BA (Hons) - Wereldwijde bedrijfs- of marketingmanagement

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Deze niet-gegradueerde programma's combineren de allerbeste Zwitserse praktische training met Britse academische excellentie. Ons doel is om een ​​academische en beroepsopleiding van de hoogste standaard aan te bieden, leidend tot een succesvolle loopbaan in management.

Bachelor of Arts with Honours in:

  • Global Business Management
  • Wereldwijd marketingmanagement

Vereisten voor toelating

  • Minimaal 18 jaar oud.
  • IMI-certificaat / middelbare school / IB / A-niveaus of gelijkwaardig
  • Vaardigheid in Engels: 5.0 IELTS, of gelijkwaardig107728_EA150526-K-133.jpg

Voor wie zijn deze programma's bedoeld?

Door je in slechts tweeënhalf jaar van het Diploma naar een BA-diploma te brengen (met Honours) (inclusief een minimum van 12 maanden betaalde stageplaats) worden deze programma's allemaal gevalideerd door de Manchester Metropolitan University in het Verenigd Koninkrijk. Leer de belangrijkste strategische en managementvaardigheden die nodig zijn om te slagen in deze industrieën voordat je voor je laatste studiejaar kiest uit een van de twee gespecialiseerde Pathways .

Awards

Studenten die slagen voor deze cursus, krijgen twee graden één van IMI en één van de Manchester Metropolitan University.

BA met Honours in gekozen Pathway , uitgereikt door IMI

en

BA met Honours in de gekozen Pathway , uitgereikt door Manchester Met.

Entry-datums

Er zijn vier innames per jaar - februari, mei, augustus en november.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

IMI International Management Institute in Switzerland is a private hospitality and business management school founded in 1991. We offer a family atmosphere and personalised learning and careers suppor ... Lees meer

IMI International Management Institute in Switzerland is a private hospitality and business management school founded in 1991. We offer a family atmosphere and personalised learning and careers support. Lees Minder