BA (Hons) public relations en communicatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Studeren public relations (PR) in Londen is ideaal omdat Londen is in het hart van de wereldwijde PR en communicatie-industrie. Senior beoefenaars van beursgenoteerde ondernemingen, toonaangevende wereldwijde en nationale PR-adviesbureaus, charitatieve instellingen en organisaties in de publieke sector, leveren gastcolleges op de graad. Deze omvatten PR experts van Marks & Spencer, Frank PR, FTI Consulting, Ketchum Pleon, de Media Trust en de politie. In Daarnaast zijn er excursies naar high profile, in Londen gevestigde organisaties uit het hart van de overheid om Tottenham Hotspur FC.

De mate bereidt studenten voor hun vroege carrière in PR en communicatie. Het is de bedoeling om studenten te ontwikkelen tot zelfverzekerde, bekwaam en ervaren communicators. Recent afgestudeerden van onze opleiding hebben banen vastgezet in organisaties zoals Gucci, Bell-Pottinger Zaken en Brand, de Goede Agentschap, Ian Johnston Publicity (entertainment), Kaizo en FTI Consulting.

Het programma helpt studenten om een ​​scala van communicatie-vaardigheden te ontwikkelen, en er is een sterke nadruk op sociale media en mediarelaties. Studenten worden gebaseerd in Greenwich Business School en wordt geleerd hoe PR strategisch past bij de organisatie strategie en marketing. Ze worden aangemoedigd om te reflecteren op professionaliteit en ethiek. Belangrijk is dat het programma geeft studenten de mogelijkheid om verschillende PR specialisaties verkennen - van financiële PR mode, en van zakelijke PR aan liefdadigheid PR. In het derde jaar, studenten richten zich op gebieden van bijzonder belang voor hen door hun proefschrift onderwerpen en gespecialiseerde opties. Onze student, Tove Nordstrom, won een EUPRERA prijs voor de beste BA PR proefschrift in Europa in 2012.

Het programma heeft een sterke beroepsonderwijs focus met studenten die deelnemen aan werkervaring. Organisaties waar studenten werkervaring hebben gehad zijn: Accessorize, All-Leo, Amazon PR, Bell Pottinger-business en Brand, Bright One, Burton, Carat, Clifford Franse, Four Communications, Freud Communications, FTI Consulting, Ketchum Pleon, Macmillan Cancer Ondersteuning , MEC, Sotheby's en Twestival.

Laatst bijgewerkt op aug 2016

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... Lees meer

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Lees Minder
Londen , Rochester + 1 Meer Minder