BA (Hons) PR en marketing management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

De BA (Hons) PR en Marketing Management-graad op Cardiff Met biedt een gedefinieerde focus op het worden van een Public Relations-specialist met een marketing diploma. De graad is ontwikkeld in samenwerking met het Chartered Institute of Public Relations (CIPR), waardoor de leerinhoud goed is afgestemd op de verwachtingen van de industrie. Al onze marketingcursussen staan bekend om hun beroepsoriëntatie. Door een 'Met Marketer' te worden, kunt u de academische kennis en praktische vaardigheden verwerven die nodig zijn om te slagen in een PR- en marketingcarrière.

De nieuwe graad zal accreditatie zoeken bij het Chartered Institute of Public Relations (CIPR) en zal als zodanig de studenten in staat stellen om de vaardigheden en het vermogen om creatief te denken te ontwikkelen en de nieuwste tools te gebruiken in de moderne Public Relations. Het PR-landschap ondergaat een aanzienlijke verandering, aangezien zowel consumenten als organisaties steeds minder afhankelijk zijn van traditionele media om informatie te verspreiden en meer en meer te ontvangen over directe digitale communicatie - er is meer vraag naar gepaste professionele PR-beoefenaars dan ooit tevoren.

Aan het leren

De studentgerichte benadering van leren en onderwijzen zal worden aangemoedigd door het gebruik van specifieke onderwijstrategieën, casestudies, projecten, tutorials, praktische oefeningen, aangevuld met het gebruik van geschikt ondersteuningsmateriaal, lezingen van zakelijke experts, video's en computersoftware. Actieve betrokkenheid bij het onderwerp verbetert het leren en veel van de gebruikte leerstrategieën bevorderen dit.

employability

PR evolueert snel doordat consumenten en belanghebbenden steeds meer controle krijgen over direct toegankelijke wereldwijde communicatiekanalen, en organisaties vertrouwen steeds minder op kranten en traditionele media om informatie te verspreiden. Met de opkomst van nieuwe technologieën en sociale communicatiemiddelen zijn PR-beoefenaars meer dan ooit in trek.

Tijdens deze cursus ontwikkel je de belangrijkste vaardigheden en inzichten die vereist zijn voor zaken met specialisme in marketingmanagement dat centraal staat in alle zakelijke functies. Na succesvolle afronding van de cursus hebt u de vaardigheden om een positie in marketingbeheer te verwerven, waarbij u uw vaardigheden kunt gebruiken voor posities in reclame, marketingonderzoek, verkoopbeheer, productbeheer, klantenservice, public relations en bedrijfsbeheer.

Deze cursus is ontworpen in samenwerking met het Chartered Institute of Public Relations, om u de mogelijkheid te bieden vrijstellingen te verkrijgen van hun professionele kwalificaties. Je zult ook in staat zijn om deel te nemen aan het CIM-studentenhoofdstuk dat alle studenten aanmoedigt om deel te nemen aan onze marketinglerengemeenschap door het organiseren van het organiseren van belangrijke sprekers en het managen van op marketing gerichte evenementen. Dynamische sprekers opnemen en nuttige netwerkevenementen verbeteren uw leerervaring. Ten slotte kunt u deelnemen aan ondernemende activiteiten, zoals het betreden van de CIM-pitch.

Toelatingseisen

Vijf GCSE-passen waaronder Engelse taal en wiskunde * in graad C of hoger (graad 4 of hoger voor kandidaten die onlangs hervormde GCSE's houden in Engeland), plus 96-112 punten van ten minste twee A-niveaus (of equivalent).

Typische aanbiedingen kunnen zijn:

  • 112 punten van ten minste twee A-niveaus met cijfers CC; Welsh Baccalaureate - Advanced Skills Challenge Certificate beschouwd als het derde onderwerp
  • RQF BTEC National Extended Diploma / Cambridge Technical Extended Diploma overall grade MMM - DMM. Afhankelijk van het onderwerp en de ervaring.
  • 112 punten van het Ierse Leaving Certificate bij Highers, inclusief 2 X H2, minimum H4-score geteld in puntenaanbieding
  • 112 punten van ten minste twee Scottish Advanced Highers om cijfers DD op te nemen
  • 112 punten uit het diploma toegang tot hoger onderwijs

* Voor Welshe sollicitanten die zitten aan de gereformeerde GCSE-wiskunde, accepteren we GCSE- wiskunde of wiskunde - numeriek .

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder