 5100 £ 2550
Resident Study Bedroom tarieven 2014/15 40wks per wk
Studie Bedroom standaard Y £ 4000 £ 100
Studie slaapkamer en-suite £ 4840 £ 121
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Oxford, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates