BA (Hons) Modewerving en merkbeheer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

De BA (Hons) Fashion Buying en Brand Management-graad op Cardiff Met is bedoeld voor studenten die een carrière willen ontwikkelen in de koop-, trendvoorspelling-, merchandising- en merkbeheerfuncties van de dynamische mode-industrie. De graad combineert de specialismen van Cardiff School of Management, met de creatieve elementen van een mode-programma.

Het diploma is ontwikkeld in samenwerking met het Chartered Institute of Marketing (CIM) om ervoor te zorgen dat de leerinhoud in overeenstemming is met de verwachtingen van de industrie. De cursus is bekroond met de CIM 'Graduate Gateway' -status - deze accreditatie biedt onze studenten de mogelijkheid om vrijstelling te krijgen van zowel het CIM-certificaat in professionele marketing als de kwalificatie van diploma's voor professionele marketing. Al onze modecursussen hebben een gerenommeerde reputatie op het gebied van beroepsoriëntatie - wat betekent dat u de academische kennis en praktische vaardigheden zult verwerven die nodig zijn om te slagen in een merk en / of een carrière te kopen.

Aan het leren

De studentgerichte benadering van leren en onderwijzen zal worden aangemoedigd door het gebruik van specifieke onderwijstrategieën, casestudies, projecten, tutorials, praktische oefeningen, aangevuld met het gebruik van geschikt ondersteuningsmateriaal, lezingen van zakelijke experts, video's en computersoftware. Actieve betrokkenheid bij het onderwerp verbetert het leren en veel van de gebruikte leerstrategieën bevorderen dit.

employability

Fashion Buying en Brand Management is een dynamische en snel evoluerende carrière keuze. Met de opkomst van nieuwe technologieën en sociale communicatiemiddelen, zijn de vaardigheden die binnen dit programma aan bod komen meer gevraagd dan ooit. Tijdens deze cursus ontwikkel je de belangrijkste vaardigheden en inzichten die nodig zijn voor de modewereld. Na succesvolle afronding van de cursus, zult u over de vaardigheden beschikken om een positie in mode kopen en merkbeheer te verwerven, uw vaardigheden te gebruiken in posities in kopen, merchandising, sourcing, productontwikkeling, trendonderzoek, productmanagement, marketing, merkontwikkeling en management en meer.

Deze cursus is ontworpen in samenwerking met de CIM om u de mogelijkheid te bieden vrijstellingen te verkrijgen van hun professionele kwalificatie. Je kunt ook lid worden van ons CIM-studentenhoofdstuk dat alle studenten aanmoedigt deel te nemen aan onze marketinglerengemeenschap door het organiseren van het organiseren van belangrijke sprekers en het beheren van op marketing gerichte evenementen. Dynamische sprekers opnemen en nuttige netwerkevenementen verbeteren uw leerervaring. Ten slotte kunt u deelnemen aan ondernemende activiteiten, zoals het betreden van de CIM-pitch.

Toelatingseisen

Vijf GCSE-passen waaronder Engelse taal en wiskunde * in graad C of hoger (graad 4 of hoger voor kandidaten die onlangs hervormde GCSE's houden in Engeland), plus 96-112 punten van ten minste twee A-niveaus (of equivalent).

Typische aanbiedingen kunnen zijn:

  • 96-112 punten van ten minste twee A-niveaus met cijfers CC; Welsh Baccalaureate - Advanced Skills Challenge Certificate beschouwd als het derde onderwerp
  • RQF BTEC National Extended Diploma / Cambridge Technical Extended Diploma overall grade MMM - DMM. Afhankelijk van het onderwerp en de ervaring.
  • 96-112 punten van het Ierse Leaving Certificate bij Highers, inclusief 2 X H2, minimum H4-cijfer geteld in puntenaanbieding
  • 96-112 punten van ten minste twee Scottish Advanced Highers om cijfers DD op te nemen
  • 96-112 punten uit het diploma toegang tot hoger onderwijs

* Voor Welshe sollicitanten die zitten aan de gereformeerde GCSE-wiskunde, accepteren we GCSE- wiskunde of wiskunde - numeriek .

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder