BA (Hons) maatschappelijk werk

Ruskin College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) maatschappelijk werk

Ruskin College

Dit is een driejarige fulltime, of vier jaar in deeltijd initiële cursus.

De BA (Hons) in sociaal werk wordt erkend als een beroepskwalificatie in sociaal werk van de Health and Care Professions Raad (HCPC), door het College of Social Work (TCSW) goedgekeurd en gevalideerd door de Open Universiteit.

Het bestaat uit academische studie en praktijk leren in een sociale werk bureau, de laatste in twee periodes, 70 en 100 dagen, in een verscheidenheid van maatschappelijk werk instellingen. Ruskin heeft een gedegen traditie van sociaal werk onderwijs en opleiding voor volwassen, niet-traditionele studenten. Het werkt in samenwerking met andere lokale sociale werkprogramma's en de lokale overheden partners, in het bijzonder Oxfordshire County Council, voornamelijk via onze Practice Learning Centre. Ondersteuning voor studenten wordt verstrekt door het programma, waaronder het toezicht tijdens de plaatsing.

Nationale Studenten Enquête

Onze kleine klassen betekenen onze resultaten vaak niet officieel registreren op de Nationale Studenten Enquête. Echter, in 2011, in vergelijking met de 88 andere instellingen die een graad in sociaal werk bieden, Ruskin was zeer tevreden 1 nationaal te worden geplaatst voor 'Onderwijs over het programma', met 99% van de studenten eens het was goed of zeer goed.

Strafregister en GESCHIKTHEID

Alle kandidaten voor de Social Work cursus wordt gevraagd om eventuele strafrechtelijke veroordelingen (inclusief waarschuwingen, waarschuwingen en berispingen) hoe lang geleden ze zijn opgetreden en of als een minderjarige of een volwassene te onthullen. Daarnaast zullen de studenten worden verplicht om te ondergaan een verbeterde strafregisters controleren en zal moeten ruimte krijgen voor de aanvang van maatschappelijke stages. Indien een student heeft een eerdere veroordeling, voorzichtigheid, waarschuwing of berisping kan dit niet een automatische bar inschrijving op het programma, maar het zal gegeven worden volledige aandacht en kunnen worden onderworpen aan een risicobeoordeling.

Studenten geselecteerd voor dit programma zullen worden onderworpen aan de BA Social Work Geschiktheid Procedure. Hoewel het niet een vereiste voor studenten te registreren bij de Health and Care Professions Raad (HCPC), het registreren van het lichaam voor maatschappelijk werk, zijn ze verwacht te houden aan de "Oriëntatie op gedrag en ethiek voor studenten '. Zodra de mate succesvol is afgerond, kunnen studenten van toepassing met de HCPC worden geregistreerd. Registratie is nodig om te werken als een 'Social Worker', want dit is een beschermde titel

Wat zal ik studeren op dit CURSUS?

Ruskin is traditioneel aangemoedigd potentiële hulpverleners om kwesties van sociale rechtvaardigheid en gelijkheid en de implicaties van deze voor de sociale werkpraktijk overwegen. Het programma heeft ook een sterke betrokkenheid bij de ontwikkeling van de gemeenschap zal maatschappelijk werk en vrijwillige organisaties die maatschappelijk werk diensten. Ingebed in onze sociale werkprogramma's is een sterke betrokkenheid bij sociale rechtvaardigheid en empowerment van individuen en gemeenschappen en de bijdrage die het maatschappelijk werk kan leveren aan deze door middel van anti-discriminatie en anti-onderdrukkende praktijk, het luisteren naar en respect voor de stemmen van de gebruikers van maatschappelijk werk en actieve uitvoering van de waarden van het sociaal werk. Wij zijn vastbesloten ervoor te zorgen dat de maatschappelijk werkers die met succes te voltooien Ruskin programma's zijn reflecterende beoefenaars die een hoge kwaliteit, efficiënte diensten zal leveren in een professionele en medelevend manier.

Toelatingsvoorwaarde

S Kandidaten voor de BA (Hons) Maatschappelijk Werk moet:
  • tonen een verbintenis tot het nastreven van een carrière in het sociaal werk of beschikken over de juiste persoonlijke kwaliteiten en geschiktheid om een ​​maatschappelijk werker te zijn
  • hebben werk, vrijwilligerswerk, vakbond of persoonlijke ervaring met maatschappelijk werk relevant
  • tonen duidelijk een motivatie om 'return om te studeren' en het potentieel voor de behandeling van de academische en intellectuele eisen van het programma en voor het voldoen aan de vereiste wetenschappelijke norm voor het einde van het programma. Bewijs van de onderneming terug te keren naar programma's te bestuderen is een manier van demonstreren dit. Een manier om dit te bereiken is door het verrichten van een toegang tot Diploma hoger onderwijs in de Sociale Wetenschappen, verkrijgbaar bij Ruskin College.
  • hebben GCSE Grade C of hoger in zowel wiskunde en Engels op aanvraag
  • hebben een IELTS score van Level 6.5 voor nonUK studenten

CURSUS EN TOEPASSING DATA

Deze cursus start in september. Toepassingen sluiten 15 augustus. Let op: Deze cursus vult de plaatsen snel zo vroeg toepassing wordt geadviseerd.

CARRIÈRE

We verwachten dat de meerderheid van onze afgestudeerden om maatschappelijk werk posities na het voltooien van het programma krijgen relatief snel. Uit de cohort, die in 2013 afstudeerde, had 83% banen gevonden door februari 2014. Studenten vinden vaak dat de werkgelegenheid voortvloeien uit hun definitieve plaatsing. Alle bovenstaande studenten waren in het vinden van banen de lokale hun woongebied succesvol.

Collegegeld 2015/16

Toegang tot HE programma, niveau 3, Full Time: £ 3358

Certificate of Higher Education Niveau Voltijds Deeltijd
Business and Social Enterprise Niveau 4 £ 6000 £ 3000
Engels Studies: Creatief schrijven en kritische Practice Niveau 4 £ 9000 £ 4500
geschiedenis Niveau 4 £ 9000 £ 4500
Internationale Arbeidsorganisatie en de Trade Union Studies Niveau 4 £ 9000 £ 6750
wet Niveau 4 £ 9000 £ 4500
Sociale en Politieke Studies Niveau 4 £ 9000 £ 4500
Schrijven voor prestaties Niveau 4 £ 9000 £ 4500
BA Degree Niveau Voltijds Deeltijd
Sociaal Werk Niveau 4 £ 9000 £ 6750
Jeugd en Community Niveau 4 £ 9000 £ 6750
MA programma's Niveau Voltijds Deeltijd
Openbare Geschiedenis Niveau 7 £ 5100 £ 2550
Resident Study Bedroom tarieven 2014/15 40wks per wk
Studie Bedroom standaard Y £ 4000 £ 100
Studie slaapkamer en-suite £ 4840 £ 121
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Oxford, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates