Lees de Officiële Beschrijving

Cursus details

Creëer de toekomst van communicatie. Een dynamische cursus die kritisch kijkt naar culturele trends en media-industrie. Bemoeien met alle vormen van massacommunicatie: internet, sociale media, televisie, radio, populaire muziek en film.

Doe mee en maak fotografische essays, blogs en podcasts. Ontwerp een praatprogramma voor een radiostation. Ontwikkel en toon een lifestyle tv-concept.

Werk samen met praktiserende professionals van sociale media, marketing, tv- en tijdschriftenproductie in hypermoderne sociale leerruimtes.

Afgestudeerd met een erkende graad en inzetbare vaardigheden op alle huidige en potentiële toekomstige mediaplatforms.

Research Excellence Framework 2014

Research Excellence Framework 2014: 38% van ons onderzoek werd beoordeeld als wereldleider of internationaal excellent in de cel Communicatie, Cultuur en Mediastudies, Bibliotheek en Informatiebeheer.

Voordelen van de cursus

We vieren studenten en personeel met een ware passie voor kunst en geesteswetenschappen.

Door geïnspireerd lesgeven en intellectueel debat, plus dagelijkse interactie met bekroonde auteurs en toneelschrijvers, een doorlopend programma van media-industrieprofessionals, gepubliceerde docenten en wereldberoemde onderzoekers, zullen we je passie koesteren door je creatieve en kritische denken te ontwikkelen.

Dan zullen we je open stellen voor het brede scala aan mogelijkheden om een ​​carrière van je na te streven, of het nu gaat om schrijven en lesgeven, door journalistiek en copywriting, zaken doen en marketing, tot onderzoek en publiceren.

Leeds is het noordelijke hart van cultuur en kunst. Je campus ligt in het centrum van de stad, omringd door meer dan 18 musea, 10 kunstgalerieën, 17 theaters, 4 filmproductiebedrijven en 3 opnamestudio's (plus de oneven bar, restaurant en club!). We werken rechtstreeks samen met Leeds musea en galeries en vele regionale evenementen, waaronder het Ilkley Literature Festival en het Leeds West Indian Carnival.

Ons onderzoek en onderwijs verkennen een verscheidenheid aan onderwerpen, van Zuid-Afrika onder Apartheid tot de culturele impact van de LGBTQ-gemeenschap en van online racisme in voetbal tot genres uit de 21e eeuw. We zijn ook erg hands-on: van reguliere conferenties, seminars en evenementen georganiseerd door ons Centrum voor Cultuur en Kunsten, tot samenwerkingen met instituten en culturele organisaties.

Toelatingseisen

UCAS-tariefpunten: 104 punten vereist. (Minimaal 64 van twee A-niveaus of een equivalent daarvan, met uitzondering van algemene studies, moet ten minste een B in één onderwerp bevatten).

Aanvullende vereisten:

GCSEs:

GCSE Engelse taal op niveau C of hoger (klasse 4 voor degenen die vanaf 2015 hun GCSE volgen) of gelijkwaardig. Sleutelvaardigheden Niveau 2, Functionele vaardigheden Niveau 2 en het certificaat inzake geletterdheid voor volwassenen worden geaccepteerd in plaats van GCSE's.

TOEGANG TOT HIJ DIPLOMA:

Over het geheel genomen met een minimum van 104 UCAS-tariefpunten.

SCHOTSE AWARDS:

Minimaal 5 vakken in niveau B op hoger niveau.

IERS VERLATEN CERTIFICAAT:

Minimaal 5 vakken in Grade C1 of hoger op hoger niveau, waarvan minimaal 3 op B2 moeten staan.

SELECTIECRITERIA:

We kunnen selectiecriteria gebruiken op basis van uw persoonlijke kenmerken; ervaring en / of betrokkenheid bij het studiegebied. Deze informatie zal worden afgeleid van uw persoonlijke verklaring en referentie en zal alleen worden gebruikt als u voldoet aan de algemene toegangseisen.

Internationaal baccalaureaat: 24 punten

IELTS:

IELTS 6.0 zonder vaardigheden onder 5.5, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke sollicitant die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

VOLWASSEN AANVRAGERS

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen aanvragers die academisch potentieel aantonen. We hebben meestal wat bewijs nodig van recente academische studie, bijvoorbeeld het voltooien van een toegangscursus, maar recente relevante werkervaring kan ook worden overwogen. Houd er rekening mee dat voor sommige van onze professionele cursussen alle aanvragers moeten voldoen aan de opgegeven toegangscriteria en in deze gevallen kan werkervaring niet als vervangend worden beschouwd.

Als u via deze route wilt solliciteren, moet u verwijzen naar ons beleid inzake universitaire erkenning van voorafgaande leren.

Houd er rekening mee dat alle aanvragers van onze universiteit moeten voldoen aan onze standaard Engelse taalvereisten van het GCSE-niveau C of gelijkwaardig, variaties hierop zullen worden vermeld in de individuele cursusvereisten.

Baanperspectieven

Deze cursus biedt u een uitstekend platform om een ​​breed scala aan loopbanen in onderwijs, media en communicatie, kunst, marketing en bedrijfsontwikkeling, onder andere, te betreden. Uw overdraagbare vaardigheden op het gebied van analyse, communicatie, onderzoek en teamwerk zullen door werkgevers in vele sectoren worden gezocht. Je kunt ook een postdoctorale studie volgen op een gebied dat verband houdt met je studie of een vak als journalistiek, onderwijs of IT.

Carriere advies

Ons toegewijde team voor banen en carrières biedt deskundig advies en een groot aantal middelen om u te helpen bij het kiezen en verkrijgen van werk. Of u nu in uw eerste of laatste jaar zit, u kunt met medewerkers van ons Carrièrebureau praten die u advies kunnen geven bij het schrijven van een CV voor het zoeken naar een baan.

modules

Jaar 1 kernmodules

 • Interpretatie van nieuwe media
 • Culturele Studies
 • Media-interacties
 • BBC Radio: Cultural Talk, Public Purposes
 • Cinematische identiteiten: geslacht, klasse
 • Televisie onderzoeken

Jaar 2 kernmodules

 • Media: verleden tijd
 • Mediatheorie
 • Populaire muziek
 • Onderzoek naar media

Optiemodules van het jaar 2

 • Komedie, media, diversiteit
 • Jeugd, criminaliteit, cultuur
 • Workshop van Media Professionals
 • Toegepaste menswetenschappen: leef kort leren

Jaar 3 kernmodules

 • Proefschrift

Jaar 3 optie modules

 • Nieuwe media-geografieën
 • Genre Bending, Genre Blending
 • Race, cultuur
 • Sport media
 • Populaire muziek, afwijkende culturen
 • Lifestyle, media, identiteit
 • Media Celebrity
 • Digitaal
 • Hedendaagse genres
 • Culturele overtochten
 • Life Writing
 • Masculiniteit in de lange 18e eeuw
 • Modern Amerikaans drama
 • Postcolonial Cities
 • The Gothic: Literature, Culture, Theory
 • Schrijven in een tijd van geweld

vergoedingen

UK

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2018/19 is £ 9250. Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen om rekening te houden met de effecten van inflatie.

Educatieve bezoeken - De kosten voor deze reizen omvatten reis-, verblijf- en verblijfkosten. De prijs varieert van jaar tot jaar en aanwezigheid is optioneel.

Studiemateriaal - Wij bieden kernmateriaal tijdens je studie en je kunt ervoor kiezen om extra materialen aan te schaffen. Dit is niet verplicht en zal afhangen van de projecten die u onderneemt.

Internationaal 2018/19

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2018/19 is £ 12000. Het bedrag dat u betaalt, wordt voor elk jaar van uw cursus op dit niveau vastgesteld.

Educatieve bezoeken - De kosten voor deze reizen omvatten reis-, verblijf- en verblijfkosten. De prijs varieert van jaar tot jaar en aanwezigheid is optioneel.

Studiemateriaal - Wij bieden kernmateriaal tijdens je studie en je kunt ervoor kiezen om extra materialen aan te schaffen. Dit is niet verplicht en zal afhangen van de projecten die u onderneemt.

Leerruimtes

Online bronnen en collecties

Of u nu de verslagen van 17e-eeuwse strafprocedures van de Old Bailey wilt analyseren, meer dan 355.000 werken van Engelse en Amerikaanse poëzie, proza ​​en drama doorbladert of het grootste archief van de twintigste-eeuwse populaire cultuur ter wereld wilt bekijken, de online bronnen van onze bibliotheek bieden gemakkelijke toegang tot een reeks uiteenlopende collecties.

Zendplaats

Officieel een van 's werelds beste hoge gebouwen en een groot sprekend punt in Leeds, Broadcasting Place is de thuisbasis van onze cursussen voor culturele studies en geesteswetenschappen. Het biedt ruimte voor studenten om zich aan te sluiten bij een academische gemeenschap die een actieve rol speelt in het vormgeven van hedendaagse debatten over de toekomstige richting van die disciplines.

Bibliotheek

Onze bibliotheek is 24 uur per dag, zeven dagen per week, elke dag van het jaar geopend en biedt u toegang tot gespecialiseerde boeken en tijdschriften, leerruimtes, computers, multimediafaciliteiten en verhuur van media-apparatuur. Tienduizenden digitale bronnen van onze bibliotheek, waaronder e-boeken, ejournals en databases, kunnen online worden geopend op een tijd en plaats die bij u past.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 9 andere vakken van Leeds Beckett University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
9,250 GBP
UK
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019