BA (Hons) Zakelijk (top-up)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Startdata: september

Deze Top-Up-graad biedt studenten een grondige basis in de operationele processen van de wereldwijde zakelijke omgeving en in combinatie met een uitgebreid begrip van de theorie, zullen afgestudeerden van deze snelle cursus tegemoet komen aan de hoogstaande verwachtingen van de hedendaagse werkgevers. Londen Business, de BA (Hons) Business Top-Up is ontworpen door de Newcastle Business School, onderdeel van een selecte groep van business schools wereldwijd, na accreditatie door de Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), gevestigd in het centrum van de Britse zakenwereld, Londen. ) in business en accounting - de eerste in Europa die de dubbele accreditatie behaalt.

Het programma is ontwikkeld voor studenten met een eerdere kwalificatie behaald met een HND in Business, een Foundation Degree, SQA HND of gelijkwaardig. Om uit te blinken in deze cursus, moeten studenten blijk geven van enthousiasme en initiatief, evenals het vermogen om nieuwe manieren van denken te ontwikkelen terwijl je academische vaardigheden worden verbeterd om te voldoen aan de normen van het bedrijfsleven.

Het programma bestaat uit modules die zijn ontworpen om uw kennis en inzicht in de problemen waarmee bedrijven te maken hebben te verbeteren, terwijl u uw academische vaardigheden ontwikkelt om ervoor te zorgen dat u uw kennis in een zakelijke omgeving kunt toepassen. Deze modules omvatten het onderzoeken van de operationele functies van een bedrijf in Strategisch Supply Chain Management, de hedendaagse zaken in zaken en het vaststellen van een dieper theoretisch begrip in cultuur en organisaties, alsmede het ontwikkelen van uw inzetbaarheid in academische en loopbaanontwikkeling.

Een diploma in het bedrijfsleven kan leiden tot een carrière in zakelijk leiderschap en management, evenals de mogelijkheid om uw bedrijfskennis verder te ontwikkelen door postdoctorale studie. Na het afstuderen zou je een carrière kunnen beginnen in consultancy, marketing, gezondheidsmanagement, human resource management of operations management, en de vaardigheden hebben om je eigen bedrijf op te zetten.

Bij het behalen van dit diploma met een minimum cijfer van 2: 2 en als je wenst je studie voort te zetten en een specialiteit te ontwikkelen, kom je mogelijk in aanmerking om door te stromen naar een van onze postgraduaten op de London Campus. Deze programma's omvatten de mogelijkheid om je te specialiseren in ondernemerschap, human resource management, internationaal management, financieel management of marketingmanagement als onderdeel van je Business Masters.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Het programma is ontworpen voor studenten die hun eerdere kwalificaties willen ontwikkelen tot een BA Business diploma.

Standaard invoer

  • Een HND / Foundation Degree of BTEC / HND in een bedrijfsgerelateerd onderwerp met gemiddelde verdiensten / complimenten in het laatste jaar, of een studie gelijk aan 120 Level 4 en 120 Level 5 CATS-punten.

En

  • Studenten hebben IELTS 6.5 (of hoger) nodig met geen enkel element lager dan 5.5 of gelijkwaardig.

Als u IELTS 5.5 - 6.0 hebt, kunt u mogelijk in aanmerking komen om deel te nemen aan onze Pre-Sessional English voordat u dit programma start.

Locatie en datum

Northumbria University London Campus , 110 Middlesex Street, Londen, E1 7HT

september

Onze Northumbria University London Campus wordt uitgevoerd in samenwerking met QA Higher Education - een Britse aanbieder van hoger onderwijs. Al onze programma's op de London Campus worden gevalideerd door de universiteit en gegeven door QA Hoger Onderwijs en Universitair personeel.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

The University has its origins in the Rutherford College, founded in 1880. Today, by putting students at the heart of an outstanding experience, and with world leading research and award-winning partn ... Lees meer

The University has its origins in the Rutherford College, founded in 1880. Today, by putting students at the heart of an outstanding experience, and with world leading research and award-winning partnerships, Northumbria is a new kind of excellent university. Lees Minder