Lees de Officiële Beschrijving

Algemene informatie

Diploma: Bachelor of Art in Tourism Management (bekroond door Staffordshire University)

Duur: 3 jaar (voltijd)

Belangrijkste kenmerken

De BA (Hons) Tourism Management-prijs erkent de geïntegreerde aard van zaken en toerisme, waarbij studenten de context, aard, rol en betekenis van toeristische functies in het bedrijfsleven en andere settings moeten begrijpen.

Dit stelt studenten in staat een duidelijk begrip te krijgen van de centrale rol van het toerisme binnen de bedrijfswereld en in de bredere duurzaamheidssetting. Studenten zullen worden aangemoedigd om goed onderbouwde, logische en geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen voor veelzijdige problemen in onzekere en dynamische contexten.

Deze prijs biedt studenten ook een beroepsgerichte graad die hen in staat stelt operationeel effectief te worden in een managementrol in zowel het toerisme als andere dienstverlenende organisaties.

Loopbaanperspectief: Afgestudeerden zullen genieten van een breed scala aan carrièremogelijkheden op het gebied van zaken en toerisme, zoals: zakenreisadviseurs, organisatoren van conferenties en evenementen, operaties en beheer van sociale media, planning en ontwikkeling van toerisme.

Cursusstructuur

TM-EN.jpg

Toelatingseisen

17 jaar en ouder en beide hebben:

  • Voltooid jaar 12 (of equivalent) en behaalde een voldoende Engelse taal met IELTS-score van 6,0 (elk onderdeel moet een minimum van 5,5 scoren)
  • Een pass in een universitair stichtingsjaar

British University Vietnam staat directe toegang tot kwalificaties toe wanneer een student heeft voldaan aan de onderstaande vereisten of gelijkwaardig en minstens één van de volgende opties heeft doorstaan:

  • 2 vakken op Advanced CE A-niveau
  • Een toegangsprogramma geslaagd voor de vereiste QAA-erkende standaard voor toegang tot het hoger onderwijs
  • Internationaal baccalaureaatdiploma met minimaal 24 punten
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 9 andere vakken van British University Vietnam »

Laatst bijgewerkt op November 9, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum