BA (Hons) Voetbalcoaching (gemengd)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Deze graad wordt gelanceerd in september 2020. Onder voorbehoud van validatie.

Overzicht

  • Blended Delivery (Online plus Wembley of Etihad Campus)

De BA (Hons) kwalificatie voor voetbalcoaching (blended) is bedoeld voor diegenen die hun kennis van en inzicht in het werken in voetbalcoachingsinstellingen willen vergroten. Naast de mogelijkheid om coachingspraktijken te ontwikkelen, biedt het programma mogelijkheden om deel te nemen aan een reeks ondersteunende gebieden zoals scouting en werving van spelers, psychologische en sociologische overwegingen, voeding en conditionering, talentontwikkeling, technisch en tactisch bewustzijn, reflectieve praktijk en prestatie analyse. Het is ideaal voor huidige professionals die in de voetbalindustrie werken en liever een flexibelere manier van bezorgen hebben dan een puur campusgebaseerd programma.

Door de mogelijkheid te hebben om te leren vanuit het comfort van hun eigen huis of werkplek, kunnen deelnemers aan het programma een verdere kwalificatie behalen om hun loopbaanperspectieven te verbeteren in een formaat dat flexibele uren biedt en de mogelijkheid om hun eigen werk-privébalans te dicteren passen bij andere verplichtingen.

Dit programma is een Blended-diploma, wat betekent dat het grootste deel van je studies online zal plaatsvinden via de speciale Online Hub van UCFB . UCFB twee weken van elk academiejaar is er echter de mogelijkheid om op de campus te leren op UCFB Wembley, Londen of UCFB Etihad Campus, Manchester.

modules

Dit programma is momenteel onderworpen aan validatie. De modules worden aangekondigd zodra de graad is gevalideerd.

Geplande modules zullen onderwerpen behandelen zoals scouting en werving van spelers, psychologische en sociologische overwegingen, voeding en conditionering, talentontwikkeling, technisch en tactisch bewustzijn, reflectieve praktijk en prestatieanalyse.

Toelatingseisen

De standaard toelatingseisen voor het programma zijn als volgt:

Aanvragers wordt gevraagd om 112 UCAS-punten te behalen onder het UCAS-puntenschema. Beroepservaring en industriële kwalificaties kunnen worden beoordeeld voor aanvragers zonder de nodige UCAS-punten.

Bovendien zou het voordelig zijn voor kandidaten om al een FA niveau 1 te hebben en nog meer dus toe te werken naar een FA niveau 2 of gelijkwaardige kwalificaties.

Alle aanvragers krijgen informatie over studentendiensten waarmee ze contact kunnen opnemen als ze extra ondersteuning of advies nodig hebben, evenals informatie met betrekking tot geschikte beurzen en fondsen.

Aanvragers uit niet-meerderheid Engelstalige landen zullen worden gevraagd om een Engelse kwalificatie die Spreken, Luisteren, Lezen en Schrijven test en zal worden gevraagd om een IELTS van 6.0 (5.5) of gelijkwaardig te behalen.

Hoe te solliciteren

UCAS-codes:

Online cursuscode: FCB1
Instelling: U10
Campus: W of E

Carriere vooruitzichten

Carrièremogelijkheden voor afgestudeerden van de BA (Hons) Football Coaching (Blended) opleiding bij UCFB omvatten voetbalcoaching binnen voetbalclubs. Studenten kunnen ook een aanvraag indienen voor meer traditionele bedrijfs-, sportmanagement- of leiderschapsrollen op basis van de afgestudeerde kenmerken die ze gedurende het programma hebben ontwikkeld.

Tijdens het programma UCFB de behoeften en verwachtingen van elke student kennen. Dit maakt individuele ondersteuning mogelijk bij de loopbaanontwikkeling van elke student. Uiteindelijk zal dit hen helpen hun plaats in de voetbal- en sportindustrie te vinden. Voor degenen die hun studie aan het einde van hun studie willen verlengen, zullen mogelijkheden om te studeren op masterniveau worden aangemoedigd.

vergoedingen

  • VK / EU-studenten: £ 9.250 per jaar
  • Internationale studenten: £ 14,250 per jaar

Bijkomende kosten
Blended learning: er zijn kosten verbonden aan het bijwonen van UCFB campussen voor de geconcentreerde lessen als onderdeel van het blended learning. Deze kosten zijn inclusief reizen, accommodatie en onderhoud.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

UCFB is a world first in sports education, offering university degrees in the football and sports industry. We provide an exceptional environment to live and learn in, with state-of-the-art facilities ... Lees meer

UCFB is a world first in sports education, offering university degrees in the football and sports industry. We provide an exceptional environment to live and learn in, with state-of-the-art facilities in two inspirational campuses in London and Manchester, which have the iconic Wembley and Etihad stadiums at their heart. Lees Minder
Manchester , Wembley , Londen , Burnley + 3 Meer Minder