BA (Hons) Kunstenaar Smeden

Hereford College of Arts

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) Kunstenaar Smeden

Hereford College of Arts

Een korte samenvatting van deze cursus

De kunstenaar Blacksmithing cursus zoekt gemotiveerde, creatieve mensen enthousiast over de mogelijkheid om te verkennen waar de hete gesmeed metaal ontmoet conceptuele, technische en materiële begrip. De focus van deze BA programma ligt op het indrukken van de rijke traditie van het smeden in een hedendaagse dialoog, met bijzondere aandacht voor innovatief denken en bekwaam maken. Ondersteund door uitstekende docenten en technisch personeel, studenten op de cursus hebben toegang tot de grootste opleidingen op basis smederij in Europa, evenals een netwerk van gespecialiseerde werkplaatsen waar ze het uitbreiden van hun materiaal kennis in gebieden zoals hout, keramiek, textiel, kunststoffen en digitale fabricage.

Als onderdeel van een geïntegreerd programma van de studie, kunstenaar Blacksmithing leren de studenten de vaardigheden die nodig zijn om als onafhankelijke makers en ontwerpers blinken. Ze delen werkruimte met een modern design Craft en Jewellery Design studenten en worden ondergedompeld in een cultuur van gecombineerde ideeën en praktijk. Op deze manier worden ze aangemoedigd om risico's te nemen en ontwikkelen van hun eigen taal te maken.

U zult uw eigen persoonlijke vocabulaire ontwikkelen heet gesmeed metaal door het verkennen en uitdagende het materiaal en het proces. Nieuwe en innovatieve ideeën zullen worden gegenereerd door middel van eigen onderzoek bronnen en een onderdompeling in het maken van het werk kritisch te herzien. Een ontwikkeling van technische virtuositeit in hete smeden en metaalbewerking techniek zal centraal staan ​​in het oplossen van uw kwaliteit van ontwerpen in professioneel geproduceerde en hoogst individuele eindresultaten zijn.

De BA (Hons) Kunstenaar Smid programma op Hereford Hogeschool voor de Kunsten wordt erkend wereldwijd en is een unieke positie om in de voorhoede van de hedendaagse valse metaalbewerking praktijk.

Het resultaat: onze afgestudeerden definiëren en herdefiniëren van de culturele positionering van gesmeed metalen ontwerp

Kritische Studies

Deze studies zijn volledig geconcentreerd rond de studenten natuurlijk gebied, die een solide basis in de geschiedenis onderwerp en kritische manier van denken over creatieve praktijk. De Critical Studies programma stelt studenten in staat om hun eigen werk in een bredere context te stellen, en ook helpt hen een beter begrip van hoe creatief werk kan worden geïnterpreteerd en beoordeeld te ontwikkelen.

Functies

Wat u zult ervaren

 • Het programma wordt, bij zijn hart, een praktijkgerichte opleiding gericht op gesmeed metaal en design, en met de nadruk op het leren door te doen. U zult ontdekken dat onderzoek en experimenten is een essentieel onderdeel van het ontwerpproces.
 • Het programma trekt ambitieuze en diverse studenten uit het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland, die allemaal gepassioneerd en vastbesloten om het nastreven van een loopbaan als kunstenaar smeden.
 • We geloven in het belang van het leggen van een sterke fundering van smeden processen en technieken. U zult gerichte smeden en opleiding metaalbewerking vaardigheden te ontvangen op de Nationale School van Blacksmithing dat is de grootste smederij trainingsfaciliteit in Europa.
 • Je maakt deel uit van een levendige kunstacademie, waar uw ontwerp vaardigheden worden aangescherpt en ontwikkeld zijn. U krijgt toegang tot goed uitgeruste studio's hebben een volledig assortiment van ambachtelijke workshops, waaronder CAD / CAM snijden en 3D printing technologieën, zodat u andere materialen, testen ideeën te onderzoeken en te maken high-spec maquettes of componenten.
 • Je maakt deel uit van een grotere groep van ambachten cursussen geven u de mogelijkheid om uw praktijk contextualiseren in een creatieve omgeving met andere makers.
 • Het programma stimuleert een breedte van de praktijk, variërend in schaal van grootschalige buitenkant gesmeed metaalwerk om kleine galerie objecten. U wordt aangemoedigd om een ​​aantal wegen te verkennen in het maken van een aantal objecten en producten.
 • Een reeks van live-slips zal worden aangeboden met de bedoeling om in eerste instantie het verbreden van je omvang en denkprocessen, wat leidt tot een re-gericht op het oplossen van uw eigen persoonlijke praktijk.
 • Het programma bevat mogelijkheden voor het werken met de commissie van externe slips waaronder de productie van ontwerpen die de klant / opdrachtgever voldoen, de betrokken met pitching uw ideeën en presenteren definitieve ontwerpen vaardigheden en de ambachtelijke en zakelijke vaardigheden die nodig zijn voor de uiteindelijke productie
 • U zult curator en exposeren uw werk in een professionele omgeving. Toegang tot galerijen en professionele netwerken zijn een intrinsiek onderdeel van het programma.
 • Het programma heeft relaties voor de uitwisseling van beste praktijken en ideeën met andere belangrijke internationale instellingen leveren gesmeed metalen programma's, waaronder de Universiteit van Göteborg, HDK Steneby, Zweden, en de Universiteit van Illinois in Carbondale USA opgericht. Je hebt ook de mogelijkheid om links en vormen van netwerken met andere beoefenaars te maken.
 • Het programma omvat de reeks van 'Gravity' lezingen gedurende het hele jaar door high-profile, nationale en internationale ontwerpers en kunstenaars geven inzicht in hun eigen ontwerp praktijk.
 • Er zullen mogelijkheden om deel te nemen aan masterclasses gegeven door professionals uit de industrie: recente medewerkers hebben opgenomen Brian Russell, Jake James en Peter van Parkinson.
 • Je zal professionele zakelijke praktijken te ontwikkelen door middel van een reeks seminars en lezingen, het verkrijgen van inzicht in de huidige bedrijfsvoering en het invullen van een persoonlijk business plan, de bouw van een professionele portfolio en online digitale aanwezigheid in ondersteuning van uw einddiploma-show.

Carrière en progressie

Waarom deze cursus?

Kunstenaar Blacksmithing is genieten van een renaissance niet alleen in de meer gebruikelijke arena's van de binnenlandse en architectonische smederij werk, maar ook binnen de galerie en openbare kunst context, waardoor kunstenaar Smid afgestudeerden met duidelijke kansen om een ​​innovatief design geleide creatieve praktijk vast te stellen.

Het programma ontwikkelt kunstenaar Smid afgestudeerden die zijn onafhankelijk, kritisch op de hoogte, met bedreven bedrijfsvoering die goed geïnformeerd en hebben de capaciteit om hun ideeën te uiten door middel van gesmeed metaal met duidelijkheid, verbeelding en vertrouwen.

Veel afgestudeerden ontwikkelen van een loopbaan als zelfstandige vaklieden, het opzetten van design studio's en workshops, de productie van het werk, variërend in omvang en breedte van grootschalige buitenkant gesmeed metaalwerk om kleine galerie objecten.

Als alternatief kunnen afgestudeerden kiezen om ervaringen op te doen door zich gezellen werken voor smeden over de hele wereld en de mogelijkheden verkennen in de creatieve sector kunsten door middel van consultancy, community arts, onderwijs, en residenties en / of ondernemen postdoctorale studie.

Inrichting

Workshops & Studios

U zult zeer gespecialiseerde, technische opleiding krijgen aan de Nationale School van Blacksmithing dat is de grootste smeden trainingsfaciliteit in Europa. U krijgt toegang tot goed uitgeruste studio's en ambachtelijke werkplaatsen binnen de kunstacademie waaronder keramiek, sieraden, printen en textiel, evenals uitgebreide fotografie, IT en bibliotheek faciliteiten.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
10,500 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Hereford, Engeland
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates