BA (Hons) bij International Events Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Geaccrediteerd door: IOH

De sector van de internationale evenementen is de afgelopen jaren getuige geweest van fenomenale groei en aanzienlijke veranderingen. Met wereldwijde kansen en een reeks carrièrekeuzes, is er nooit een spannendere tijd geweest om een ​​carrière in International Events Management na te streven.

Ons programma biedt zowel een theoretische als praktische benadering van evenementenbeheer; van planning, marketing en personeel tot en met risicobeoordeling en het veiligstellen van financiering. Je zult de vaardigheden en kennis verwerven om succesvolle evenementen te creëren, beheren en af ​​te leveren. U profiteert van interactieve en praktische leerervaringen, werkt samen met bedrijven met behulp van sociale media, wiki's en blogs, en biedt praktische vaardigheden die u kunt meenemen naar uw carrière.

Geaccrediteerd door het Institute of Hospitality, biedt deze accreditatie onze afgestudeerden en toekomstige werkgevers de zekerheid dat deze graad van een kwaliteitsnorm is die relevant is voor de behoeften van de horeca, vrijetijds- en toerismebranche en die voldoet aan de geaccepteerde internationale referentiecriteria van het Institute of Hospitality. .

U zult ook profiteren van sprekers uit de industrie, excursies en real-life simulaties die u netwerkmogelijkheden, belangrijke inzichten en een concurrentievoordeel bieden bij het betreden van de industrie.

Je carriere

Afgestudeerden zijn zeer inzetbaar met een breed scala aan mogelijke carrièremogelijkheden, waaronder eventmanagers, evenementen, festivalcoördinatoren, fondsenwervingsmanagers, organisatoren van conferenties, projectmanagers en politieagenten. Bovendien zorgt de wereldwijde dynamiek van dit programma ervoor dat veel afgestudeerden profiteren van werkgelegenheid in binnen- en buitenland.

Wat ga je studeren

Jaar 1

Werkplekcultuur en -gedrag, het bedrijf van sociale wetenschappen, stichtingen van marketing, fundamentals in financieel management, introductie tot evenementen, evenementen, gastvrijheid en toerisme

Jaar 2

Maatschappij, Employability en Business, Essentieel voor het managen van Human Resources, Consument Kopen Gedrag, Creëren en Ontwerpen van Ervaringen, Event Delivery en Management, optiemodule

Jaar 3

De Enterprise Value-uitdaging, bedrijfsonderzoeksmethoden en -vaardigheden, internationale marketingstrategie, evenementenbeleid en resourcing, stedelijke en regionale regeneratie, optiemodule

Jaar 4

Honours Dissertation, Event Tourism, Current Issues in International Events Management, Critical Event Studies, optiemodule

Toelatingseisen

Alle toelatingseisen die hier worden vermeld, moeten worden gebruikt als leidraad en geven het minimum weer dat moet worden overwogen voor deelname. Aanvragers die een voorwaardelijk aanbod van een plaats hebben gedaan, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan is aangegeven.

Jaar 1

SQA hoger

ABBBB inclusief Engels plus Nat 5 Maths op C

Een level

BCC PLUS GCSE Wiskunde en Engels op C / 4

ILC hoger

H1, H2, H3, H3, H3 inclusief Engelse PLUS wiskunde op O1

IB Diploma

25 punten moeten wiskunde bevatten

BTEC

Level 3 Extended Diploma in relevant onderwerp bij DMM PLUS GCSE Maths en Engels op C / 4

Jaar 3

HND Events Management of HND Hospitality Management met AB / BA in de genormeerde eenheden. Andere gerelateerde HND-programma's kunnen worden overwogen.

De Engelse taal

Academische IELTS-score van 6.0 (of equivalent) zonder element onder 5.5.

Let op: als u uit een Engelssprekend land komt, hoeft u mogelijk niet meer te bewijzen dat u Engels spreekt.

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

Internationale Pathways

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, komt u mogelijk in aanmerking voor het Engelse universitaire studieprogramma.

Vergoedingen en financiering

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw tariefstatus. Wat is de status van mijn studententoeslag?

Collegegeld 2018/19

  • Thuis: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationaal: £ 11.500

* Het totale collegegeld voor RUK-studenten die een studiecyclus van drie of vier jaar voltooien, is beperkt tot £ 27,750. Specifieke vergoedingen moeten door de Schotse regering worden bevestigd en kunnen na bevestiging worden gewijzigd.

Als u begint met uw studie in september 2018 of januari 2019, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die gelden voor de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Lees onze tarieven en ons terugbetalingsbeleid voor meer informatie over hoe kosten kunnen veranderen.

Bijkomende kosten

Naast het cursusgeld, kunt u tijdens uw verblijf aan de universiteit extra kosten tegenkomen.

Beurzen

We bieden hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; als de universiteit voor het algemeen welzijn zetten we ons in om toegankelijk hoger onderwijs aan getalenteerde studenten aan te bieden door ons collegegeld laag te houden en een royaal studiebeurspakket van meer dan £ 2,5 miljoen per jaar te bieden.

Als je vragen of vragen hebt over beurzen die beschikbaar zijn voor 2018/19, neem dan gerust contact op met het studententeam.

Het Moffat Center

De Moffat Charitable Trust ondersteunt het Moffat Center for Travel

Internationale studentenbegindata

Voor nieuwe internationale studenten starten oriëntatie-evenementen op 14 september 2018 . Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen zich te vestigen in het Verenigd Koninkrijk en de GCU voorafgaand aan de start van de algemene inductie van studenten en lesgeven.

Er zullen tijdens deze periode heel veel leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden, waaronder rondleidingen op de campus en in de stad, en welkomstevenementen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

Werkervaring

Het combineren van praktische en academische vaardigheden zorgt ervoor dat onze afgestudeerden over de nodige vaardigheden, kennis en expertise beschikken om te slagen.

Gedurende je opleiding, word je aangemoedigd om relevante, praktische ervaring op te doen met werken in de evenementenindustrie. Het docententeam heeft uitstekende brancheverbindingen met evenementenaanbieders in heel Schotland, die een breed scala aan werkervaringsmogelijkheden voor onze studenten openen.

International Study Exchange

Om uw wereldwijde kijk te verbeteren, kunt u internationale ervaring toevoegen aan uw programma door een studiebeurs te kiezen bij een van onze partnerinstellingen in Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Azië.

Taal optie

Je kunt ervoor kiezen om taalmodules te studeren als onderdeel van deze graad. GCU biedt modules in het Frans, Spaans, Duits en Italiaans van beginners tot professioneel niveau.

Evaluatiemethoden

Onze benadering van leren, onderwijzen en beoordelen is afgestemd op de behoeften van de evenementensector. We passen een breed scala aan leer- en onderwijsmethoden toe om ervoor te zorgen dat u de nodige kennis en inzicht krijgt in de internationale zakenwereld, maar ook uw intellectuele en persoonlijke vaardigheden ontwikkelt.

Ons programma is ontworpen om de inzetbaarheid en professionele competentie van onze afgestudeerden te verbeteren met de vaardigheden en eigenschappen die werkgevers eisen in een mondiale economie, en om u de kennis, vaardigheden en attributen te bieden die verantwoordelijk zijn voor toekomstige leiders.

Alle modules bevatten examens en cursussen in lijn met leerdoelen. Evaluatiemethoden variëren tussen modules en omvatten ongeziene onderzoeken, klassentests, schriftelijke cursussen, presentaties en groepswerk.

Leer methodes

De leer- en lesmethoden die we gebruiken, zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat het programma zowel beroepsmatig relevant is als academisch uitdagend. Onze aanpak is studentgericht, praktisch, participatief en relevant voor de behoeften van de student en werkgevers. We zijn afgestapt van het traditionele, leerkrachtgerichte leerproces waarin de rol van de student nogal passief is. In plaats daarvan richten we ons op een meer onafhankelijke leeraanpak, waarbij u wordt aangemoedigd om theorie en praktijk te genereren en kritisch te evalueren.

Naast de traditionele lessen, seminars en workshops, hanteren we een multi-platform benadering van leren die een breed scala aan ondersteunend materiaal omvat, inclusief podcasts, webinars (internet-gebaseerde seminars), discussieborden en onafhankelijke (inclusief webgebaseerde seminars). ) studie. De aard van de klasomgeving is een balans tussen kennisoverdracht, interactiviteit en groepsactiviteiten; waarbij studenten de mogelijkheid hebben om bij te dragen aan de leeromgeving.

Ons scala aan modules, van theoretisch tot praktisch en bedrijfsgericht, zal u voorzien van een kritisch bewustzijn van de rol van het bedrijfsleven in de samenleving en het brede scala aan kennis en vaardigheden die nodig zijn om te excelleren als een leider in de industrie en sociale zaken of om uw carrière als ondernemer.

Laatst bijgewerkt op jul 2018

Over de school

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, ... Lees meer

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, while delivering social benefit to local and global communities. Lees Minder
Glasgow , Londen + 1 Meer Minder