BA (Hons) landschapsarchitectuur

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Environmental Design

Onderwijs Goal

 • Landschap ontwerp is een creatief proces, met inbegrip van onderzoek, analyse, conceptuele synthese van verkenning van de ruimte en de vorm van aanbevelingen. De professional zal zich richten op studenten
 • Landschap ontwerp biedt de volgende eindtermen:
 • UK Quality Assurance Agentschap voor Hoger Onderwijs .KU: Kennis en inzicht:
 • Ontwerp theorie en methoden en hun toepassingen
 • Natuurlijke en culturele dynamiek van het proces en hoe ze worden betrokken bij het ontwerpplan
 • Exploratie en expressie in diverse handmatige en digitale technologie als een middel om driedimensionaal model te genereren voor het ontwerp van het voorstel
 • Architectuur en interieur design precedenten en hun relatie in de hedendaagse praktijk
 • Onroerend goed en planten kenmerken van architectuur en interieur design in het ontwerp applicatie
 • Specifieke professionele, juridische, institutionele en bestuurlijke factoren in het landschap ontwerppraktijk

Teaching Model

Het eigenlijke ontwerp van het project om de omzetting van de theorie in de praktijk te bevorderen, zodat het ontwerp studio heeft 50% aandeel in het curriculum. Het bevat project gekoppeld aan onderzoeksprioriteiten gevarieerd, sommige van de geïntroduceerde van buiten bedrijven projecten. Elke account bevat meerdere design studio project aangehaald meer van de hierboven genoemde methoden van het onderwijs.

Assessment Model

Meestal classwork, folio, papier, design projecten, stages, lezingen, rapporten en andere afstuderen onderzoek mode.

Werkgelegenheid richting

Verloofd in het interieur, home design, tooling ontwerp, landschap ontwerp, commerciële bedrijven ontwerp planning, milieu-ontwerp en andere multi-dimensionale ontwerp werk op het gebied van interieur design bedrijf, beroemde ontwerper studio, ontwerp instituten, ontwerp-afdelingen van grote ondernemingen. Studenten kunnen ook het opzetten van hun eigen bedrijf design studio, of verder streven naar een hoger niveau van het onderwijs in binnen- en buitenland.

Onderwijzen Prestaties

 • Door creatief ontwerp exploratie en kritische beoordeling van het ontwerp-proces, waarin het vermogen om te synthetiseren en ter ondersteuning van onderzoek en een pionier in de gevallen onder het analyseren van de voorstellen van de landschapsarchitectuur.
 • In staat om een ​​uitgebreide kennis en voor degenen die de fysieke praktijk van de hedendaagse architectonische omgeving, economische, sociale en culturele kritisch inzicht tonen.
 • Ability Architectuur / Interieur Design Show gestandaardiseerde materialen, technologieën, instellingen en systemen, op de achtergrond van de wereldwijde industrialisering, rekening houdend met ethische, duurzaamheid en culturele waardering en het gebruik.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

You can now gain a prestigious British degree while completing all or part of your studies in China, thanks to a new collaboration with a leading Chinese university.

You can now gain a prestigious British degree while completing all or part of your studies in China, thanks to a new collaboration with a leading Chinese university. Lees Minder
Wuhan , Birmingham + 1 Meer Minder