Read the Official Description

De Amsterdam Fashion Academy heeft veel te bieden. Wilt u om te studeren in een internationale omgeving? Bent u op zoek naar inspiratie, creativiteit en hoge kwaliteit mode kennis en vaardigheden? Nuttige contacten die u rechtstreeks aansluiten op de mode-industrie? Een toekomst in de mode? Ze zijn allemaal hier tot uw beschikking!

AFAft

DOEL:

Fashion Design is een steeds concurrerender gebied binnen een industriële en commerciële klimaat. Dit is een innovatieve, geavanceerde cursus die je voorbereidt op een carrière in de mode-ontwerp-industrie. Wij zullen u helpen uw ontwerp vaardigheden te ontwikkelen en waardevolle technische en professionele expertise. De Fashion met Textiles Design cursus omvat 4 hoofdthema's; ontwerp, textiel, de fabricage en het bedrijfsleven. Ons doel is om vertrouwen, veelzijdige en getalenteerde mensen die overwegen het maken van een carrière in de mode-ontwerp bedrijf te produceren.

Programma Structuur:

Jaar 1 Fashion Illustratie Technieken en Visual Research - Overzicht van de historische en culturele Contextuele Studies - Inleiding tot het ontwerpen van processen - Business Studies - Mode Realisatie Technieken en processen (inclusief 3D en draperen) - Textiel Realisatie Technieken en Processen

Jaar 2 Historische en Culturele Studies contextuele - industriële praktijk in een mondiale context - Mode en Textiel Design - Mode en Textiel Snijden en Bouw

Laatste jaar (jaar 3) Proefschrift - Live-Industrie / Competition Brief - Final Collection Research and Design - Professional Practice - Final Collection Realisatie - Graduate Fashion Show Studenten die met succes voltooien van het programma zal worden beloond met een Britse gevalideerd Bachelor's graad in Mode & Textiel Design. In overeenstemming met de Britse voorschriften 120 studiepunten punten zijn elk jaar van de studie en studenten nodig hebben om 360 credits voor een succesvolle afronding van de drie-jarige opleiding te verkrijgen.

Hoe studeer je:

U uw vaardigheden in de loop ontwikkelen door het aanpakken uitdagend project slips, vaak in samenwerking met de toonaangevende labels in de mode-industrie en sponsoring door fabrikanten van stoffen. U te weten komen over de echte wereld van ontwerpen en ontwikkelen van een nauwe begrip van marketing trends en consumentisme. Deze cursus is uiteindelijk gestructureerd om u te voorzien van een route aan het werk in de mode-industrie, en onze ervaren en internationale docenten streven ernaar om u te helpen uw volledige potentieel te bereiken door uitdagende, stimulerende, informeren en belonen u. Als onderdeel van deze, zijn de creatieve aspecten van technische en kritische vaardigheden ontwikkeld om een ​​hoge standaard. Ingebed in het cursusprogramma, ook de ontwikkeling van je essentiële vaardigheden voor de werkgelegenheid, zoals het schrijven van een CV en de beroepspraktijk modules, waaronder het schrijven van een business plan.

AFAam
Program taught in:
Engels

See 1 more programs offered by Amsterdam Fashion Academy »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Feb. 2020
Duration
3 - 4 jaar
Voltijd
Prijs
15,600 EUR
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Begindatum
Feb. 2020
Application deadline

Sept. 2019

Feb. 2020