BA (Hons) Professionele Bloemisterij (top-up Jaar)

Writtle College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) Professionele Bloemisterij (top-up Jaar)

Writtle College

Waarom Writtle

Bloemisten zijn ervaren ontwerpers wiens werk verbetert alle emotionele momenten in het leven van mensen. Bloemisten weten ook de manier waarop planten groeien, wat betekent dat ze kan zorgen voor bloemen te nemen voor gebruik in arrangementen, boeketten en kransen. Deze cursus bestaat uit drie studiegebieden. Het belangrijkste gebied is in praktische en theoretische aspecten van floral design. De tweede is business management, het verstrekken van de vaardigheden die nodig zijn om een ​​bedrijf te runnen. De derde is plantmateriaal en beheer. De cursus biedt studenten de kans om deel te nemen in geavanceerde vaardigheidstraining en gebruik maken van de gespecialiseerde ontwerp die beschikbaar zijn op de campus. In de laatste fasen van de cursus student zal een aanzienlijke onderzoeksproject of scriptie welke aspecten van de bloemisterij-industrie verkent ondernemen.

Flor

Assessment Methods

Praktisch bloemisterij werk zal worden tentoongesteld in een laatste tentoonstelling, in combinatie met een portefeuille van bloemenhandel ontwerpen voltooid binnen het jaar.

Een proefschrift studenten in staat stelt om zich te concentreren op wetenschappelijk onderzoek welke aspecten van de bloemisterij-industrie verkent. Rapporten en persoonlijk ontwikkelingsplan zullen de studenten inzicht in de marketing en loopbaanontwikkeling te verbeteren, terwijl een praktisch plantaardige productie project en de formele schriftelijke examen verder onderzoek binnen de sierteelt zal consolideren.

Onderwijscentrum Methods

Dit jaar van verdere ambachtelijke ontwikkeling zal de student zich richten op het creëren van op maat gemaakte bloemen items, terwijl het verkennen van internationale design stijlen en andere vaartuigen gerelateerde onderwerpen.

Studenten ontwikkelen en ontdekken hun eigen individuele ontwerp stijlen, hen voor te bereiden toekomstige commerciële ondernemingen. Studenten krijgen inzicht in de marketing door middel van discussie en lezingen, met bezinning en planning om overdraagbare vaardigheid die passen bij de werkplek te verbeteren te ontwikkelen. Het proefschrift laat onafhankelijk onderzoek naar een gebied van belang in de bloemisterij-industrie, ondersteund door lezingen en leerprogramma toezicht. Om een ​​goed begrip van de sierteelt verder te ontwikkelen, lezingen en praktische activiteiten zijn een belangrijk aandachtspunt van deze module.

werkgelegenheid Details

Studenten die met succes de opleiding te voltooien zal kijken naar functies als senior bloemen ontwerpers, managers en creative directors te verkrijgen.

Een floral design carrière studenten in staat stelt om zich te specialiseren als een huwelijk of een collectieve gebeurtenis ontwerper, leraar of demonstrator van het vaartuig.

NEW 2016 Verbeter uw inzetbaarheid door nieuwe vakinhoudelijke opleiding

Studenten die een bloemenhandel programma start met ons van september 2016 zal de mogelijkheid hebben om extra, vakspecifieke opleiding te volgen tot aan de waarde van £ 1500 per jaar in de vorm van gespecialiseerde korte cursussen te hebben. Deze cursussen studenten in staat om hun inzetbaarheid te vergroten door het selecteren van workshops aangepast aan hun eigen carrière ambities.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
1 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
9,000 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Chelmsford, Engeland
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
International vergoeding (niet-EU): £ 10.700