BA (Hons) politiek en internationale betrekkingen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit programma geeft studenten de mogelijkheid zich te specialiseren in de studie van de mondiale politiek, terwijl ook de integratie van vakken uit een verscheidenheid van andere onderwerp paden.

De studie van de politiek richt zich op vragen als: Waarom doen mensen stemmen zoals ze doen? Wat is het verschil tussen de ideeën van de verschillende politieke partijen? Hoe is de werking van één politieke systeem anders dan die van een ander? Waarom is het internationale systeem vormde op die manier dat het is? Waarom politici gedragen zich in de manier waarop ze dat doen? Wat hebben woorden als 'democratie', 'macht', 'vrijheid', 'de rechten' en 'vrijheid' betekent? Antwoorden op deze vragen worden gedekt door de studie van de internationale politiek, vergelijkende politiek, overheid en politieke theorie.

In het laatste jaar, kunnen studenten worden aangeboden een stage in regionale of lokale politiek, of in een van de vele belangen en pressiegroepen gevestigd in Londen, of zelfs in het Lagerhuis. Het vermogen om kritisch te reflecteren op deze werkervaring maakt deel uit van de beoordeling van de plaatsing.

De doelstellingen van het programma zijn:

  • Om studenten te bieden een scala aan cursussen die een passende inleiding tot zowel de politiek en de praktische uitvoering van de politieke activiteit.
  • Studenten in staat stellen verschillende onderdelen binnen de academische discipline van de politiek te volgen
  • Om studenten bieden de mogelijkheid om een ​​aantal vaardigheden die waardevol zowel in de politieke arena als in meer algemene loopbaan te ontwikkelen.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... Lees meer

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Lees Minder
Londen , Rochester + 1 Meer Minder