BA (Hons) Verkoop en marketing management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

De BA (Hons) Sales and Marketing Management-graad bij Cardiff Met biedt de mogelijkheid om een verkoopspecialist te worden met een marketingdiploma. De graad is ontwikkeld in samenwerking met het Institute of Sales Management, waardoor de leerinhoud goed is afgestemd op de verwachtingen van de industrie. Al onze marketingcursussen staan bekend om hun beroepsoriëntatie. Met een 'Met Marketer' kunt u de academische kennis en praktische vaardigheden opdoen die nodig zijn om te slagen in een sales- en marketingcarrière.

Bedrijven zijn afhankelijk van verkoop, winnen en behouden van nieuwe activiteiten in de huidige competitieve omgeving zijn van vitaal belang, net als afgestudeerden met de expertise om hun omzet te verhogen. Het nieuwe diploma zal accreditatie aanvragen bij het Institute of Sales Management (ISM) en is als zodanig ontworpen om studenten de vaardigheden en het vermogen te geven creatief te denken en de nieuwste tools in moderne verkoopcampagnes te gebruiken. Deze cursus biedt studenten een balans van academische kennis en de praktische ervaringen die worden verwacht van aspirant-verkoopmanagers om hen in staat te stellen concurrerend te zijn op de werkplek. De cursussen zijn zorgvuldig ontworpen om de kennis, vaardigheden en gedragingen in te zetten die worden verwacht van verkopers, zodat u een effectieve beoefenaar wordt, gewapend met echte ervaring en academische en professionele kwalificaties.

Aan het leren

De studentgerichte benadering van leren en onderwijzen zal worden aangemoedigd door het gebruik van specifieke onderwijstrategieën, casestudies, projecten, tutorials, praktische oefeningen, aangevuld met het gebruik van geschikt ondersteuningsmateriaal, lezingen van zakelijke experts, video's en computersoftware. Actieve betrokkenheid bij het onderwerp verbetert het leren en veel van de gebruikte leerstrategieën bevorderen dit.

employability

Verkoop en marketing is een dynamisch en opwindend gebied om te werken. Vaak beschouwd als de krachtpatser van organisaties, is verkoop en marketing de kern van elk bedrijf en gaat het erom de juiste producten en diensten aan klanten te bieden en het inkomen en de omzet te genereren om organisaties te ondersteunen en te helpen groeien.

Typische taken binnen de verkoop- en marketingsector kunnen accountbeheer en andere rollen voor verkoop- en marketingbeheer omvatten. Tijdens deze cursus ontwikkel je de belangrijkste vaardigheden en inzichten die vereist zijn voor zaken met specialisme in marketingmanagement dat centraal staat in alle zakelijke functies. Na succesvolle afronding van de cursus hebt u de vaardigheden om een positie in marketingbeheer te verwerven, waarbij u uw vaardigheden kunt gebruiken voor posities in reclame, marketingonderzoek, verkoopbeheer, productbeheer, klantenservice, public relations en bedrijfsbeheer.

Deze cursus is ontworpen in samenwerking met het Institute of Sale Management (ISM), om u de mogelijkheid te bieden vrijstellingen te verkrijgen van hun professionele kwalificaties. Je kunt ook lid worden van ons CIM-studentenhoofdstuk dat alle studenten aanmoedigt deel te nemen aan onze marketinglerengemeenschap door het organiseren van het organiseren van belangrijke sprekers en het beheren van op marketing gerichte evenementen. Dynamische sprekers opnemen en nuttige netwerkevenementen verbeteren uw leerervaring. Ten slotte kunt u deelnemen aan ondernemende activiteiten, zoals het betreden van de CIM-pitch.

Toelatingseisen

Vijf GCSE-passen waaronder Engelse taal en wiskunde * in graad C of hoger (graad 4 of hoger voor kandidaten die onlangs hervormde GCSE's houden in Engeland), plus 96-112 punten van ten minste twee A-niveaus (of equivalent).

Typische aanbiedingen kunnen zijn:

  • 112 punten van ten minste twee A-niveaus met cijfers CC; Welsh Baccalaureate - Advanced Skills Challenge Certificate beschouwd als het derde onderwerp
  • RQF BTEC National Extended Diploma / Cambridge Technical Extended Diploma overall grade MMM - DMM. Afhankelijk van het onderwerp en de ervaring.
  • 112 punten van het Ierse Leaving Certificate bij Highers, inclusief 2 X H2, minimum H4-score geteld in puntenaanbieding
  • 112 punten van ten minste twee Scottish Advanced Highers om cijfers DD op te nemen
  • 112 punten uit het diploma toegang tot hoger onderwijs

* Voor Welshe sollicitanten die zitten aan de gereformeerde GCSE-wiskunde, accepteren we GCSE- wiskunde of wiskunde - numeriek .

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder