BA (Hons) Psychologie

UCSI University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) Psychologie

UCSI University

Zoals het leven ervaringen in deze moderne wereld veronderstellen toenemende complexiteit en de verandering in de sociale landschap kan complicaties en verwarring veroorzaken, vele beurt aan de studie Psychologie aan de functionele balans tussen lifestyle, cultuur en de mens te begrijpen.

De psychologie opleiding is gebouwd om studenten uit te rusten met de nodige kennis en vaardigheden, die hen zal helpen om gezonde aanpassingen te verwezenlijken in hun sociale leven en het welzijn op het werk. Deze opleiding vertoont twee belangrijke kenmerken; namelijk een evenwichtige koers belichting en drie Co-Operative Placements door middel van werkervaring.

Studenten zullen worden blootgesteld aan het leren van abstracte fundamentals in de discipline van de psychologie, en ook de toegepaste psychologie (bv. Industrial & Organizational, Educatief, Clinical) om te proeven van hun praktische waarden in sociale en maatschappelijke diensten te verkrijgen.

Deze uitgebreide training studenten in staat stelt om een ​​rudimentair begrip van de sociale realiteit van werkomgevingen in de grotere samenleving buiten af ​​te leiden. Studenten zullen aanzienlijke zelfvertrouwen bij het voldoen aan uitdagingen komende hun weg bij het afstuderen te ontwikkelen ..

assessments

Cursussen percentage: 60% en schriftelijk examen percentage: 40%.

Carrièremogelijkheden

Voor degenen die streven naar een professionele carrière na te streven in de uitdagende gebied van de psychologie, de carrièremogelijkheden zijn inderdaad breed voor afgestudeerden opgeleid op dit gebied. Major werkgelegenheid gebieden omvatten commerciële reclame, business en marketing onderzoek, public relations, human resource development, onderwijs, consumentengedrag onderzoek, crisismanagement centra, gezondheid en medische centra en nog veel meer. Met verder leren in het veld, kan afgestudeerden ook invoeren veelbelovende carrière in de professionele begeleiding, adviseur, corporate training, lector en therapeut.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
52,280
Locations
Maleisiƫ - Kuala Lumpur
Startdatum: Jan. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2018
Maleisiƫ - Kuala Lumpur
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
3 jaar totaal