BA (Hons) Tourism Management

University of Greenwich

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) Tourism Management

University of Greenwich

De toeristische sector is blijven groeien en te diversifiëren naar een van de snelst groeiende economische sectoren in de wereld te worden. In Groot-Brittannië, het toerisme is de derde grootste export verdiener waard 115.000.000.000 £ per jaar. Het telt ongeveer 2,6 miljoen mensen en ondersteunt meer dan 200.000 kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's).

Dit programma is ontwikkeld om de vraag naar succesvolle ondernemers en managers in het toerisme te voldoen. Het doel is om u te voorzien van een kritisch inzicht in de studie van het toeristisch management en de wereldwijde toeristische markt, en ook het vermogen en het vertrouwen om het beheer van problemen in de toeristische sector creatief en innovatief te lossen.

U zult vaardigheden en kennis te ontwikkelen op gebieden zoals toerisme marketing, human resource management, innovatie, productontwikkeling en de bestemming planning, terwijl het verkrijgen van inzichten uit de Britse en internationale bezoeken, case studies en de industrie speakers. Studenten op dit programma van toepassing kunnen zijn om deel te nemen in de overzeese contacten met onze Erasmus partners.

De doelstellingen van het programma zijn:

  • Om een ​​kritisch inzicht in de wereldwijde toeristische sector te ontwikkelen
  • Om te kunnen toerisme problemen beheer creatief op te lossen en principes van duurzaamheid van toepassing zijn op de ontwikkeling van het toerisme
  • Om een ​​ondernemende benadering van het toerisme te ontwikkelen en creatieve managers en onderzoekers te produceren op het gebied van toerisme.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
-
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price UK / EU; £ 11.200 voor internationale studenten