BA (Hons) Onderwijskunde en sociaal beleid

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Deze nieuwe flexibele graad in Onderwijs en Sociaal Beleid biedt u de mogelijkheid om meer te leren over de uitdagingen waar de samenleving voor staat door een reeks relevante sociale en educatieve onderwerpen te combineren, zodat u deze in verschillende internationale en vergelijkende contexten kunt beschouwen.

Het combineren van deze gebieden biedt kansen voor diegenen die willen werken in beroepen die verband houden met het onderwijs, maar die niet noodzakelijkerwijs leraren willen worden. Het is ontworpen voor studenten die op zoek zijn naar keuzevrijheid en flexibiliteit in hun studie, of die zich niet willen binden aan één carrièrepad aan het begin van hun studie. Let op: deze cursus staat je niet toe om je te kwalificeren als een leraar, maar het zal je toelaten om postdoctorale routes te verkennen in loopbanen (via de PGCE).

Sociaal beleid is een theoretisch en toegepast onderwerp dat put uit vele verschillende disciplines, zoals geschiedenis, sociologie, antropologie, economie, recht, psychologie en politiek om ons inzicht te verbeteren in hoe verschillende samenlevingen hun middelen organiseren om te voldoen aan individuele en sociale behoeften en hoe ze meten vooruitgang op deze gebieden.

Met onderwijsstudies kunt u kennis ontwikkelen over de onderwijssystemen in het VK en daarbuiten, waarbij u kijkt naar zaken als beleid, sociale rechtvaardigheid, rechtvaardigheid en inclusie.

De cursus zal gebaseerd zijn op op onderzoek gebaseerde benaderingen, rekening houdend met belangrijke vragen zoals hoe moeten onderwijs en sociaal beleid zich aanpassen aan een veranderende wereldwijde, digitale, verbonden en informatierijke wereld? Hoe kunnen onderwijs en sociaal beleid effectief inspelen op de behoeften van een meer diverse samenleving?

Aan het leren

Cursusbezorging We gebruiken verschillende leermethoden, die het beste aansluiten op uw behoeften en die van werkgevers. De levering omvat workshops, seminars, onderzoeksseminars, lezingen, virtuele leeromgevingen, uitjes, excursies en bezoeken. We gebruiken ICT in alle modules binnen de leer- en leercursus. We leggen een grote nadruk op de gezamenlijke en sociale aspecten van leren. Je wordt beoordeeld aan de hand van een reeks methoden, waaronder groepswerk, presentaties en een kritische analyse van onderzoek.

Elke module met 40 studiepunten heeft gemiddeld 48 uur lesuren. Elke module bevat ook gerichte studietaken die buiten de lesuren moeten worden voltooid.

Er is een reeks ondersteuningsstructuren beschikbaar voor studenten, zowel binnen de onderwijsteams als binnen de universiteit als geheel. Deze omvatten persoonlijke docenten die beschikbaar zijn om studenten te helpen met elk aspect van het universitaire leven waarvoor zij hulp nodig hebben, modulebegeleiders die advies kunnen geven over beoordelingsvereisten en voorzieningen voor mensen met een handicap die maatpakketten aanbieden om studenten met extra behoeften toegang te bieden tot leren. Naast ondersteuning van het personeel wordt de ondersteuning ondersteund door de virtuele leeromgeving van de universiteit, Moodle, die studenten toegang geeft tot lesmateriaal en bronnen via internet, waar ze zich ook bevinden. Op de campus zijn er verschillende gespecialiseerde faciliteiten om verschillende soorten onderwijs en leren te ondersteunen, gaande van formele collegezalen tot openluchtleerruimtes. Er is een volledig uitgeruste ruimte voor vroeg onderwijs, een sensorruimte, een observatieruimte en een mediasuite die allemaal worden gebruikt om studenten authentiek leren en lesgeven te laten ervaren.

De achtergronden van het docententeam zijn divers en weerspiegelen de breedte van het onderwijs. Ze hebben ervaring variërend van vroege jaren tot post-verplichte leeftijdsfasen en specialistische kennis op gebieden zoals Engels taalonderwijs / TESOL, technologie in leren en aanvullende leerbehoeften.

employability

We zijn trots op ons record met werkgelegenheid en verdere kansen voor onze studenten.

Leren, onderwijzen en onderwijs bestuderen biedt belangrijke academische voorbereiding voor afgestudeerden die willen werken in een breed scala van instellingen met betrekking tot onderwijs, waaronder onderwijs, kinderopvang, welzijn van het onderwijs en gemeenschapswerk. Onze afgestudeerden ondernemen ook een postdoctorale opleiding, waaronder een Master- en PhD-studie bij Cardiff Met. Deze graad helpt bij het ontwikkelen van een scala aan vaardigheden die van toepassing zijn op een breed scala aan instellingen en carrières. Hierdoor worden studenten niet beperkt door het bestudeerde onderwerp en zullen veel afgestudeerden een succesvolle loopbaan ontwikkelen op een aantal gebieden, waaronder Human Resource Management en Marketing.

Toelatingseisen

Aanvragers moeten 104 punten hebben van ten minste 2 A-niveaus (of gelijkwaardig). Typische aanbiedingen kunnen zijn:

  • 104 punten van minstens 2 A-niveaus om een A-niveau te bevatten. C. Welsh Baccalaureate - Advanced Skills Challenge-certificaat zal worden beschouwd als een derde onderwerp
  • RQF BTEC Level 3 National Extended Diploma / Cambridge Technical Extended Diploma met een algehele graad van MMM
  • CACHE Diploma met een cijfer C (minimaal 96 punten)
  • 104 punten van het Ierse Leaving Certificate bij Highers met 2 x H2-cijfers (minimale beoordeling bij Higher is H4)
  • 104 punten van Scottish Advanced Highers om een rang D op te nemen
  • 102 punten uit het diploma Toegang tot hoger onderwijs
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder