BA (Hons) verlengd bedrijf administratie- Medway

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Voor wie is deze cursus voor?

Studenten kiezen hun gekozen discipline wanneer ze van toepassing zijn. Er is echter enige ruimte om de loopbaan of de Business discipline aan het einde van het eerste jaar van studie veranderen. Progressie van de stichting jaar is afhankelijk van de leerlingen het bereiken van de noodzakelijke kwaliteiten. De Extended Business Administration graad is bedoeld voor degenen die niet voldoen aan de normale toelatingscriteria voor een BA Hons diploma, maar die hebben de belangstelling en de inzet om te studeren in een instelling voor hoger onderwijs. Het is uitermate geschikt voor kandidaten zonder de juiste onderwerpen voor het eerste jaar of voor volwassen aanvragers met praktische ervaring in het bedrijfsleven, maar zonder de formele academische kwalificaties. Tijdens deze extra eerste jaar zal worden ingevoerd om een ​​verscheidenheid van business-gerelateerde onderwerpen en leren vaardigheden om u in staat te stellen te profiteren van verdere studie.

modulaire structuur

De Extended Business Administration is een vier jaar durend programma. Met een standaard progressie van de latere 3 jaar zal volgen de BA Hons opleidingen zoals uitgelegd in H106M. Als een alternatief carrièrepad dan wordt gekozen studenten kunnen intern toepassing op programma's aangeboden door de Universiteit van Greenwich, kan dit invloed hebben op de financiering en de studenten moeten dit zeer zorgvuldig te overwegen. De eerste jaar is heel project richtte zich met de volgende modules Inleiding tot Business Principles, IT Essentials, Stichting Jaar Project, Leren en communicatieve vaardigheden.

Opgedane ervaring en vaardigheden

De universiteit biedt toegang tot boeken, tijdschriften en computerapparatuur met algemene software via de bibliotheken in alle drie campussen. Studenten kunnen toegang krijgen tot deze ongeacht waar hun programma van de studie ligt. Via haar portal en virtuele leeromgeving (ELO), studenten hebben toegang tot de dienstregeling, lesmateriaal, elektronische tijdschriften, e-mails, maar ook algemene ondersteuning en advies. Deze middelen, samen met de expertise van het onderwijzend personeel, vormen de ruggengraat van het materiaal dat u nodig hebt om te gaan met het ontwikkelen als student in de School of Engineering. Het programma van de studie die u zal beginnen aan zult u zich verplaatst van een student om een ​​professionele, met een scala aan vaardigheden, kennis en expertise in het ontwikkelen van oplossingen. Je zal ontwikkelen als een onafhankelijke leerling, met een breed scala van overdraagbare vaardigheden, met het begrijpen hoe om kennis en vaardigheden te gebruiken in alternatieve situatie. Het programma van de studie is bedoeld om ervoor te zorgen dat u het vertrouwen en de bekwaamheid om te werken in een academische omgeving, door middel van uitgebreid competentie met informatie technologie en mogelijkheden om ideeën te communiceren met anderen. U ontvangt een vermogen om te analyseren en onderzoek te doen in een verscheidenheid van onderwerpen op zoek naar inzichten en trekken gefundeerde conclusies te ontwikkelen. Je zult je kennis uit te breiden in een bepaald vakgebied, afhankelijk van de route kiezen, waarbij detail en de breedte van de studie in combinatie met de mogelijkheid om te bouwen en te testen hypothesen.

Laatst bijgewerkt op aug 2016

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... Lees meer

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Lees Minder
Londen , Rochester + 1 Meer Minder