BA (Hons) Muziek, performance en productie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Op dit opwindende nieuwe programma ontwikkel je je creatieve vaardigheden op het gebied van performance, compositie en muziekproductie. Je leert muziek schrijven en uitvoeren in verschillende stijlen met behulp van industriestandaard technologie. Je kritische vaardigheden worden verbeterd door de studie van muzikale conventies en hoe deze worden gebruikt in hedendaagse en commerciële muziekvormen. Je profiteert ook van een-op-een lessen in de fases 1 en 2, met een extra mogelijkheid in fase 3, afhankelijk van de prestaties.

Onze opleidingen

Onze drie innovatieve programma's voor niet-afgestudeerden voldoen specifiek aan de behoeften van mensen die een carrière in de muziekindustrie nastreven. Ze combineren een strenge academische studie, technische instructie, creatieve resultaten en professionele kansen.

Naast dit programma bieden wij:

 • Muziektechnologie en audio-productie BSc (Hons)
 • Muziekzaken en productie BA (Hons)

In het buitenland studeren

We hebben samenwerkingsverbanden met universiteiten over de hele wereld en bieden je de kans om voor een termijn van een jaar in het buitenland te studeren. De uitdaging aangaan om in een ander land te wonen en jezelf onder te dompelen in een andere cultuur, is een dankbare ervaring en laat aan potentiële werkgevers zien dat je onafhankelijk en flexibel bent in je toekomst.

Jaar in de industrie

Het is ook mogelijk om een ​​jaar stage te lopen in de industrie in binnen- of buitenland, ervaring opdoen in een professionele omgeving. We bieden ondersteuning en advies om u te helpen bij het vinden van een stage in de muziekindustrie of andere sectoren, zoals liefdadigheidsinstellingen en kunstorganisaties.

Studiemiddelen

We zijn gebaseerd op een inspirerende omgeving aan het water in de historische scheepswerf Chatham, onderdeel van onze Medway-campus. We hebben uitstekende, industriestandaard faciliteiten en onze studio's zijn geïnstalleerd met de nieuwste technologie van toonaangevende fabrikanten.

Onze vlaggenschipstudio integreert een nieuwe Neve Genesys Black G48-mengtafel met ons bestaande Genelec 5.1-surroundsysteem en heeft een grote woonkamer en een stemhokje.

We hebben ook een aantal andere studio's, waaronder een Avid HD-studio met een SSL Matrix-mengpaneel, een Genelec-studio met meerdere luidsprekers, een Foley-opnamestudio en andere goed uitgeruste postproductiesuites en iMac-werkstationruimten.

Bovendien is ons muziektheater voor geluid en geluid Arts een van de beste in Groot-Brittannië.

Studenten kunnen muziek spelen in verschillende specialistische ruimtes op de Medway-campus en kunnen ook gebruikmaken van de fantastische speelruimtes op onze campus in Canterbury.

Onderwijs Excellence Framework

Op basis van het beschikbare bewijsmateriaal oordeelde het TEF-panel dat de University of Kent consistent uitstekende lessen, leerresultaten en resultaten voor haar studenten oplevert. Het is van de hoogste kwaliteit in het Verenigd Koninkrijk.

Lesgeven en beoordelen

Onze medewerkers brengen een breed scala aan ervaring met zich mee, van onze deskundige academische staf tot onze hooggekwalificeerde technici en praktiserende professionals. Samen ondersteunen, ontwikkelen, dagen en inspireren ze je tijdens je studie.

We gebruiken een verscheidenheid aan lesmethoden, waaronder praktische en technische workshops, performance-platforms, seminars, lezingen en groepsprojecten.

Careers

Kent rust u uit met essentiële vaardigheden als het gaat om het vinden van een baan. Meer dan 96% van onze afgestudeerden in 2016 heeft binnen zes maanden na afstuderen een baan of een verdere studie gevonden.

Carrièremogelijkheden voor muziek afgestudeerden omvatten vele aspecten van de creatieve industrie, zoals:

 • muziek opname en productie
 • ontwikkeling van audiosoftware
 • geluid voor film
 • muziek optreden
 • muziek management
 • compositie en songwriting
 • onderzoek en academische wereld.

Het is ook mogelijk om een ​​loopbaan na te streven in gebieden zoals:

 • Computerspellen
 • live geluid voor theaters en festivals
 • audio-installaties voor musea
 • geluidskunst en computermuziek.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Highly ranked in the UK, the School offers a fantastic location for you to study and an environment rich in academic excellence with staff that will inspire your studies in Fine Art,Music & Audio ... Lees meer

Highly ranked in the UK, the School offers a fantastic location for you to study and an environment rich in academic excellence with staff that will inspire your studies in Fine Art,Music & Audio Arts and Creative Events. Lees Minder