Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) Fashion Design

&nbsp

We hebben een sterke traditie van betrokkenheid bij innovatieve kledingstuk ontwerp en de ontwikkeling van diepgaand onderzoek vaardigheden, waarvan wij geloven produceert competente, creatieve individuele ontwerpers die zeer inzetbaar. Womenswear en Menswear ontwerp worden in dit driejarige opleiding door: onderzoeksvaardigheden, ontwerp ontwikkeling, bereik gebouw; patroon cutting-traditionele en experimentele; professionele productie-technieken; breigoed ontwerp; 'live ' projecten met de industrie, mode illustratie en presentatietechnieken , CAD Design, platte tekening, trend voorspelling; stof verkenning, voorbereiding voor de industrie, en design geschiedenis. U krijgt de gelegenheid om uw tweedimensionale ontwerp ideeën om te zetten in creatieve kleding.

Fashion Design is een internationale taal en wereldwijde kracht. AAS College erkent en speelt hierop in.

Met de nadruk sterk op creativiteit en professionaliteit, hebben we een inspirerende en leerzame leeromgeving met de beste apparatuur en personeel beschikbaar is. Onderwijzend personeel, van wie velen werken in de industrie, leren studenten door blootstelling aan nieuwe technologieën, technieken en trends.

UCLan al lang erkend door de mode-industrie als een vooraanstaande leverancier van mode onderwijs. Dit is in de erkenning van verdere succesvolle ontwikkeling van onderwijsprogramma's in de afgelopen 45 jaar. Erkend door UCLan als belangrijke vlaggenschip gebied van excellentie, het International Fashion Institute is een spannende en innovatieve ontwikkeling in de nieuwste stad van het Verenigd Koninkrijk en de instituten reputatie verder versterkt het profiel van afgestudeerden van de Universiteit van Central Lancashire, een lang gevestigde, maar een van de grootste en meest vooruitstrevende universiteiten in het Verenigd Koninkrijk


Toelatingseisen

De meeste van onze studenten hebben met succes een propedeuse in Art and Design.

Alle aanvragers zullen worden verplicht om bij te wonen voor een interview met een uitgebreid portfolio van hun werk.

Andere aanvaardbare kwalificaties zijn:

 • International Baccalaureate
 • BTEC National Certificate / Diploma


Aanvragen van individuen met niet-standaard kwalificaties, relevante werk-of levenservaring en wie kan het vermogen om te gaan met en te profiteren van mate-level studies tonen zijn welkom.


Studieprogramma

Op de AAS partner College van Central Lancashire universiteit zijn we trots op onze reputatie voor het stimuleren van studenten om nog niet individueel en innovatief de mogelijkheid om deze creatieve vrijheid mengen in reactie op de markt bewustzijn hebben.

De AAS Building is een modern, licht gebouw met speciaal gebouwde studio's en workshops. Het biedt aan studenten de specifieke in design bibliotheek, computerfaciliteiten, een cafe, en het stadscentrum van Thessaloniki ligt op slechts 2 minuten lopen van het hotel. De faciliteiten bieden studenten met in-house toegang tot het breien studio's en productieruimten met begeleiding en ondersteuning van de technische specialisten.

De meeste onderwijs op onze BA (Hons) Fashion programma is studio en workshop gebaseerd zodat studenten om te interageren. Docenten hebben een zeer goede verstandhouding met studenten en tutorials plaatsvinden zodat de studenten om hun werk individueel te bespreken met hun project tutor, of in kleine groepssessies. Tutorials zijn op aanvraag beschikbaar bij de module tutor, persoonlijke docenten, en het programma beheerder.

Gastdocenten en gastsprekers uit de industrie zijn een integraal onderdeel van de cursus op alle niveaus en jaren. Ook stimuleren wij studenten om deel te nemen aan nationale en internationale concurrentie slip.

Studie Modus: Full-time 3 jaar


Cursus Inhoud

BA (Hons) Fashion Design is gericht op actief leren. Studenten zullen worden betrokken bij een breed scala aan activiteiten.

Het programma ondersteunt door een zeer bekwame en ervaren team van medewerkers en wordt ondersteund door een verscheidenheid van gastdocenten en industrie bezoeken.

Studenten zullen in studio is gevestigd en hebben toegang tot de workshops voor kleding constructie met gespecialiseerde technici. Andere gespecialiseerde faciliteiten zijn een goed uitgeruste CAD studio. We hebben ook fotografische ondersteuning met een uitstekende technicus back-up.

Year One studenten die zich ingeschreven BA (Hons) Fashion maken kennis met het brede terrein van modeontwerp en worden aangemoedigd om een ​​experimentele benadering ervan. Projecten zijn: visueel onderzoek, tekenen en presentatie, een inleiding tot mode-ideeën en de fundamentele technieken in knippen, breien en versiering. Aanvullende modules zijn opgebouwd uit gebieden binnen historische en sociologische studies die een context bieden voor mode, samen met een electieve van hun keuze.

De modules die u geleerd zijn:

 • Fashion Design I
 • Fashion Design II
 • Inleiding tot Design and Culture


keuzevakken:

&nbsp

 • Fashion Illustration
 • Inleiding breien
 • Digitale Communicatie voor Fashion


Jaar Twee introduceert studenten aan de mode-industrie en vereist innovatieve oplossingen voor een reeks van markt gerelateerde uitdagingen. Projecten zijn 'live' projecten, en de voorbereiding van een portfolio van het werk. Aanvullende studies in de geschiedenis van kunst en design verder, met 'in-house' keuzevakken in het patroon snijden en experimentele breigoed.

De modules die u geleerd zijn:

 • Fashion Design III
 • Fashion Design IV
 • Dress Style & Communicatie

&nbsp

keuzevakken:

&nbsp

 • Inleiding tot Catwalk Vormen
 • Experimentele KnitwearJaar Drie stimuleert studenten om te werken op onafhankelijke wijze gedurende een reeks van begeleide en zeer individuele projecten. Deze zijn voor opname in persoonlijke portefeuilles en voor nationale en internationale wedstrijden. Als laatste module, studenten ontwerpen en produceren een collectie van zes tot acht outfits bedoeld om te worden tentoongesteld op een catwalk.

De modules die u geleerd zijn:

 • Fashion Design V
 • Experimentele Silhouette Onderzoek
 • Fashion Collection
 • Mode, Cultuur & Identiteit
Aanslag

Evaluatie is een onderdeel van het leerproces. Academisch debat, gecommitteerde rapporten en student waarnemingen beïnvloeden beoordelingsstrategieën. De cursus maakt gebruik van een scala van formatieve en summatieve strategieën en deze worden ingezet om u te profiteren in termen van de ontwikkeling van uw begrip van Design en Design aanverwante disciplines.

Beoordelingscriteria worden gecommuniceerd in de algemene handboek, de module descriptoren en in de module informatiepakketten. Project korte evaluatie criteria hebben betrekking op module beoordeling en vindt u aan het einde van een korte. Terugmelding betrekking heeft op module en project beoordelingscriteria.

Aspecten van evaluatie zijn gemeenschappelijk voor alle cursussen, en sommige zijn onderscheidende aan uw specifieke cursus.De strategieën zijn ontworpen

om eisen aan u gelijk aan die je ontmoet op het afstuderen te plaatsen en ze helpen bij het ontwikkelen geschikte werkmethoden om te reageren op problemen in te stellen.

Uw beoordeling merken worden gemodereerd door een intern team van assessoren en dit 'uitwendig onderzoek' is een belangrijk onderdeel van het beoordelingsproces. Het vindt plaats in cursussen en tussen modules. Ons proces is goed ontwikkeld. Het is streng en zorgt ervoor dat er vergelijkbaarheid van de beoordelingsprocedure in alle afdeling cursussen. De normen van het resultaat zijn vergelijkbaar per cursus en bewezen door de hoeveelheid en de kwaliteit van het werk.

De externe examinatoren voor AAS zal dezelfde zijn examinatoren voor Preston campus cursussen.Carrière

De mode-ontwerp cursus biedt u mogelijkheden om de mode-industrie in te voeren op een hoog of ontwerper niveau, en kan de basis vormen van een carrière in de mode-ontwerp, productontwikkeling, patroon snijden, trendanalyse of zelfs het kopen, merchandising of ontwerp

management of een van de vele andere toegepaste gebieden van de mode-industrie. Sommige afgestudeerden hebben met succes het opzetten van hun eigen label Fashion bedrijven of verdwenen in het onderwijs of verdere studie.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 4 andere vakken van AAS College »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019