BA (Hons) Sport Bedrijfsmanagement

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Cursus details

Mix uw passie voor sport met zakelijke managementexpertise en echte leiderschapsvaardigheden. Je bestudeert belangrijke zakelijke gebieden, waaronder marketing, financiën, economie, onderneming, strategie en evenementenbeheer, en hun relatie met sport.

Je leert over de toenemende professionalisering van sport, onderzoekt de vereisten van governance en onderzoekt hoe de veranderende behoeften van de consument het hebben getransformeerd in een van de meest lucratieve industrieën ter wereld. Miljoenen ponden worden elk jaar besteed aan uitzendrechten, licenties en merchandising en deze cursus is zo ontworpen dat je deze nieuwe en opwindende kansen kunt grijpen

Research Excellence Framework 2014

Research Excellence Framework 2014: 59% van ons ingediende onderzoek werd beoordeeld als wereldleider of internationaal excellent.

Voordelen van de cursus

We werken nauw samen met organisaties zoals Leeds City Council, Leeds Rhinos en de Rugby Football League, die veel van onze studenten een fulltime baan hebben aangeboden na hun stage. Er zijn ook mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen bij grote wereldwijde sportevenementen - eerdere evenementen omvatten de Commonwealth Games, de Olympische Spelen en de Paralympics.

Je krijgt de kans om te reizen en in het buitenland te studeren via ons uitwisselingsprogramma met partneruniversiteiten in Australië, Amerika, Canada en Europa.

Elk jaar organiseren we een arbeidsmarkt voor werknemers, waar je rechtstreeks kunt praten met werkgevers van grote toonaangevende organisaties uit de sportwereld. Het is een kans om vroeg je voet tussen de deur te krijgen en op de hoogte te zijn van alle vacatures die beschikbaar zijn, of het nu gaat om je plaatsing of nadat je de universiteit hebt verlaten.

Samen met de arbeidsmarkt voor werknemers, houden we ook regelmatig loopbaangesessies die je ondersteunen bij het ontwikkelen van je CV, het schrijven van sollicitatiebrieven aan werkgevers en sollicitatiepraktijken en die allerbelangrijkste essentiële tips om je vooruit te helpen op de arbeidsmarkt.

Wij vinden het van het grootste belang om onze studenten voortdurend te communiceren en te motiveren. Met dit in gedachten gebruiken we verschillende soorten sociale en interactieve online media om u aan te moedigen actief deel te nemen aan en zich te concentreren op uw studies met behulp van Facebook, podcasts, videostreaming en e-portfolio's.

SPORT VRIJWILLIGERSMOGELIJKHEDEN

We bieden een sportvrijwilligersprogramma aan voor iedereen die geïnteresseerd is in sport. We hebben talloze mogelijkheden met organisaties zoals West Yorkshire Sport, Kirklees Active Leisure, de Rugby Football League, Leeds City Council en Camp Leaders USA. Als je een voorsprong op het spel wilt houden en een concurrentievoordeel op de arbeidsmarkt wilt hebben, dan is sportvrijwilligerswerk een ideale manier om extra kennis en vaardigheden op te doen bovenop je diploma. Vrijwilligerswerk is een enorm voordeel als je een carrière in de sportindustrie wilt nastreven - en het staat fantastisch op je cv!

SPORT EN ACTIVE LIFESTYLES

We zijn gepassioneerd door sport en aan de Leeds Beckett University er een groot aantal sporten en activiteiten waar je aan mee kunt doen, waaronder meer dan 40 sportclubs. Als u meer wilt weten over wat wij te bieden hebben, inclusief het Carnegie Sports Scholarship Scheme.

Toelatingseisen

UCAS-tariefpunten: 112 punten vereist. (Minimaal 72 van twee A-niveaus of gelijkwaardig, uitgezonderd algemene studies).

Aanvullende vereisten:

GCSEs:

GCSE Engelse taal en wiskunde in graad C of hoger (klasse 4 voor degenen die vanaf 2015 hun GCSE volgen) of gelijkwaardig. Sleutelvaardigheden Niveau 2, Functionele vaardigheden Niveau 2 en het certificaat inzake alfabetiseringscapaciteit / rekenvaardigheid worden geaccepteerd in plaats van GCSE's.

TOEGANG TOT HIJ DIPLOMA:

Over het geheel genomen met een minimum van 112 UCAS-tariefpunten.

SCHOTSE AWARDS:

Minimaal 5 vakken in niveau B op hoger niveau.

IERS VERLATEN CERTIFICAAT:

Minimaal 5 vakken in Grade C1 of hoger op hoger niveau, waarvan minimaal 3 op B2 moeten staan.

SELECTIECRITERIA:

Vanwege de populariteit van deze cursus kunnen we selectiecriteria gebruiken op basis van uw persoonlijke kenmerken; ervaring en / of betrokkenheid bij het studiegebied. Deze informatie zal worden afgeleid van uw persoonlijke verklaring en referentie en zal alleen worden gebruikt als u voldoet aan de algemene toegangseisen.

Voor sommige modules die werken met kinderen en / of kwetsbare anderen kan een verbeterde criminele geschiedenis (DBS) -controle nodig zijn. De DBS in het VK is momenteel niet in staat om buitenlandse strafbladcontroles uit te voeren, daarom moeten internationale aanvragers, mensen zonder Brits staatsburgerschap en Britse staatsburgers met een aanzienlijke periode van buitenlandse residentie daarom een ​​strafregistercontrole of een verklaring van goed gedrag van hun kant eisen. thuis / buitenland voordat ze werken met kinderen en / of kwetsbare anderen.

Internationaal baccalaureaat: 25 punten

IELTS:

IELTS 6.0 zonder vaardigheden onder 5.5, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke sollicitant die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

VOLWASSEN AANVRAGERS

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen aanvragers die academisch potentieel aantonen. We hebben meestal wat bewijs nodig van recente academische studie, bijvoorbeeld het voltooien van een toegangscursus, maar recente relevante werkervaring kan ook worden overwogen. Houd er rekening mee dat voor sommige van onze professionele cursussen alle aanvragers moeten voldoen aan de opgegeven toegangscriteria en in deze gevallen kan werkervaring niet als vervangend worden beschouwd.

Als u via deze route wilt solliciteren, moet u verwijzen naar ons beleid inzake universitaire erkenning van voorafgaande leren.

Houd er rekening mee dat alle aanvragers van onze universiteit moeten voldoen aan onze standaard Engelse taalvereisten van het GCSE-niveau C of gelijkwaardig, variaties hierop zullen worden vermeld in de individuele cursusvereisten.

Baanperspectieven

Met een focus op het ontwikkelen van uw vaardigheden op het gebied van inzetbaarheid, zal een nieuwe optie voor een sandwichjaar uw ervaring en kansen verbeteren. We zullen u de expertise bieden om een ​​echte impact te hebben in de door u gekozen carrière en u helpen een e-portfolio te maken om indruk te maken op toekomstige werkgevers. Onze studenten hebben hun eigen bedrijven opgericht of hebben managementfuncties bekleed in spraakmakende sportbedrijven en vrijetijdsorganisaties, zoals Virgin Active, de RFL, British Cycling en nationale bestuursorganen. Onze afgestudeerden hebben ook gezorgd voor rollen bij professionele sportclubs. waaronder Leeds Rhinos en Yorkshire Golf, en marketing- en PR-bedrijven Banana Kick en Michael Page.

 • Leisure Club Manager
 • Sport Development Officer
 • Stadium Manager
 • Sports Marketing Executive

Carriere advies

Ons toegewijde team voor banen en carrières biedt deskundig advies en een groot aantal middelen om u te helpen bij het kiezen en verkrijgen van werk. Of u nu in uw eerste of laatste jaar zit, u kunt met medewerkers van ons Carrièrebureau praten die u advies kunnen geven bij het schrijven van een CV voor het zoeken naar een baan.

modules

Jaar 1 kernmodules

 • Het zakelijke sportlandschap
 • De Sport-consument
 • Inleiding tot sportmarketing
 • Digitaal zakendoen
 • Onderneming
 • Sport Financiën

Jaar 2 kernmodules

 • Professionele praktijk in de sportindustrie
 • Strategisch management van sportactiviteiten
 • Mensen beheren in sportorganisaties
 • Onderzoek in de praktijk
 • Sport Economie

Optiemodules van het jaar 2

 • Zakelijke Enterprise Planning
 • Evenementen
 • Voetbal
 • Sport Sponsoring
 • Marketingcommunicatie
 • Sportuitzendingen

Jaar 3 kernmodules

 • Sport Business Analytics
 • Sportbestuur
 • Globalisering van sportactiviteiten
 • Major Independent Study

Jaar 3 optie modules

 • Sport Branding
 • Sport Events Management
 • Sport
 • Strategische marketing
 • Digitale media voor internationale marketing
 • Stage (alleen Sandwich-graad)

vergoedingen

UK

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2018/19 is £ 9250. Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen om rekening te houden met de effecten van inflatie.

Sportuniformen - Het kopen van een specifiek sportuniform of uitrusting is geen formele vereiste; Van u wordt echter verwacht dat u geschikte kleding draagt ​​voor sessies in verschillende omgevingen. De kosten van kleding zijn variabel en u kunt mogelijk iets dragen dat u al bezit als het geschikt is.

Coaching en EHBO-kwalificaties - U krijgt de mogelijkheid om aanvullende kwalificaties te behalen in coaching en eerste hulp. Individuele kosten zullen variëren afhankelijk van de kwalificatie.

Internationaal 2018/19

Het collegegeld voor het jaar voor studenten die inschrijven in 2018/19 is £ 12000. Het bedrag dat u betaalt, wordt voor elk jaar van uw cursus op dit niveau vastgesteld.

Sportuniformen - Het kopen van een specifiek sportuniform of uitrusting is geen formele vereiste; Van u wordt echter verwacht dat u geschikte kleding draagt ​​voor sessies in verschillende omgevingen. De kosten van kleding zijn variabel en u kunt mogelijk iets dragen dat u al bezit als het geschikt is.

Coaching en EHBO-kwalificaties - U krijgt de mogelijkheid om aanvullende kwalificaties te behalen in coaching en eerste hulp. Individuele kosten zullen variëren afhankelijk van de kwalificatie.

uitrusting

Bibliotheek en online bronnen

Onze bibliotheek is 24 uur per dag, zeven dagen per week, elke dag van het jaar geopend en biedt u toegang tot gespecialiseerde boeken en tijdschriften, leerruimtes, computers, multimediafaciliteiten en verhuur van media-apparatuur. Tienduizenden digitale bronnen van onze bibliotheek, waaronder e-boeken, ejournals en databases, kunnen online worden geopend op een tijd en plaats die bij u past.

Sportfaciliteiten

"Ik kom hier sinds 2004 en de faciliteiten zijn geweldig." - Jessica Ennis, Olympisch gouden medaillewinnaar

Gym- en sportfaciliteiten

Fit blijven is eenvoudig bij Leeds Beckett - onze fitness-suites zijn gemakkelijk bereikbaar, uitgerust met de nieuwste technologie en beschikbaar voor alle sportleden.

Laatst bijgewerkt op Februari 2018

Over de school

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future.

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future. Lees Minder
Leeds , UK Online + 1 Meer Minder