BA (Hons) Onderwijskunde en Engels

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Educatieve studies

Education Studies biedt academische voorbereiding voor afgestudeerden die willen werken in een breed scala van instellingen met betrekking tot onderwijs. Het gaat om begrip van leren en onderwijs in Engeland, Wales en daarbuiten, van binnenuit de klas, de directiekamer en het huis, onder andere.

Het cursusteam heeft een reeks professionele en onderzoeksachtergrond en biedt een verkenning van psychologische, sociologische, historische en hedendaagse vraagstukken binnen het onderwijs. Studenten zullen ontdekken wat het betekent om een leerling te zijn; hoe onderwijs geacht wordt te voldoen aan de behoeften van individuen; hoe levenslang leren van invloed kan zijn op gemeenschappen en de uitdagingen van het onderwijs om armoede te overwinnen om levenskansen te verbeteren.

Het onderwerp biedt een uitgebreid overzicht van alle aspecten van onderwijs, leren en onderwijs - het richt zich niet alleen op primaire en secundaire klaslokalen. Dit betekent dat onze studenten ons verlaten met een afgerond en kritisch perspectief op het onderwijssysteem - evenals belangrijke vaardigheden die werkgevers waarderen - wat een groter potentieel voor loopbaan- en trainingsmogelijkheden betekent.

Engels

Het onderwerp zal zich bezighouden met je enthousiasme voor lezen en literatuur en je kennis laten maken met geavanceerd kritisch denken in de vorm van theoretische oefeningen. Je analyseert een breed scala aan teksten (inclusief film en digitale vertellingen) om de voorhoede van zowel Engelse als zijn canonieke teksten te verkennen.

Een mix van thematische en chronologische modules zorgt voor een goede basis in genre, context en periode. Je gaat aanzetten tot aannames over de productie van verhalen en hun relatie tot kwesties van autoriteit en identiteit. De mate heeft een sterke eigentijdse focus en biedt hoog gewaardeerde inzetbaarheid vaardigheden.

Modules worden gegeven door een actief onderzoeksteam (waaronder dr. Carmen Casaliggi en dr. Elizabeth English) die onderzoeksinteresses hebben in romantiek, modernistische en hedendaagse literatuur, gender en seksualiteit, vrouwenliteratuur, kinderliteratuur, fantasieliteratuur, wetenschap en literatuur, met specialismen in het werk van John Ruskin, DH Lawrence en JRR Tolkien.

Aan het leren

We gebruiken verschillende onderwijsmethoden, die het beste aansluiten op uw behoeften en die van werkgevers. De levering omvat workshops, seminars, onderzoeksseminars, lezingen, virtuele leeromgevingen, uitjes, excursies en bezoeken. We gebruiken ICT in alle modules binnen de opleiding Onderwijskunde. We leggen een grote nadruk op de gezamenlijke en sociale aspecten van leren. Je wordt beoordeeld aan de hand van een reeks methoden, waaronder groepswerk, presentaties en een kritische analyse van onderwijsonderzoek.

We maken gebruik van een reeks onderwijsomgevingen die het beste aansluiten bij uw leerbehoeften. De levering kan bestaan uit workshops, seminars, onderzoeksseminars, lezingen, virtuele leeromgevingen, uitjes, excursies en bezoeken. Waar mogelijk wordt de nadruk gelegd op werk in een kleine groep en individuele leerbehoeften geïdentificeerd door uw persoonlijke en professionele ontwikkelingsplan. Je krijgt een persoonlijke privéleraar toegewezen die je gedurende het hele jaar zal ondersteunen.

employability

We zijn trots op ons record met werkgelegenheid en verdere kansen voor onze studenten.

Educatie Studies biedt belangrijke academische voorbereiding voor afgestudeerden die willen werken in een breed scala van instellingen met betrekking tot onderwijs, waaronder onderwijs, kinderopvang, welzijn van het onderwijs en gemeenschapswerk. Onze afgestudeerden ondernemen ook een postdoctorale opleiding, waaronder een Master- en PhD-studie bij Cardiff Met. Deze graad helpt bij het ontwikkelen van een scala aan vaardigheden die van toepassing zijn op een breed scala aan instellingen en carrières. Hierdoor worden studenten niet beperkt door het bestudeerde onderwerp en zullen veel afgestudeerden een succesvolle loopbaan ontwikkelen op een aantal gebieden, waaronder Human Resource Management en Marketing.

Deze graad biedt studenten met sterke communicatie en analytische vaardigheden die hoog worden gewaardeerd in de hedendaagse arbeidsmarkt. Deze vaardigheden worden versterkt door de mogelijkheid voor studentenstages. Afgestudeerden van de cursus hebben loopbaan nastreven in een verscheidenheid van industrieën, waaronder: media, uitgeverij, journalistiek, onderwijs, public relations, marketing en erfgoed. Een deel van de studenten gaat door naar postdoctorale studies op master- of PhD-niveau.

Employability Vaardigheden en Graduate Attributes:
Veel van de vaardigheden die je zult behalen als onderdeel van deze graad zijn ook nuttig in andere dan de hierboven genoemde. We zorgen ervoor dat ons curriculum u ontwikkelt als afgestudeerde, zodat u de volgende vaardigheden en kenmerken laat zien:

  • Probleemoplossing
  • Interpersoonlijke en netwerkvaardigheden
  • Wereldburger (met kennis van diversiteit
  • Flexibiliteit
  • Effectieve communicatievaardigheden
  • Creatief
  • Digitale geletterdheid
  • Reflecterende oefening.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder