BA (Hons) Marketing Management

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Algemene informatie

Diploma: Bachelor of Art in Marketing Management (bekroond door Staffordshire University)

Duur: 3 jaar (voltijd)

Belangrijkste kenmerken

De huidige bedrijfsomgeving is sterk gericht op goed opgeleid en effectief marketingpersoneel. De BA (Hons) Marketing Management Award, werd opgericht als een resultaat van de vraag van werkgevers voor afgestudeerden met praktische marketingvaardigheden, ondersteund door een goed begrip van het bredere bedrijfskader, hetzij in de context van commerciële, industriële, professionele of publieke organisaties . De cursus is ontworpen om je te voorzien van de vaardigheden en kennis om je een voorsprong te geven in je carrière in marketing en wordt ondersteund door een grote groep gespecialiseerde marketing- en businessdocenten met sterke banden met The Chartered Institute of Marketing.

  • Bestudeer de bredere zakelijke en juridische omgeving, de rol van marketing binnen die omgeving en hoe verschillende aspecten van een organisatie samenkomen om de markt te bedienen
  • Streven naar meer specialistische studie van marketing en hoe marketingspecialisten waarde toevoegen aan de organisatie door het begrip van klanten.
  • Streven naar vaardigheden en kennis om een ​​carrière op te bouwen in de volgende gebieden: verkoop, reclame, public relations, merkbeheer, detailhandel en algemeen management.

Cursusstructuur

MM-EN.jpg

Toelatingseisen

17 jaar en ouder en beide hebben:

  • Voltooid jaar 12 (of equivalent) en
  • Een pass in een universitair stichtingsjaar

British University Vietnam biedt directe toegang tot kwalificaties waar een student heeft voldaan aan de onderstaande vereisten:

Verkregen bevredigende Engelse taal met IELTS-score van 6,0 (elke component moet een minimum van 5,5 scoren) of TOEFL (IBT) 87 (Minimale componentscores: Luister 17, Spreken 20, Reading 18 en Writing 17) of gelijkwaardig en hebben minstens één van de volgende slagen behaald: de volgende opties:

  • 2 vakken op Advanced CE A-niveau
  • Een toegangsprogramma geslaagd voor de vereiste QAA-erkende standaard voor toegang tot het hoger onderwijs
  • Internationaal baccalaureaatdiploma met een minimum van 24 punten
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The mission of the University is to contribute to society and economic growth through the pursuit of exceptional teaching and learning and an innovative and meaningful engagement with business and com ... Lees meer

The mission of the University is to contribute to society and economic growth through the pursuit of exceptional teaching and learning and an innovative and meaningful engagement with business and community at the highest international levels of excellence. Lees Minder
Hanoi , Ecopark Township + 1 Meer Minder