BA (Hons) Youth Justice

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BA (Hons) Jeugdrecht

Je komt mee met een cursus met grote studententevredenheid en inzetbaarheid! 100% van onze BA (Hons) Jeugdstudies en BA (Hons) Jeugdrechtstudenten zijn tevreden over de cursus en 100% van de afgestudeerden op beide vakken zijn zes maanden na het verlaten van de NTU in dienst of betrokken bij verdere studie. (Nationale Studieonderzoek 2017 en DLHE 2015/16 Voltijds, Groot-Brittannië, Eerste graad, voorgraads)

Youth Justice is alles over het werken met jonge mensen die beledigen of dreigen te beledigen. Deze cursus verbindt academische theorie naar de hedendaagse praktijk door middel van stages, bezoeken en gastsprekers.

Onze Jeugdrechtspraak is multidisciplinair, waarbij de studie van sociaal beleid, sociologische, psychologische en criminologische perspectieven wordt gevolgd. Je zal verkennen waarom jonge mensen zich beledigen en de impact die hun families en gemeenschappen hebben op hun persoonlijke ontwikkeling en crimineel gedrag. In de loop van de cursus zal u vergelijkende internationale praktijken overwegen om misdadig gedrag te beheersen, en initiatieven om het beledigend te verminderen.

Waarom deze cursus te kiezen?

 • Terwijl deze cursus een aantal criminologische perspectieven verkent, wordt het aangepast aan de Vaardigheden voor Justitie Nationale Beroepsstandaarden voor Jeugdrecht. Dit maakt de cursus ideaal voor degenen die geïnteresseerd zijn in de studie van criminologie maar die graag werken in de jeugdrechtsector.
 • Je wordt gegeven door een pedagogisch team die sterk worden bereikt en ervaren in de sector Jeugd Justitie. Hun expertise in het onderwerp informeert de cursus en zorgt ervoor dat u een up-to-date en relevante leerervaring. 100% van de BA (Hons) Youth Justice studenten zijn het erover eens dat het personeel het onderwerp interessant heeft gemaakt. (Nationale Studieonderzoek 2017).
 • Ervaren Youth Justice Practitioners zijn betrokken bij verschillende onderwijs- sessies om hun specialistische kennis en ervaring van het werken met jongeren te delen.
 • Deze cursus zou kunnen openen een bereik van het belonen van een loopbaan in de veilige landgoederen, gevangenissen, de jeugd beledigen teams en de reclassering.
 • 100% van onze recente BA (Hons) Youth Justice studenten zou aanraden om aan NTU te studeren. (Nationale Studieonderzoek 2017).

Wat je studie

Het doel van de cursus is de nadruk te leggen op de kernvaardigheden die vaklieden die werkzaam zijn in jeugdrecht nodig hebben, zodat ze effectief kunnen werken met jongeren, hun gezinnen en andere professionals. Wij streven ernaar u te voorzien van kennis en inzicht in hoe u effectief met anderen kunt communiceren; hoe de behoeften en risico's van jongeren nauwkeurig worden beoordeeld; en hoe we reflectie en de vaardigheden van kritische analyse gebruiken om begrip te krijgen van de wetgeving, het beleid en de kaders waarbinnen jeugdrechtspraktijken actief zijn.

Daarnaast vindt u de geschiedenis van het jeugdrecht en de relatie van de gewraakte aan kinderen en adolescenten ontwikkeling te verkennen. Er is ook een duidelijke praktische nadruk op hedendaagse vraagstukken waarmee toekomstige beoefenaars. Bijvoorbeeld:

 • jongeren en bendes
 • drugmisbruik en beledigende
 • slachtoffers
 • herstelrecht en effectieve praktijk.

Elk van deze onderwerpen worden kritisch bekeken en besproken.

Hoe je geleerd

Om u te voorzien van een eerste klas leerervaring en te garanderen heb je een kans om de meeste van uw tijd op de universiteit te maken, zul je contact tijd ontvangen via een breed scala van levering methoden.

Gestructureerde onderwijs zal worden geleverd door middel van een combinatie van traditionele lezingen, seminars en workshops. De kleinere groep seminars en workshops bieden mogelijkheden om probleemoplossende vaardigheden, groep werken, analyseren, debatteren vaardigheden, presentatievaardigheden, en discussie over de ontwikkeling van een breed scala van standpunten.

U leert ook van audio-visuele presentaties, informatie-technologie gebaseerde oefeningen en praktische ervaring.

Tutorials met personeel

Naarmate de relatie tussen studenten en docenten is een belangrijke stap die u kunt verwachten om veel direct contact en ondersteuning door middel van seminars en een-op-een-tutorials. Bij deze sessies heb je de mogelijkheid om:

 • bespreken en feedback te krijgen over je werk
 • vragen stellen over de projecten waar je mee bezig bent
 • eventuele moeilijkheden die u ondervindt met betrekking tot uw werk, persoonlijke omstandigheden, of je universiteit ervaring te verhogen.

Onafhankelijke studie

Dit is een belangrijk onderdeel van deze cursus. Gedurende de drie jaar van je natuurlijk de geplande contacturen u ontvangt zal geleidelijk afnemen als je die nodig zijn om een ​​onafhankelijke studie of proefschrift in je laatste jaar ondernemen vaardigheden te ontwikkelen. Je zult nog steeds regelmatig contact met je docenten en, indien nodig, ad hoc tutorials kan worden geregeld.

Leren van experts

Je wordt gegeven door enthousiaste, betrokken en deskundige medewerkers die in hoge mate worden bereikt en ervaren in het jeugdrecht sector. Zij zorgen ervoor dat onze cursussen zul je trainen om de eisen die nodig zijn om te werken binnen het jeugdstrafrecht zijn. Huidige medewerkers hebben een hebzuchtige Crime-project dat tot doel heeft het aantal jonge mensen te beledigen in Derby te verminderen ontwikkeld. Daarnaast zal je docenten worden betrokken bij het huidige onderzoek naar gebieden of Youth Justice Praktijk en zullen opkomende bevindingen te delen in hun onderwijs.

In aanvulling op de traditionele lezingen, tutorials, en zelfstandige studie, zult u ook horen en leren van ervaren jeugdrecht beoefenaars. Zij worden uitgenodigd om te komen en delen hun gespecialiseerde kennis en maken je bewust van de realiteit van hun werk met jongeren. In het verleden hebben deze vertegenwoordigers opgenomen bezoek uit de veilige landgoed, praten over de ervaring van de jongeren in de gevangenis, en goede doelen zoals de YMCA.

Virtuele leeromgeving

U zult ook gebruik maken van onze virtuele leeromgeving, NOW, dat is een flexibele web-based systeem waarmee u de toegang 24 uur per dag moeten module leermiddelen en literatuurlijsten. Het staat u te bespreken werken met docenten en andere studenten, en elektronisch in te dienen cursussen van overal in de wereld.

Hoe zal ik worden beoordeeld?

De cursus beoordelingsmethoden zijn gevarieerd. We maken gebruik van een breed scala van benaderingen die erkennen dat verschillende studenten leerstijlen, capaciteiten en voorkeuren hebben gevarieerd. De assessment methodes repliceren de werkomgeving zo veel mogelijk, en je zult dan ook worden verplicht uw eigen onderzoek case study werk, analyse en beoordeling uit te voeren.

Het grootste deel van uw werk wordt beoordeeld door middel van cursussen op basis van essays, reflecterende tijdschriften, werkbladen, kritische reviews, case studies, en een laatste jaar op onderzoek gebaseerde onafhankelijke studie.

De praktische focus in het tweede jaar zal worden weerspiegeld in de beoordeling methoden die worden gebruikt voor de modules. Praktische beoordelingsmethoden omvatten taakgericht groepswerk, presentaties, interviews, participerende observaties, rollenspel oefeningen, en IT-taken.

In reactie op de student feedback hebben de Universiteit een beleid dat ervoor zorgt beoordeelde werk wordt elektronisch teruggegeven aan u binnen drie weken na indiening geïntroduceerd.

Leer een nieuwe taal

Naast je studie heb je ook de mogelijkheid om een ​​nieuwe taal te leren. Het Universitair Taal- Programme (ULP) is beschikbaar voor alle studenten en geeft u de mogelijkheid van het leren van een geheel nieuwe taal of het verbeteren van de vaardigheden die je al hebt.

Het leren van een nieuwe taal kan:

 • verbeteren van uw communicatieve vaardigheden
 • verrijken uw ervaring in het buitenland
 • boost je carrièremogelijkheden.

98% van de BA (Hons) Youth Justice voltijdse studenten zijn tevreden over het onderwijs over hun opleiding. (Nationaal Studieonderzoek 2017)

Loopbaan en inzetbaarheid

Uitstekende werkervaring kansen

Leren op de werkplek is een gewaardeerde eigenschap van deze graad en er zijn vier unieke componenten.

 • U kunt de mogelijkheid om een ​​observationele ervaring met een jeugdrecht agentschap in het tweede jaar doen. Dit is onderdeel van de Effective Practice in Youth Justice module die gericht is op de vereiste om effectieve relaties met jongeren vaardigheden te ontwikkelen. De effectieve praktijk in Youth Justice module is nauw aan bij de Youth Justice Effective Practice Certificate (voorheen Professional Certificate in Effective Practice), de Youth Justice Board instapmodel kwalificatie voor het werken in het jeugdrecht sector.
 • Onderwijssessies geleverd door de jeugd in overtreding zijnde team huisartsen en andere jeugdrecht personeel op hun specifieke rollen en agentschappen.
 • Natuurlijk bezoeken aan diverse instellingen binnen het justitiële systeem, na een arrestatie-to-straf proces (waarin politie, rechtbanken en instituten jeugdinrichtingen).
 • Mock gevallen en gesimuleerde dossiers zullen worden gebruikt om u waardevolle ervaring binnen een veilige omgeving te geven.

U zult profiteren van de gevestigde relaties het verloop team hebben ontwikkeld in samenwerking met Youth Justice Agencies in onze regio, en andere instanties, zoals:

 • Secure Estate
 • Skills for Justice
 • Nottingham Raad voor vrijwilligerswerk
 • de YMCA.

De cursus team werkt nauw samen met de NTU Vrijwilligers Service en Employability Team om u op de hoogte van het grote aantal van vrijwillige en betaalde zittingen mogelijkheden die er zijn te maken.

Tijdens de cursus zullen er mogelijkheden voor u om het werk van beoefenaars in een aantal verschillende vakgebieden, zoals Jeugd in overtreding zijnde team Case Managers en Secure Children's Homes begrijpen.

Uw loopbaanontwikkeling

Lokale jeugd overtredende team werkgevers zijn betrokken bij het ontwerp van de cursus en zal regelmatig gedurende worden geraadpleegd. Dit zal duidelijk verbeteren van uw inzetbaarheid binnen de justitiële sector jeugd waarin jongeren beledigende teams, diensten voor de kinderen en de veilige landgoed omvat.

Na voltooiing zal je het vertrouwen, ervaring hebben opgedaan en gespecialiseerde kennis en vaardigheden om het begin van een carrière in de groeiende jeugdrecht sector, en de bijbehorende ondersteunende diensten. Deze gebieden zijn altijd op het ontwikkelen van innovatieve manieren om jongeren te betrekken en crimineel gedrag en recidive te voorkomen.

Uw vermogen om onafhankelijk onderzoek uit te voeren, te evalueren interventies, reflecteren op de praktijk en werken in multi-agency instellingen zal ook sterk worden gewaardeerd door toekomstige werkgevers.

Carrièremogelijkheden die je interesseren kunnen omvatten:

 • jeugd beledigen teams
 • preventions projecten
 • mentoring diensten voor jongeren
 • herstelrecht
 • de beveiligde landgoed
 • gevangenissen en de reclassering.

De functiebenamingen hieronder geven een indicatie van de carrières van onze pas afgestudeerden zijn als volgt: *

 • Child Woonzorg Worker
 • Administratief Medewerker jonge delinquenten
 • Onderwijs Worker
 • Child advocaat
 • Befriender
 • Care Assistant
 • Residential Kinderopvang Officer
 • Jeugd Offender Reparation Supervisor
 • Administratief Medewerker.
 • Laatste Dlhe enquête undergraduate resulteert 2011-12 - 2014-15. U kunt ook overwegen het bestuderen van een postdoctorale opleiding op gebieden zoals maatschappelijk werk of criminologische rechtvaardigheid.

Onze Employability Team

We hebben een speciale Employability Team zich op de stad plaats. Het team zijn goed geplaatst om je specialistische begeleiding en praktische hulp die echt een verschil maken voor uw prospects zal maken zodra je afstuderen geven.

U zult profiteren van de gevestigde relaties de cursus team hebben met Youth Justice Agencies ontwikkeld in onze regio

Toelatingseisen

UK

Voor ingang van september 2018 moet u:

 • A-levels - BCC; of
 • BTEC Extended Diploma - DMM; of
 • 104 UCAS tarief punten uit drie A-niveau of gelijkwaardig diploma; en
 • GCSEs - Engels en wiskunde of Science graad 4
 • een Disclosure en blokkeren cheque (voorheen bekend als een Criminal Records Bureau openbaarmaking) te voltooien.

We houden ook rekening gelijkwaardige kwalificaties en combinaties.

Alle aanvragers moeten in staat zijn om een ​​belang in, en een proeve van bekwaamheid voor te tonen, boeiende jongeren. Hoewel het niet essentieel is, we positief moedigen kandidaten die ervaring met het werken binnen een jeugdrecht instelling of kan relevant vrijwilligerswerk bewijzen, met name jongeren. In het bijzonder, zijn volwassen aanvragers aangemoedigd om te solliciteren als naast academische kwalificaties, relevante praktische ervaring en prestaties worden gezien als een actief. Niet-standaard kunnen de aanvragers worden geïnterviewd.

Zoals bij alle beroepsgerichte cursussen met betrekking tot het werken met kinderen en jongeren, zijn alle studenten verplicht om volledige gegevens over eventuele strafrechtelijke veroordelingen inzake de toegang te verschaffen en de aard van deze bij aanvang van de cursus te bevestigen. Studenten zijn verplicht om eventuele latere strafrechtelijke veroordelingen tijdens de cursus bekend te maken; gebrek aan volledige openbaarmaking van eerdere of nieuwe veroordelingen te verstrekken kan leiden tot beëindiging van de studies van een student. De studenten in aanmerking voor de WBLO kan worden verplicht om een ​​Enhanced Disclosure blokkeren (DBS) Disclosure voltooien. Als dit wijst op een potentieel risico voor een kind dit zou kunnen leiden tot beëindiging wordt overwogen.

Internationale

Voor ingang van september 2018 moet u:

 • A-levels - BCC; of
 • BTEC Extended Diploma - DMM; of
 • 104 UCAS tarief punten uit drie A-niveau of gelijkwaardig diploma; en
 • GCSEs - Engels en wiskunde of Science graad 4
 • een Disclosure en blokkeren cheque (voorheen bekend als een Criminal Records Bureau openbaarmaking) te voltooien.

We houden ook rekening gelijkwaardige kwalificaties en combinaties.

Alle aanvragers moeten in staat zijn om een ​​belang in, en een proeve van bekwaamheid voor te tonen, boeiende jongeren. Hoewel het niet essentieel is, we positief moedigen kandidaten die ervaring met het werken binnen een jeugdrecht instelling of kan relevant vrijwilligerswerk bewijzen, met name jongeren. In het bijzonder, zijn volwassen aanvragers aangemoedigd om te solliciteren als naast academische kwalificaties, relevante praktische ervaring en prestaties worden gezien als een actief. Niet-standaard kunnen de aanvragers worden geïnterviewd.

Zoals bij alle beroepsgerichte cursussen met betrekking tot het werken met kinderen en jongeren, zijn alle studenten verplicht om volledige gegevens over eventuele strafrechtelijke veroordelingen inzake de toegang te verschaffen en de aard van deze bij aanvang van de cursus te bevestigen. Studenten zijn verplicht om eventuele latere strafrechtelijke veroordelingen tijdens de cursus bekend te maken; gebrek aan volledige openbaarmaking van eerdere of nieuwe veroordelingen te verstrekken kan leiden tot beëindiging van de studies van een student. De studenten in aanmerking voor de WBLO kan worden verplicht om een ​​Enhanced Disclosure blokkeren (DBS) Disclosure voltooien. Als dit wijst op een potentieel risico voor een kind dit zou kunnen leiden tot beëindiging wordt overwogen.

Wij accepteren de kwalificaties van scholen, hogescholen en universiteiten over de hele wereld voor de binnenkomst op onze undergraduate graden. Als u niet zeker weet hoe uw internationale kwalificatiewedstrijden onze cursus eisen kunt u terecht op onze internationale pagina kwalificaties.

Stichting cursussen

Als u nodig hebt om een ​​propedeuse doen om onze cursus eisen te voldoen kunt u terecht op Nottingham Trent International College (NTIC). Als je al studeren in het Verenigd Koninkrijk op een school of universiteit en zou graag willen weten of we uw kwalificatie kunnen accepteren kunt u terecht op onze basiscursussen pagina.

Engels taal toelatingseisen

Als Engels niet je eerste taal die u nodig hebt om ons te laten zien dat je taal vaardigheden zijn sterk genoeg voor intensief academische studie. We meestal vragen om een ​​IELTS test en we accepteren een aantal alternatieve Engels taaltoetsen.

Voor een overzicht van onze taaleisen kunt u terecht op onze Engels taal pagina.

Als u nodig hebt om een ​​pre-zittingen cursus Engels doen om het Engels te voldoen kunt u terecht op onze pre-zittingen cursus Engels pagina.

Hulp en ondersteuning

Als u vragen heeft over uw kwalificaties of over het maken van een aanvraag bij de universiteit Neem contact op met ons internationale team voor advies.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The School of Social Sciences at Nottingham Trent University is a large and vibrant academic community which offers a wide range of qualifications in diverse disciplines including psychology, criminol ... Lees meer

The School of Social Sciences at Nottingham Trent University is a large and vibrant academic community which offers a wide range of qualifications in diverse disciplines including psychology, criminology, sociology, youth, health and social care, politics, international relations, education and social work. Lees Minder