BA (Hons) Politiek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BA (Hons) Politiek

Onze studenten zouden ons aanraden! 94% van onze BA (Hons) Politiek studenten zouden aanraden om te studeren bij NTU (National Student Survey 2017).

Deze onderscheidende Poltics-graad onderzoekt de theorie en de praktijk van de politiek, waarbij zowel nationale als internationale perspectieven worden geïntegreerd. Je leert over de betekenis van een steeds meer geglobaliseerde politieke klimaat en inzicht in de betekenis van de politiek als een menselijke activiteit.

Als u een grote belangstelling voor de actualiteit en internationale trends, dan is de BA (Hons) Politiek diploma aan NTU is ideaal voor jou. Deze cursus raadt u aan om rechtstreeks deel te nemen als een politieke wetenschapper of theoreticus door het doen van je eigen onafhankelijk onderzoek, culminerend in de productie van een laatste jaar proefschrift over een onderwerp naar keuze.

Gedurende de mate je een groter bewustzijn van de complexiteit en de verbondenheid van de processen die onze wereld vorm te ontwikkelen. Dit opent banen op een breed scala aan terreinen in de publieke en private sector, waardoor de vaardigheden, verbeelding, begrip en flexibiliteit die werkgevers vragen, bevorderen.

Waarom deze cursus te kiezen?

 • Politiek aan NTU wordt vijfde plaats van de 83 instellingen voor tevredenheid van studenten (Complete University Guide 2016).
 • Het onderzoek van onze wetenschappelijke staf feeds direct in de cursus, wat betekent dat je zal het leren over de laatste ontwikkelingen van het wereldberoemde experts. Het team heeft ook regelmatig hun gedachten bij te dragen over de hele wereld evenementen en incidenten aan de lokale, nationale en internationale media.
 • U kunt de mogelijkheid om werkervaring met lokale en nationale organisaties op te doen en te studeren in het buitenland in het kader van het Erasmus deviezen regeling hebben.
 • U kunt ervoor kiezen om mee te doen met de student-run Politiek samenleving die gastcolleges hebben geregeld van de lokale parlementsleden en tal van uitstapjes naar plaatsen zoals het Europees Parlement in Brussel te krijgen.
 • 100% van de BA (Hons) Politiek full-time studenten het erover eens dat de opleiding goed is georganiseerd en soepel verloopt (Nationale Studenten Enquête 2016).

Wat je studie

Deze opvallende graad onderzoekt de theorie en praktijk van de politiek, de integratie van zowel nationale als internationale perspectieven. Je leert over de betekenis van een steeds meer geglobaliseerde politieke klimaat en inzicht in de betekenis van de politiek als een menselijke activiteit.

De inhoud van deze cursus weerspiegelt het feit dat de politiek in de 21e eeuw vindt plaats op mondiaal niveau en is ervaren in het dagelijks leven - in de strijd tegen discriminatie en in onze interacties als consumenten, werknemers, lezers en kijkers.

In deze cursus zult u het ontwikkelen van vaardigheden voor employability. Tijdens de module Researching Politics and International Relations in het tweede jaar krijgt u de kans om werkervaring te krijgen met lokale en nationale organisaties, met uw werkrapporten die deel uitmaken van de beoordeling.

100% van de BA (Hons) Politiek full-time studenten het erover eens dat de cursus intellectueel stimulerend (Nationale Studenten Enquête 2016).

Hoe je geleerd

Om u te voorzien van een eerste klas leerervaring en te garanderen heb je een kans om de meeste van uw tijd op de universiteit je contact tijd ontvangen via een breed scala van levering methoden.

Gestructureerde onderwijs zal worden geleverd door middel van een combinatie van traditionele lezingen en seminars. De kleinere groep seminars bieden mogelijkheden om probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen, de groep werken, analyseren, debatteren vaardigheden, presentatievaardigheden en discussie over een breed scala van standpunten.

Tutorials met personeel

Naarmate de relatie tussen studenten en docenten is een belangrijke stap die u kunt verwachten om veel direct contact en ondersteuning door middel van seminars en een-op-een-tutorials. Bij deze sessies heb je de mogelijkheid om:

 • bespreken en feedback te krijgen over je werk
 • vragen stellen over de projecten waar je mee bezig bent
 • eventuele moeilijkheden die u ondervindt met betrekking tot uw werk, persoonlijke omstandigheden of je universiteit ervaring te verhogen.

Politiek aan de Nottingham Trent University is gerangschikt 4 van de 77 voor het aantal afstudeerders die tevreden zijn met de feedback en de beoordeling door docenten op hun beloop (Guardian Universiteit ranglijst 2016).

Onafhankelijke studie

Onafhankelijk onderzoek is een belangrijk onderdeel van deze cursus. Gedurende de drie jaar van je natuurlijk de geplande contacturen u ontvangt zal geleidelijk afnemen als je die nodig zijn om een ​​onafhankelijke studie of proefschrift in je laatste jaar ondernemen vaardigheden te ontwikkelen. Je zult nog steeds regelmatig contact met je docenten en indien nodig ad hoc tutorials kan worden geregeld.

Virtuele leeromgeving

U zult ook gebruik maken van onze virtuele leeromgeving, NOW dat is een flexibele web-based systeem waarmee u de toegang 24 uur per dag moeten module leermiddelen en literatuurlijsten. Het staat u te bespreken werken met docenten en andere studenten, en elektronisch in te dienen cursussen van overal in de wereld.

Hoe zal ik worden beoordeeld?

The Politics cursus maakt gebruik van een reeks van evaluatiemethoden waaronder cursussen op basis van essays, rapporten en een laatste jaar op onderzoek gebaseerde proefschrift. U zult ook worden beoordeeld door een combinatie van formele examens en praktische assessments zoals groeps- en individuele presentaties.

In reactie op feedback van de studenten heeft de universiteit een beleid dat ervoor zorgt beoordeelde werk wordt elektronisch teruggegeven aan u binnen drie weken na indiening geïntroduceerd.

deskundige medewerkers

Je wordt gegeven door enthousiaste, betrokken en deskundige medewerkers. De cursussen alle putten uit hun expertise, onderzoek interesses en ervaring en velen hebben ook gepubliceerd leerboeken in hun specialistische gebied van belang.

U zult specialistische kennis gebaseerd op de expertise teams personeel in een aantal gebieden, waaronder de politieke theorie, buitenlands beleid en mondiale politieke economie te ontwikkelen.

Kan ik studeren in het buitenland?

U kunt de kans hebben om de helft van uw tweede jaar in het buitenland te studeren met het Erasmus + Vreemdelingenstelsel. Dit biedt een geweldige kans om te leven in een ander land te ervaren en krijgen een nieuw perspectief op het onderwerp.

Voorbij de cursus

Verbreed uw ervaring, te onderscheiden van de menigte en krijgen een scala aan vaardigheden die werkgevers zoeken.

Leer een nieuwe taal

Naast je studie heb je ook de mogelijkheid om een ​​nieuwe taal te leren. Het Universitair Taal- Programme (ULP) is beschikbaar voor alle studenten en geeft u de mogelijkheid van het leren van een geheel nieuwe taal of het verbeteren van de vaardigheden die je al hebt.

Het leren van een nieuwe taal kan:

 • verbeteren van uw communicatieve vaardigheden
 • verrijken uw ervaring in het buitenland
 • boost je carrièremogelijkheden.

100% van de BA (Hons) Politiek full-time studenten het erover eens dat het personeel zijn goed in het uitleggen van dingen en zijn enthousiast over wat ze onderwijzen (Nationale Studenten Enquête 2016).

Loopbaan en inzetbaarheid

Werkervaring en studie in het buitenland

In deze cursus zult u het ontwikkelen van vaardigheden voor employability. Tijdens de onderzoeken van politiek en internationale betrekkingen module in het tweede jaar heb je de mogelijkheid om werkervaring met lokale en nationale organisaties te krijgen, met uw werk rapporten die deel uitmaken van de beoordeling hebben.

Je hebt ook de kans om de helft te brengen van je tweede jaar studeren in het buitenland met het Erasmus valutamarkt regeling. U kunt in staat zijn om te studeren in plaatsen zoals:

 • Corvinus in Budapest, Hongarije
 • Lille in Frankrijk
 • Metropolitan University in Praag
 • Deusto University in Spanje.

Ook zijn wij momenteel op zoek naar uitbreiding van ons netwerk van partneruniversiteiten. Houd er rekening mee dat deze universiteiten zijn onderhevig aan verandering. Verschillende opties zijn mogelijk beschikbaar op een jaar op jaar basis.

Uw loopbaanontwikkeling

Loopbaanontwikkeling wordt gezien als een belangrijk onderdeel van deze cursus. U zult het ontwikkelen van de belangrijkste overdraagbare vaardigheden, waaronder:

 • communicatie
 • tijdsbeheer
 • Probleemoplossing
 • samenwerken.

Je hebt ook de mogelijkheid om de banden met relevante organisaties en potentiële werkgevers te ontwikkelen.

We bouwen succesvolle afgestudeerden

Deze cursus opent een loopbaan in een breed scala van terreinen in de publieke en private sector. U mag graag een carrière in de lokale politiek en de lokale overheid na te streven. Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in het werken bij de politie, de ambtenarij en public relations zijn. In de private sector organisaties zijn steeds meer op zoek naar afgestudeerden met een goed begrip van de internationale en mondiale gebeurtenissen en processen welke terreinen verkend tijdens deze cursus zijn.

De functiebenamingen hieronder geven een indicatie van de carrières onze recente Politiek afgestudeerden zijn als volgt: *

 • Campaign Manager voor een politieke partij
 • digitaal Onderzoeker
 • HR assistent
 • marketing executive
 • PR Communication Officer
 • persvoorlichter
 • Onderwijsassistent.
 • Laatste Dlhe enquête undergraduate resulteert 2011-12 - 2014-15.

Onze Employability Team

We hebben een speciale Employability Team zich op de stad plaats. Het team zijn goed geplaatst om je specialistische begeleiding en praktische hulp die echt een verschil maken voor uw prospects zal maken zodra je afstuderen geven.

Tijdens de onderzoeken van politiek en internationale betrekkingen module in het tweede jaar heb je de mogelijkheid om werkervaring met lokale en nationale organisaties te krijgen, met uw werk rapporten die deel uitmaken van de beoordeling hebben.

Inrichting

Als sociale wetenschappen student heeft u gemakkelijk toegang tot de fantastische faciliteiten in het Chaucer en Taylor gebouwen, waaronder:

 • Collegezalen en onderwijs klaslokalen;
 • Open access pc's en veilige draadloze punten;
 • Studiegebieden en sociale ruimtes;
 • Chaucer cafe waar drankjes en hapjes;
 • Onze gloednieuwe School of Social Sciences receptie, waardoor u eenvoudig toegang tot onze behulpzame en vriendelijke ondersteunend personeel.

100% van de BA (Hons) Politiek full-time studenten het erover eens dat de bibliotheek middelen en diensten zijn goed genoeg voor hun behoeften. (Nationale Studenten Enquête 2016)

Toelatingseisen

UK

Voor september 2017 binnenkomst heb je nodig:

 • A-levels - BBC; of
 • BTEC Extended Diploma - DMM; of
 • 112 UCAS tarief punten uit drie A-niveau of gelijkwaardig diploma; en
 • GCSEs - Engels en Wiskunde of Wetenschapsgraad c.

We houden ook rekening gelijkwaardige kwalificaties en combinaties.

Alle aanvragen worden beschouwd op een case-by-case basis en we zijn blij dat sollicitaties van oudere studenten, studenten met toegang kwalificaties en vele andere soorten van standaard en niet-standaard kwalificaties waarvoor wij UCAS punten kunnen berekenen accepteren. Niet-standaard kunnen de aanvragers worden geïnterviewd.

De UCAS Tarief

De UCAS tarief is veranderd voor 2017 binnenkomst. In het nieuwe tarief, de aan kwalificaties nummers zijn zeer verschillend. Dus, terwijl eerder een B op A-niveau was de moeite waard 100 punten, in het nieuwe tarief is nu 40 punten.

In contact komen

Als u meer hulp of informatie nodig hebt, stuur een email naar onze toelatingscommissie Team of bel op +44 (0) 115 848 4200Call: +44 (0) 115 848 4200.

Internationale

Voor september 2017 binnenkomst heb je nodig:

 • A-levels - BBC; of
 • BTEC Extended Diploma - DMM; of
 • 112 UCAS tarief punten uit drie A-niveau of gelijkwaardig diploma; en
 • GCSEs - Engels en Wiskunde of Wetenschapsgraad c.

We houden ook rekening gelijkwaardige kwalificaties en combinaties.

Wij accepteren de kwalificaties van scholen, hogescholen en universiteiten over de hele wereld voor de binnenkomst op onze undergraduate graden. Als u niet zeker weet hoe uw internationale kwalificatiewedstrijden onze cursus eisen kunt u terecht op onze internationale pagina kwalificaties.

Stichting cursussen

Als u nodig hebt om een ​​propedeuse doen om onze cursus eisen te voldoen kunt u terecht op Nottingham Trent International College (NTIC). Als je al studeren in het Verenigd Koninkrijk op een school of universiteit en zou graag willen weten of we uw kwalificatie kunnen accepteren kunt u terecht op onze basiscursussen pagina.

Engels taal toelatingseisen

Als Engels niet je eerste taal die u nodig hebt om ons te laten zien dat je taal vaardigheden zijn sterk genoeg voor intensief academische studie. We meestal vragen om een ​​IELTS test en we accepteren een aantal alternatieve Engels taaltoetsen.

Voor een overzicht van onze taaleisen kunt u terecht op onze Engels taal pagina.

Als u nodig hebt om een ​​pre-zittingen cursus Engels doen om het Engels te voldoen kunt u terecht op onze pre-zittingen cursus Engels pagina.

Hulp en ondersteuning

Als u vragen heeft over uw kwalificaties of over het maken van een aanvraag bij de universiteit Neem contact op met ons internationale team voor advies.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The School of Social Sciences at Nottingham Trent University is a large and vibrant academic community which offers a wide range of qualifications in diverse disciplines including psychology, criminol ... Lees meer

The School of Social Sciences at Nottingham Trent University is a large and vibrant academic community which offers a wide range of qualifications in diverse disciplines including psychology, criminology, sociology, youth, health and social care, politics, international relations, education and social work. Lees Minder