BA (Hons) onderwijs studies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit programma biedt een breed platform voor de studie van de belangrijkste aspecten van het onderwijs, in het bijzonder, de huidige concepten, praktijken en problemen. Het richt zich op de aard van het leren en de menselijke ontwikkeling en de sociaal-economische, historische, culturele en politieke context van de onderwijsinstellingen en van de bredere samenleving waarin het leren plaatsvindt.

Het is ook bezig met de uiteenlopende benaderingen van kennis en curricula binnen de instellingen en met de evaluatie van de aard van, en de resultaten die voortvloeien uit, onderwijsprocessen. Het gaat om het debat over de doelstellingen van het onderwijs en de tegenstrijdige onderzoek paradigma's van waaruit educatieve praktijken worden opgesteld.

De doelstellingen van het programma zijn:

  • Om het bereik van interdisciplinaire bijdragen die deel uitmaken van onderwijs studies pakken
  • Om kritisch en onderzoeksvaardigheden op alle niveaus verder
  • Om het bewustzijn van onderwerpen voor onderwijs relevante ontwikkelen en het is essentiële rol in het vormgeven van de hedendaagse samenleving.

Toelatingseisen

Aanvrager moet hebben:

260 UCAS punten of hoger

PLUS minstens drie GCSE's in de rang C of hoger (waaronder Engels) of gelijkwaardig diploma.

Aanslag

Studenten worden getoetst door middel van cursussen.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden hebben kansen in het onderwijs, het onderwijs beleid en planning, opvoedingsondersteuning en administratie. De mate kan worden gebruikt om toegang te krijgen tot een reeks van gespecialiseerde en postdoctorale programma's, waaronder de programma's PGCE Basisonderwijs en MA Education.

Plaats

Avery Hill Campus

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... Lees meer

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Lees Minder
Londen , Rochester + 1 Meer Minder