BA (Hons) wet

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) wet

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Dit programma wordt onderwezen in de Verenigde Arabische Emiraten

De BA (Hons) wet graad aan de Universiteit van Bolton zal je voor te bereiden voor de verdere opleiding aan de advocatuur in te voeren als een advocaat of advocaat. Een BA (Hons) Law graad wordt zeer gewaardeerd door veel werkgevers en u kunt ervoor kiezen om deze kwalificatie als basis voor graduate-level toegang tot andere carrière te gebruiken; bijvoorbeeld in de handel, de industrie, de overheid en de strijdkrachten.

Door het bestuderen van deze uitdagende en veeleisende cursus krijg je een grondige in de discipline van de wet te krijgen. U vindt de overdraagbare intellectuele en persoonlijke vaardigheden die essentieel zijn voor de praktijk van het recht zijn en waar u ook toe te rusten voor vele andere loopbaan te ontwikkelen. Deze vaardigheden zijn onder andere schriftelijke en mondelinge communicatie, aandacht voor detail, het absorberen en analyseren vaak complexe informatie, time management, teamwork en motivatie.

Het eerste jaar van de BA (Hons) wet is identiek aan die van de LLB cursus en BA (Hons) wet studenten die met succes al het eerste jaar modules te voltooien kunnen in aanmerking komen om te zetten in jaar twee van de LLB programma, dat is een in aanmerking komend licentiaat in de rechten.

Over de cursus

Je studeert aan de University Business School, en ontvangen een uitstekend niveau van contact en interactie met zowel docenten en medestudenten. Dit zal zorgen voor een vriendelijke, ondersteunende en studentgerichte aanpak van uw studie-ervaring.

De cursus is een uitdaging en vereist motivatie en zelf-richting, evenals de mogelijkheid om te werken in een kleine groep omgeving. U wordt verwacht om te denken en te vechten in elke fase van de cursus.

U zal worden onderwezen door middel van een mix van lezingen, seminars, tutorials en groepswerk. De toepassing van uw kennis en inzicht om echte cases en scenario's zal een belangrijk onderdeel van je studie zijn.

Medewerkers zijn hooggekwalificeerd in het veld en bieden een scala van contacten met potentiële werkgevers, waaronder de advocatuur.

bijzondere kenmerken

  • Evenals lezingen bieden we kleine groep tutorials om te leren over de toepassing van het recht om problemen en vraagstukken. Deze sessies ontwikkelen van generieke, overdraagbare vaardigheden en zijn belangrijk voor de herziening en de voorbereiding op het examen.
  • Onze eigen rechtszaal zal onderwijs advocacy vaardigheden te vergemakkelijken en zijn een locatie voor gastsprekers. We zijn ook blij om de banden met andere vakgebieden te ontwikkelen.
  • De universiteit heeft gesmeed banden met instanties zoals de Bolton Law Society.
  • Links met lokale werkgevers: een toegewijd lid van ons team maakt verbindingen tussen Recht aan de Universiteit van Bolton en lokale werkgevers en magistraten.
  • Persoonlijke collegegeld: regelmatige klassikale sessies geven kleine groepen studenten een kans om nauw contact met hun persoonlijke tutor hebben. Deze zijn ontworpen om vertrouwen te wekken student, studievaardigheden en sociale vaardigheden.

Wat je leert

U zal uw kennis en begrip van de leerstellingen en beginselen die het recht van Engeland en Wales onderbouwen vast te stellen. U leert over de bronnen van de wet, hoe het wordt gemaakt en ontwikkeld, de instellingen waarin die wet wordt toegediend en het personeel dat de wet de praktijk.

U vindt een breed scala van juridische begrippen, waarden, principes en regels van het Engels recht en hoe leren om de relatie tussen hen in een aantal specifieke gebieden uit te leggen.

U vindt de intellectuele en praktische vaardigheden die nodig zijn om het onderzoek en de wet op specifieke aangelegenheden te analyseren van primaire bronnen en de bevindingen van deze werkzaamheden van toepassing zijn op de oplossing van de juridische problemen te ontwikkelen. Je zal ook uw vermogen om deze bevindingen te communiceren, zowel mondeling als schriftelijk, op een manier die past bij de behoeften van een verscheidenheid van het publiek is te ontwikkelen.

De cursus zal uw intellectuele en evaluatieve bevoegdheden uit te breiden. Je zal de nodige overdraagbaar en juridische vaardigheden te verwerven, de mogelijkheid om een ​​cursus van onafhankelijke studie voort te zetten en je zal je creatieve denkprocessen ontwikkelen.

Wat u zult studeren

Level 1

Core modules (120 studiepunten - elke module is de moeite waard 20 studiepunten): Engels Juridische System; Contract Law; Strafrecht; Wet van Tort; Legal Skills 1.

Het eerste jaar van de BA (Hons) wet is identiek aan die van de LLB cursus en BA (Hons) wet studenten die met succes al het eerste jaar modules te voltooien kunnen in aanmerking komen om te zetten in jaar twee van de LLB-programma dat is een kwalificatie graad in de rechten.

Niveau 2

Core modules (120 studiepunten): Public Law; Professionals in de praktijk (wet); Europees recht; Equity en vertrouwensrelaties; Human Rights Law; Legal Skills 2; Professionals in de praktijk (wet)

Niveau 3

Core modules: Land Law (20 studiepunten); PLUS juridische vaardigheden 3 (Law Project) (40 studiepunten) of Investigative Study (20 studiepunten).

Option modules (kiezen uit drie opties als u Legal Skills 3 of vier opties als u Investigative Studie nemen als de kern boven): Law of Evidence (20 studiepunten); Employment Law (20 studiepunten); Family Law (20 studiepunten); Company Law (20 studiepunten); Rechtspraak (20 studiepunten); Intellectual Property Law (20 studiepunten); Financiële Criminaliteit (20 studiepunten).

Toelatingseisen

220 UCAS punten uit ten minste twee, maar bij voorkeur drie, A2-niveaus (of equivalent) in alle onderwerpen.

Je moet ook vijf GCSE's in rang C of hoger (of gelijkwaardig), waaronder Engels.

Als Engels niet je eerste taal je ook normaal moeten IELTS 6.0 (of equivalent). Als u niet beschikt over het vereiste niveau Engels, kunt u Engels studeren met ons van IELTS 4.0 (of equivalent).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
3 - 5 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,000 GBP
full-time, 6.000,00 GBP part-time - UK / EU; 11,250.00 GBP full-time - International