BA (Hons) Politiek en Internationale Betrekkingen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BA (Hons) Politiek en Internationale Relaties

Deze innovatieve politiek en internationale relatiecursus stelt u in staat om meer bewust te maken van de complexiteit en verbondenheid van de politieke en internationale processen en theorieën die ons leven vormen. U vindt de hedendaagse wereld waarin we leven op lokaal, nationaal en mondiaal niveau te onderzoeken.

Als u een grote belangstelling voor de actualiteit, internationale trends en inzicht in de veranderende wereld waarin wij leven, dan is de politiek en internationale betrekkingen cursus bij NTU is ideaal voor jou.

Omdat Politiek gaat over fundamentele vragen over maatschappelijke thema wereldwijd, maakt het een ideale combinatie met de Internationale Betrekkingen een spannende, stimulerende en relevante opleiding te creëren.

Waarom deze cursus te kiezen?

 • Politiek aan de Nottingham Trent University is gerangschikt 4 van de 77 voor het aantal afstudeerders die tevreden zijn met de feedback en de beoordeling door docenten op hun beloop. (Guardian Universiteit League Tabel 2016)
 • Leer van wetenschappelijk personeel die over hun vakgebied hartstochtelijk bent. 100% van de BA (Hons) Politiek en Internationale Betrekkingen full-time studenten het erover eens dat het personeel zijn enthousiast over wat ze onderwijzen. (Nationale Studenten Enquête 2016)
 • U kunt de kans om het buitenland te studeren voor één term in het tweede jaar in het kader van het Erasmus valutamarkt netwerk en verbinden zich ertoe waardevolle leren op de werkplek hebben.
 • Het onderzoek van onze wetenschappelijke staf feeds direct in de cursus, die betekent dat je zult moeten leren over de laatste problemen van het wereldberoemde experts. Het team heeft ook regelmatig hun gedachten bij te dragen over de hele wereld evenementen en incidenten aan de lokale, nationale en internationale media.
 • De cursus zal u in een geweldige positie om te beginnen aan een carrière in de lokale politiek en de overheid, NGO's of andere organisaties die belang hebben bij nationale en internationale politieke context, met inbegrip van de politie, de financiële diensten, openbare diensten, overheidsdiensten en journalistiek.

Wat je studie

Deze stimulerende graad biedt u de mogelijkheid om de belangrijkste componenten van de Internationale Betrekkingen, evenals de kans om een ​​reeks van politieke systemen en theorieën te onderzoeken te combineren.

In deze cursus zult u het ontwikkelen van vaardigheden voor employability. Op het Onderzoek Politiek en Internationale Betrekkingen Module in het tweede jaar krijg je de kans om werkervaring op met een aantal lokale en nationale organisaties krijgen te hebben. U zal ook actief worden aangemoedigd om deel te nemen aan vrijwilligerswerk.

U kunt de kans om de helft te brengen van je tweede jaar studeren in het buitenland met het Erasmus + Foreign Exchange Scheme hebben.

Hoe je geleerd

Om u te voorzien van een eerste klas leerervaring en te garanderen heb je een kans om de meeste van uw tijd op de universiteit te maken, zul je contact tijd ontvangen via een breed scala van levering methoden.

Gestructureerde onderwijs zal worden geleverd door middel van een combinatie van traditionele lezingen en seminars. De kleinere groep seminars bieden mogelijkheden te ontwikkelen:

 • probleemoplossende vaardigheden
 • groep werken
 • analyse
 • debatteren vaardigheden
 • Presentatie vaardigheden.

U zult ook in staat om een ​​breed scala van standpunten te debatteren.

Tutorials met personeel

Naarmate de relatie tussen studenten en docenten is een belangrijke stap die u kunt verwachten om veel direct contact en ondersteuning door middel van seminars en een-op-een-tutorials. Bij deze sessies heb je de mogelijkheid om:

 • Bespreek en krijgen feedback over je werk.
 • Stel vragen over de projecten waaraan u werkt.
 • eventuele moeilijkheden die u ondervindt met betrekking tot uw werk, persoonlijke omstandigheden of je universiteit ervaring te verhogen.

Onafhankelijke studie

Onafhankelijk onderzoek is een belangrijk onderdeel van deze cursus. Gedurende de drie jaar van je natuurlijk de geplande contacturen u ontvangt zal geleidelijk afnemen als je die nodig zijn om een ​​onafhankelijke studie of proefschrift in je laatste jaar ondernemen vaardigheden te ontwikkelen. Je zult nog steeds regelmatig contact met je docenten en indien nodig ad hoc tutorials kan worden geregeld.

Leer van deskundigen

Je wordt gegeven door een enthousiaste research-actieve team die specalist kennis op verschillende regionale gebieden alsmede in de hedendaagse politieke theorie. De cursussen alle putten uit hun expertise, onderzoek interesses en ervaring en velen hebben ook gepubliceerd leerboeken in hun specialistische gebied van belang. U zult specialistische kennis basis van de expertise van het team in een aantal gebieden, waaronder politieke theorie, Buitenlands Beleid, International en Global instellingen, International Relations Theory, Global Political Economy, Zuid-Azië, Afrika, Noord-Oost-Azië en het Midden-Oosten te ontwikkelen.

In aanvulling op de traditionele lezingen, tutorials en zelfstudie je zult ook horen en te leren van gerenommeerde experts en professionals in aanverwante gebieden die regelmatig worden uitgenodigd om te komen praten om onze studenten waardoor u een inzicht te geven in hun specialistische kennis en ervaringen.

Virtuele leeromgeving

U zult ook gebruik maken van onze virtuele leeromgeving, NOW dat is een flexibele web-based systeem waarmee u de toegang 24 uur per dag moeten module leermiddelen en literatuurlijsten. Het staat u te bespreken werken met docenten en andere studenten, en elektronisch in te dienen cursussen van overal in de wereld.

Hoe zal ik worden beoordeeld?

Het grootste deel van uw werk wordt beoordeeld door middel van cursussen based:

 • essays
 • Rapporten
 • casestudies
 • een laatste jaar op onderzoek gebaseerde proefschrift.

Je zal ook worden beoordeeld door een combinatie van formele examens en praktijkexamens zoals groeps- en individuele presentaties.

In reactie op feedback van studenten, hebben de universiteit een beleid dat ervoor zorgt beoordeelde werk wordt elektronisch teruggegeven aan u binnen drie weken na indiening geïntroduceerd.

Kan ik studeren in het buitenland?

U kunt de mogelijkheid om de helft te brengen van je tweede jaar studeren in het buitenland met het Erasmus + valutamarkt regeling hebben. Dit biedt een geweldige kans om te leven in een ander land te ervaren en krijgen een nieuw perspectief op het onderwerp.

Voorbij de cursus

Verbreed uw ervaring, te onderscheiden van de menigte en krijgen een scala aan vaardigheden die werkgevers zoeken.

Leer een nieuwe taal

Naast je studie heb je ook de mogelijkheid om een ​​nieuwe taal te leren. Het Universitair Taal- Programme (ULP) is beschikbaar voor alle studenten en geeft u de mogelijkheid van het leren van een geheel nieuwe taal of het verbeteren van de vaardigheden die je al hebt.

Het leren van een nieuwe taal kan:

 • verbeteren van uw communicatieve vaardigheden
 • verrijken uw ervaring in het buitenland
 • boost je carrièremogelijkheden.

100% van de BA (Hons) Politiek en Internationale Betrekkingen full-time studenten het erover eens dat het personeel zijn enthousiast over wat ze onderwijzen. (Nationale Studenten Enquête 2016)

Loopbaan en inzetbaarheid

Uitstekende stagemogelijkheden

In deze cursus wordt u ontwikkelen van vaardigheden voor employability. Op het Onderzoek Politiek en Internationale Betrekkingen Module in het tweede jaar krijg je de kans om werkervaring op met een aantal lokale en nationale organisaties krijgen te hebben. U zult ook actief worden aangemoedigd om deel te nemen aan vrijwilligerswerk.

U kunt de kans om de helft te brengen van je tweede jaar studeren in het buitenland met het Erasmus + Foreign Exchange Scheme hebben. U kunt in staat zijn om te studeren in plaatsen zoals:

 • Corvinus in Budapest, Hongarije
 • Lille in Frankrijk
 • Metropolitan University in Praag
 • Deusto University in Spanje.

We zijn momenteel op zoek naar uitbreiding van ons netwerk van partneruniversiteiten. Houd er rekening mee dat deze universiteiten zijn onderhevig aan verandering. Verschillende opties zijn mogelijk beschikbaar op een jaar op jaar basis.

Uw loopbaanontwikkeling

Dit is een belangrijk onderdeel van de cursus. Je ontwikkelt de belangrijkste overdraagbare vaardigheden, waaronder:

 • communicatie
 • tijdsbeheer
 • Probleemoplossing
 • samenwerken.

Je hebt ook de mogelijkheid om de banden met relevante organisaties en potentiële werkgevers te ontwikkelen.

Na het afstuderen van deze cursus wordt u goed geplaatst om een ​​aanvraag voor rollen in de private en publieke sectoren, waaronder:

 • plaatselijke overheid
 • Het ambtenarenapparaat
 • internationale hulp en ontwikkelingsorganisaties
 • de strijdkrachten of de politie.

In de private sector organisaties zijn steeds meer op zoek naar afgestudeerden met een goed begrip van de internationale en mondiale gebeurtenissen en processen. Ze zijn ook geïnteresseerd in het gebruik van afgestudeerden die culturele barrières te begrijpen.

Onze recente internationale betrekkingen of Politics afgestudeerden zijn functies, waaronder beveiligd: *

 • Business Development Manager
 • Ambtenaar
 • parlementaire Assistant
 • Recruitment Consultant
 • Jeugd Ondersteuning Worker.
 • Laatste Dlhe enquête undergraduate resulteert 2011-12 - 2014-15.

Onze Employability Team

We hebben een speciale Employability Team zich op de stad plaats. Het team zijn goed geplaatst om je specialistische begeleiding en praktische hulp die echt een verschil maken voor uw prospects zal maken zodra je afstuderen geven.

Inrichting

Als sociale wetenschappen student heeft u gemakkelijk toegang tot de fantastische faciliteiten in het Chaucer en Taylor gebouwen, waaronder:

 • Collegezalen en onderwijs klaslokalen
 • Open access pc's en veilige draadloze punten
 • Studiegebieden en sociale ruimtes
 • Chaucer cafe waar drankjes en hapjes
 • Onze gloednieuwe School of Social Sciences receptie, waardoor u eenvoudig toegang tot onze behulpzame en vriendelijke ondersteunend personeel.

Toelatingseisen

UK

Voor ingang van september 2018 moet u:

 • A-levels - BCC; of
 • BTEC Extended Diploma - DMM; of
 • 104 UCAS tarief punten uit drie A-niveau of gelijkwaardig diploma; en
 • GCSEs - Engels en wiskunde of Science graad c.

We houden ook rekening gelijkwaardige kwalificaties en combinaties.

Alle aanvragen worden beschouwd op een case-by-case basis en we zijn blij dat sollicitaties van oudere studenten, studenten met toegang kwalificaties en vele andere soorten van standaard en niet-standaard kwalificaties waarvoor wij UCAS punten kunnen berekenen accepteren. Niet-standaard kunnen de aanvragers worden geïnterviewd.

Internationale

Voor ingang van september 2018 moet u:

 • A-levels - BCC; of
 • BTEC Extended Diploma - DMM; of
 • 104 UCAS tarief punten uit drie A-niveau of gelijkwaardig diploma; en
 • GCSEs - Engels en wiskunde of Science graad c.

We houden ook rekening gelijkwaardige kwalificaties en combinaties.

Wij accepteren de kwalificaties van scholen, hogescholen en universiteiten over de hele wereld voor de binnenkomst op onze undergraduate graden. Als u niet zeker weet hoe uw internationale kwalificatiewedstrijden onze cursus eisen kunt u terecht op onze internationale pagina kwalificaties.

Stichting cursussen

Als u nodig hebt om een ​​propedeuse doen om onze cursus eisen te voldoen kunt u terecht op Nottingham Trent International College (NTIC). Als je al studeren in het Verenigd Koninkrijk op een school of universiteit en zou graag willen weten of we uw kwalificatie kunnen accepteren kunt u terecht op onze basiscursussen pagina.

Engels taal toelatingseisen

Als Engels niet je eerste taal die u nodig hebt om ons te laten zien dat je taal vaardigheden zijn sterk genoeg voor intensief academische studie. We meestal vragen om een ​​IELTS test en we accepteren een aantal alternatieve Engels taaltoetsen.

Voor een overzicht van onze taaleisen kunt u terecht op onze Engels taal pagina.

Als u nodig hebt om een ​​pre-zittingen cursus Engels doen om het Engels te voldoen kunt u terecht op onze pre-zittingen cursus Engels pagina.

Hulp en ondersteuning

Als u vragen heeft over uw kwalificaties of over het maken van een aanvraag bij de universiteit Neem contact op met ons internationale team voor advies.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The School of Social Sciences at Nottingham Trent University is a large and vibrant academic community which offers a wide range of qualifications in diverse disciplines including psychology, criminol ... Lees meer

The School of Social Sciences at Nottingham Trent University is a large and vibrant academic community which offers a wide range of qualifications in diverse disciplines including psychology, criminology, sociology, youth, health and social care, politics, international relations, education and social work. Lees Minder