BA (Hons) Voetbalcoaching (gemengd)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

De BA (Hons) kwalificatie voor voetbalcoaching (blended) is bedoeld voor diegenen die hun kennis van en inzicht in het werken in voetbalcoachingsinstellingen willen vergroten. Naast de mogelijkheid om coachingspraktijken te ontwikkelen, biedt het programma mogelijkheden om deel te nemen aan een reeks ondersteunende gebieden zoals scouting en werving van spelers, psychologische en sociologische overwegingen, voeding en conditionering, talentontwikkeling, technisch en tactisch bewustzijn, reflectieve praktijk en prestatie analyse. Het is ideaal voor huidige professionals die in de voetbalindustrie werken en liever een flexibelere manier van bezorgen hebben dan een puur campusgebaseerd programma.

Door de mogelijkheid te hebben om te leren vanuit het comfort van hun eigen huis of werkplek, kunnen deelnemers aan het programma een verdere kwalificatie behalen om hun loopbaanperspectieven te verbeteren in een formaat dat flexibele uren biedt en de mogelijkheid om hun eigen werk-privébalans te dicteren passen bij andere verplichtingen.

Dit programma is een Blended-diploma, wat betekent dat het grootste deel van je studies online zal plaatsvinden via de speciale Online Hub van UCFB . UCFB twee weken van elk academiejaar is er echter de mogelijkheid om op de campus te leren op UCFB Wembley, Londen of UCFB Etihad Campus, Manchester.

"Ik koos voor UCFB omdat het iets anders, unieks was en een kans om een carrière te beginnen die ik al heel lang wilde nastreven."

Declan Jackson, afgestudeerd aan UCFB en Talent ID Development Coach bij Football Talents

modules

Geplande modules zullen onderwerpen behandelen zoals scouting en werving van spelers, psychologische en sociologische overwegingen, voeding en conditionering, talentontwikkeling, technisch en tactisch bewustzijn, reflectieve praktijk en prestatieanalyse.

Eerste jaar

 • Een inleiding tot voetbalcoaching
 • Rekrutering en scouting van spelers
 • Psychosociale aspecten van voetbal
 • Letselpreventie en -conditionering bij voetbal

Tweede jaar

 • Technische en tactische principes in het voetbal 1
 • Sportpsychologie voor voetbal
 • Voeding en conditionering voor voetbal
 • Talent Development Pathways in Football

Derde jaar

 • Technische en tactische principes in het voetbal 2
 • Reflectieve praktijk en coachingfilosofie
 • Prestatieanalyse in voetbal
 • Applied Football Coaching plaatsing

Toelatingseisen

De standaard toelatingseisen voor het programma zijn als volgt:
Aanvragers zullen worden gevraagd om 112 UCAS-punten te behalen onder het UCAS-puntenschema. Beroepservaring en branchekwalificaties kunnen worden beoordeeld voor kandidaten zonder de nodige UCAS-punten.

Bovendien zou het voordelig zijn voor kandidaten om al een FA niveau 1 te hebben en nog meer dus toe te werken naar een FA niveau 2 of gelijkwaardige kwalificaties.

Alle aanvragers krijgen informatie over studentendiensten waarmee ze contact kunnen opnemen als ze extra ondersteuning of advies nodig hebben, evenals informatie met betrekking tot geschikte beurzen en fondsen.

Aanvragers uit niet-meerderheid Engelstalige landen zullen worden gevraagd om een Engelse kwalificatie die Spreken, Luisteren, Lezen en Schrijven test en zal worden gevraagd om een IELTS van 6.0 (5.5) of gelijkwaardig te behalen.

Internationale studenten kunnen deze blended opleiding volgen. Ze zouden alleen een kortetermijnstudievisum nodig hebben voor de onderdelen van de gemengde opleiding op de campus. Neem contact op met admissions @ UCFB .com voor meer informatie over visa voor kortetermijnonderzoek.

Hoe te solliciteren

UCAS-codes:

 • Online cursuscode: FCB1
 • Instelling: U10
 • Campus: W of E

Carriere vooruitzichten

Carrièremogelijkheden voor afgestudeerden van de BA (Hons) Football Coaching (Blended) opleiding bij UCFB omvatten voetbalcoaching binnen voetbalclubs. Studenten kunnen ook een aanvraag indienen voor meer traditionele bedrijfs-, sportmanagement- of leiderschapsrollen op basis van de afgestudeerde kenmerken die ze gedurende het programma hebben ontwikkeld.

Tijdens het programma UCFB de behoeften en verwachtingen van elke student kennen. Dit maakt individuele ondersteuning mogelijk rond de loopbaanontwikkeling van elke student. Dit helpt hen uiteindelijk bij het vinden van hun plek in de voetbal- en sportbranche. Voor degenen die hun studie aan het einde van hun studie willen verlengen, worden mogelijkheden om op masterniveau te studeren aangemoedigd.

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

UCFB's Global Institute of Sport (GIS) is a world first in sports education, offering university degrees in the football and sports industry. We provide an exceptional environment to live and learn in ... Lees meer

UCFB's Global Institute of Sport (GIS) is a world first in sports education, offering university degrees in the football and sports industry. We provide an exceptional environment to live and learn in, with state-of-the-art facilities in two inspirational campuses in London and Manchester, which have the iconic Wembley and Etihad stadiums at their heart. Lees Minder
Manchester , Wembley , Londen , Burnley + 3 Meer Minder