BA (Hons) Populaire Muziek

Hereford College of Arts

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) Populaire Muziek

Hereford College of Arts

Deze nieuwe graad bouwt voort op de succesvolle fantastisch Extended Diploma in Music natuurlijk het college is het aanbieden van op de verdere niveau van het onderwijs voor een aantal jaren. Het zal een aantal gedefinieerde paden hebben; zelfstandig als zelfstandige componist-producer werken of kiezen voor een meer sociale leerweg inclusief onderwijs en-workshop toonaangevende en traditionele live performance.

Herefordshire heeft een prachtige traditie van muziekfestivals en maatschappelijke ontwikkeling van de muziek, evenals een bloeiende live muziek scene. Gekoppeld aan dat een aantal van de opname studio's met een industrie reputatie en een groeiende expat bevolking van stad op basis van musici, componisten, producenten, muziek managers en agenten - in het kort bloeit!

De HCA muziek mate kranen in deze industrie een uitstekende beroepsgerichte-gebaseerde muziek onderwijs.

Studenten zullen ook de mogelijkheid hebben om te werken aan de plaatsing met de lokale gemeenschap muziek organisaties, opnamestudio's, en muziekfestivals. Anderen kunnen ervoor kiezen om het opzetten van hun eigen initiatieven. Hoe dan ook, zullen de studenten volledig worden ondersteund door een team van ervaren en goed gekwalificeerd personeel.

Belangrijkste kenmerken:

  • Hiermee kunt u een zelf-activerende muzikant, het initiëren en ontwikkelen van uw eigen kansen op werk worden
  • Kranen in een rijkdom van de bestaande lokale en regionale initiatieven muziek
  • Productie-based modules
  • Uitstekende repetitie en studio-faciliteiten en productie-suites
  • Sterk team van in-house en het bezoeken van de industrie op basis van docenten

Kritische Studies

Deze studies zijn volledig geconcentreerd rond de studenten natuurlijk gebied, die een solide basis in de geschiedenis onderwerp en kritische manier van denken over creatieve praktijk. De Critical Studies programma stelt studenten in staat om hun eigen werk in een bredere context te stellen, en ook helpt hen een beter begrip van hoe creatief werk kan worden geïnterpreteerd en beoordeeld te ontwikkelen. Klik hier voor meer informatie.

Progressie & Carrière

Een zeer solide basis voor het werken als zelfstandige muzikant. Progressie op Masters-programma's op een aantal gebieden, waaronder: songwriting, muziek zaken, productie, onderwijs, evenementen management en marketing, muziek journalistiek, prestaties.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op September 25, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
10,000 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Hereford, Engeland
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates