BA (Hons) Juweelontwerp

Hereford College of Arts

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) Juweelontwerp

Hereford College of Arts

Een korte samenvatting van de cursus

Het Jewellery Design promoot natuurlijk creatief ontwerp en na te denken over voorwerpen die betrekking hebben op het lichaam. Met een sterke focus op innovatieve benaderingen, onze studenten beginnen aan een verkenning van materialen en worden uitgedaagd om de traditionele noties van versiering in twijfel. De objecten die ze maken in het college het netwerk van gespecialiseerde workshops weerspiegelen sieraden rijke erfgoed, met een speciale focus op omarmen eigentijdse ideeën, materialen en technologieën. Of het nu met de hand, machine of digitale technologieën, worden studenten gestimuleerd om hun eigen creatieve taal van meningsuiting geïnterpreteerd door middel van een steeds groeiende oogpunt van wat hedendaagse sieraden kan vinden.

Studenten op de cursus worden ondersteund via individuele begeleiding en groepsdiscussie met een team van getalenteerde docenten, technische demonstranten en het bezoeken van professionals, elk met hun eigen creatieve praktijken en expertise in het veld. Leven slip in de loop en een gespecialiseerde Professional Practice module bereiden studenten voor een carrière in de creatieve industrie als zelfstandig kunstenaar juweliers en designer-makers te lanceren.

Functies

Wat u zult ervaren

 • Uitstekende student-to-staf ratio en een evenwichtige curriculum gebaseerd op tal van individuele lessen, groepsdiscussie, educatieve bezoeken, workshops en demonstraties.
 • Studenten worden onderwezen naast die op de hedendaagse ontwerp Crafts cursus om betrokkenheid te bevorderen met een breder gesprek over materialen en de toepassing daarvan.
 • Speciale modules, live slips en sterke industrie relaties bieden volop gelegenheid om te ontwikkelen en te koesteren relevante carrière ervaring.
 • Een actief Gastdocenten programma brengt een verscheidenheid aan professionele juweliers en specialisten aan het college tijdens elk jaar van de studie.
 • Alle studenten worden ondersteund bij het aanvragen van nationale en internationale wedstrijden, zoals die worden aangeboden door de Goldsmiths 'Company, de Britse Arts Medal Society, München Talente en Hothouse programma van de Craft Raad.

Kritische Studies

Deze studies zijn volledig geconcentreerd rond de studenten natuurlijk gebied, die een solide basis in de geschiedenis onderwerp en kritische manier van denken over creatieve praktijk. De Critical Studies programma stelt studenten in staat om hun eigen werk in een bredere context te stellen, en ook helpt hen een beter begrip van hoe creatief werk kan worden geïnterpreteerd en beoordeeld te ontwikkelen. Klik hier voor meer informatie.

Carrière & Progression

Waarom deze cursus?
Deze cursus zal zich inspannen om te rekken en daag je perceptie van de hedendaagse sieraden ontwerpen, waardoor u deze concepten te verkennen op een creatieve en praktische manier. Geleerde vaardigheden zijn overdraagbaar op een breed scala van ontwerp en het maken van banen, en zich richten op het ontwikkelen van je creatief denken en aanpak maken. Onze studenten zijn enthousiast over experimenteren en risico's te nemen om te komen tot originele ideeën. Zij zijn geïnteresseerd in het leren waarom iets gemaakt zoveel hoe iets gemaakt en hun enthousiasme zichtbaar in de objecten die ze creëren en de ideeën zij ontwikkelen.

Inrichting

Ateliers en studio's
Jewellery Design studenten hebben elk hun eigen aangewezen werkplek gelegen in een ruime studio waar ze ideeën en praktijken kunnen delen. Daarnaast hebben alle studenten hebben een open toegang tot een reeks van gespecialiseerde workshops, waaronder twee kleine metalen werkplaatsen en de instrumenten en apparatuur voor het werken in een aantal materialen. Faciliteiten omvatten traditionele handgereedschappen, emailleren ovens, een ets station, micro-lassers, lasersnijmachines, een aangewezen tech suite met CAD, rapid-prototyping techniek, en nog veel meer.

Een van de grootste activa van het college is het deskundig technisch personeel bij de hand in elke workshop, klaar en bereid om te helpen als dat nodig is. Studenten kunnen gratis gebruik maken van de IT-voorzieningen loopt de industrie standaard software op zowel Mac als PC-systemen, een fotografie studio met apparatuur beschikbaar voor de lening, en bibliotheken met een uitstekende-juwelen-gerelateerde tijdschriften, catalogi en boeken.

Alumni

Eenmaal afgestudeerd studenten vooruitgang op verschillende wegen, waaronder:

 • Zelfstandig ontwerper / maker
 • Galeriehouder / exposant
 • Beheerder
 • Leraar
 • Postdoctorale studie bijvoorbeeld MA
 • Residenties
Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
10,000 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Hereford, Engeland
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates