BA (Hons) Merk- en marketingmanagement

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

De BA (Hons) Brand and Marketing Management-graad bij Cardiff Met biedt een gedefinieerde Pathway om een Pathway te worden met een marketingdiploma. Het diploma is ontwikkeld in samenwerking met het Chartered Institute of Marketing (CIM) om ervoor te zorgen dat de leerinhoud in overeenstemming is met de verwachtingen van de industrie. Al onze marketingcursussen staan bekend om hun beroepsoriëntatie. Door een 'Met Marketer' te worden, kunt u de academische kennis en praktische vaardigheden verwerven die nodig zijn om te slagen in een carrière als branding en marketing.

De mate is ontwikkeld om studenten in staat te stellen vaardigheden en bekwaamheid te ontwikkelen om creatief te denken en de nieuwste tools in moderne Branding-campagnes te adopteren en heeft de CIM 'Graduate Gateway'-status gekregen - deze accreditatie biedt onze studenten de mogelijkheid om vrijstelling te krijgen van zowel het CIM-certificaat in professionele marketing als Diploma in professionele marketingkwalificaties.

Deze cursus legt de nadruk op professioneel management van merken en het creëren van merken in een wereldwijde markt. Creativiteit is een zeer gewaardeerd kenmerk in de brandingindustrie en opdrachten zijn ontworpen om ideeën te ontwikkelen, het nemen van risico's aan te moedigen en de creatie van gedenkwaardige merkmaterialen te ondersteunen. Het hebben van een sterk merk is van onschatbare waarde in de moderne markt omdat het klanten inzicht in het bedrijf biedt. Een belangrijke focus zal liggen op het ontwikkelen van communicatie-, presentatie- en probleemoplossende vaardigheden samen met creatieve managementtools.

Studenten leren hoe ze sociale media kunnen gebruiken en ontwikkelen creatieve ontwerpvaardigheden in antwoord op de behoeften van de huidige marketingomgeving. Studenten zullen profiteren van een multidisciplinaire aanpak, onderwezen door academische experts, ervaren beoefenaars, gastsprekers resulterend in een 'leren door doen'-aanpak.

Daarnaast kun je als Met-Marketer deelnemen aan ons CIM-studentenhoofdstuk en in de voetsporen treden van onze prijsstudenten door deel te nemen aan de op CIM gebaseerde creatieve en ondernemende activiteiten. De competitie geeft je de mogelijkheid om te ervaren hoe het is om voor een marketingbureau te werken door aan een campagne voor een bekend merk uit de industrie te werken, waarbij de 12 beste finalisten worden uitgenodigd om hun ideeën persoonlijk naar de klant te pitchen.

Onze docenten hebben zowel academische kennis als industriële ervaringen om je de vaardigheden te leren die je nodig hebt voor de werkplek na het afstuderen - lees het verhaal van Nick Saunders. Je gaat in het tweede jaar een verplichte stage-module volgen, omdat dit voor alle marketingstudenten een essentiële vereiste is. Voor wie dat wenst, is er de extra mogelijkheid om een sandwich-opleiding te volgen waarbij het derde jaar kan worden besteed aan het plaatsen van een geschikte marketingsector. Cardiff School of Management heeft een speciaal stageteam om u te helpen.

Aan het leren

De studentgerichte benadering van leren en onderwijzen zal worden aangemoedigd door het gebruik van specifieke onderwijstrategieën, casestudies, projecten, tutorials, praktische oefeningen, aangevuld met het gebruik van geschikt ondersteuningsmateriaal, lezingen van zakelijke experts, video's en computersoftware. Actieve betrokkenheid bij het onderwerp verbetert het leren en veel van de gebruikte leerstrategieën bevorderen dit.

lezingen
Hoorcolleges vormen een belangrijk onderdeel van de onderwijsstrategie voor het programma. Hoorcolleges zijn een effectieve manier om kernmateriaal aan te leveren en een kader te creëren voor een module waartegen ander materiaal kan worden ingesteld.

Modular Subject Tutorials
Tutorials zijn bijeenkomsten van een student of een groep studenten met een docent of docenten en worden op twee manieren binnen het programma gebruikt:

  • Uitbreiden van materiaal dat wordt behandeld in colleges door middel van een onderzoekgestuurde probleemoplossende aanpak
  • Herstelwerkzaamheden om eventuele tekortkomingen in de achtergrondkennis van een student te ondervangen.

seminars
Seminars omvatten een student of studenten die eerder voorbereid werk presenteren aan collega's en een docent. Deze strategie wordt gebruikt om specifieke theoretische of praktische concepten uit te breiden en om probleemoplossende oefeningen te introduceren. Seminars worden in de meeste modules gebruikt en bieden studenten waardevolle ervaring in presentatievaardigheden en bieden medewerkers een methode of beoordelen studentgericht leren.

Praktische workshops
Praktische workshops worden in het hele programma uitgebreid gebruikt in een aantal modules. In deze lessen kunnen studenten hun vaardigheden oefenen en verfijnen in een ondersteunende omgeving waar ze feedback kunnen krijgen van een lid van het academisch personeel. Praktische workshops vertegenwoordigen een waardevolle overgang tussen theorie en praktijk.

Case Studies
Case studies zijn een leer- en leerstrategie, die in een reeks modules worden toegepast; ze zijn ook een nuttig beoordelingsinstrument. Studenten worden aangeboden of gevraagd om echte of gesimuleerde complexe problemen te ontwikkelen die ze in detail moeten analyseren en vervolgens hun eigen oplossing schriftelijk of mondeling moeten synthetiseren / presenteren.

Zakelijke experts
Een belangrijk onderdeel van de leerervaring is de intentie om bedrijfsexperts, academisch en in de praktijk, uit te nodigen om inzicht te bieden in hun onderzoekswerk of zakelijke activiteiten. Een netwerk van dergelijke experts zal helpen om specialistische kennis te bieden en de geloofwaardigheid van het programma te versterken en te bevorderen. Dergelijke experts kunnen worden uitgenodigd als gastspreker of worden gevraagd om waar mogelijk een meer interactieve workshopervaring te bieden.

Alle studenten zullen profiteren van het team van toegewijde persoonlijke docenten die een punt van persoonlijk en regelmatig contact bieden. De persoonlijke docenten werken nauw samen met de programmadirecteuren en jaarbegeleiders om ervoor te zorgen dat de behoeften van studenten effectief worden vervuld en dat hun tijd op Cardiff Metropolitan University zowel een aangename als een succesvolle ervaring is.

Naast de persoonlijke tutors wordt de individuele cursusspecifieke academische ondersteuning en begeleiding geboden door de programmadirecteur en de respectieve jaarleraar. Dit is met name van belang met betrekking tot zowel de keuze van opties die beschikbaar zijn in het tweede en derde jaar als de selectie van Pathways .

Toelatingseisen

Fundament:

Kandidaten hebben bij voorkeur minimaal vijf GCSE-passen, inclusief Engelse taal en wiskunde * in graad C of hoger (klasse 4 of hoger voor kandidaten die onlangs hervormde GCSE's houden in Engeland) en 32 UCAS-tariefpunten vanaf ten minste 1 A-niveau (of equivalent) .

Mate:

Vijf GCSE-passen waaronder Engelse taal en wiskunde * in graad C of hoger (graad 4 of hoger voor kandidaten die onlangs hervormde GCSE's houden in Engeland), plus 96-112 punten van ten minste twee A-niveaus (of equivalent).

Typische aanbiedingen kunnen zijn:

  • 112 punten van ten minste twee A-niveaus met cijfers CC; Welsh Baccalaureate - Advanced Skills Challenge Certificate beschouwd als het derde onderwerp
  • RQF BTEC National Extended Diploma / Cambridge Technical Extended Diploma overall grade MMM - DMM. Afhankelijk van het onderwerp en de ervaring.
  • 112 punten van het Ierse Leaving Certificate bij Highers, inclusief 2 X H2, minimum H4-score geteld in puntenaanbieding
  • 112 punten van ten minste twee Scottish Advanced Highers om cijfers DD op te nemen
  • 112 punten uit het diploma toegang tot hoger onderwijs

* Voor Welshe sollicitanten die zitten aan de gereformeerde GCSE-wiskunde, accepteren we GCSE- wiskunde of wiskunde - numeriek .

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder