BA (Hons) evenementenbeheer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Als u op zoek bent naar evenementen voor festivals, mega-sportevenementen, conferenties, tentoonstellingen, liefdadigheidsevenementen of persoonlijke en levensgebeurtenissen, dan biedt onze BA Events Management-graad u de vaardigheden en netwerkmogelijkheden om te floreren. Onze geschiedenis van succesvolle alumni en brancheverbindingen in het VK betekent dat we de unieke positie hebben om onze studenten kansen te bieden om ervaring op te doen in alle sectoren van de industrie. We zijn ook geaccrediteerd door het Institute of Hospitality de professionele instantie voor aspirant-managers die werken en studeren in evenementen, gastvrijheid, vrije tijd en toerisme.

Met onze geschiedenis van succesvolle afgestudeerden en de rijkdom aan internationaal erkende locaties, die artiesten als Ed Sheeran, Rolling Stones, Cold Play, Beyoncé en Jay Z aantrekken, naast grote sportevenementen zoals de Champions League Finals, The Ashes, The Rugby World Cup en Volvo Ocean Race, er is geen betere plek om een student evenementenmanagement te zijn. Je hebt in het eerste en tweede jaar ook de kans om samen met andere studenten en externe partners te werken aan je eigen real-world live evenementenprojecten.

Academisch gezien biedt onze cursus u een grondig inzicht in de belangrijkste concepten van evenementenbeheer. Je wordt een expert in de technieken, specialismen en kwesties die betrokken zijn bij het organiseren van evenementen, van creatieve aspecten van evenementontwerp en thema's, tot en met enscenering en productie, marketing en promotie, projectbeheer, veiligheid en licenties, impactevaluatie en duurzaamheid, strategisch management, financiën en andere kritieke industriële kwesties. Met ons gevarieerde docententeam zult u worden blootgesteld aan de allernieuwste theorieën en onderzoek die de industrie in de toekomst zullen vormen en transformeren.

Je kunt dit programma ook volgen als een driejarige cursus of een sandwichcursus, met de mogelijkheid om een jaar uit te gaan tussen het eerste en het tweede jaar of tussen het tweede en derde jaar.

Aan het leren

Je kennis van de evenementenindustrie en vaardigheden in evenementenbeheer zal worden ontwikkeld door een mix van lezingen, seminars, tutorials en praktische oefeningen.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan:

 • Live evenementenprojecten
 • Werkervaring
 • Excursies
 • Groepsprojecten
 • Case studies
 • Groepspresentaties
 • Gericht onderzoek en lezen
 • Gastcolleges
 • Extern gevalideerde certificaten

employability

Vanaf het moment dat u aankomt, zullen wij ons uiterste best doen om u mogelijkheden te bieden om uw carrière ambities waar te maken.

Met een lange geschiedenis van succesvolle alumni en geplaatst in Cardiff, een stad die zoveel verschillende evenementen organiseert, hebben we een unieke positie om onze studenten kansen te bieden om ervaring op te doen in alle sectoren van de industrie.

Afgestudeerd aan onze cursus Gebeurtenismanagement, beschikt u over een managementkwalificatie en een uitstekend CV dat uitstekende carrièrekansen biedt voor alle evenementen in de evenementenindustrie, waaronder festivals, conferenties, tentoonstellingen, zakelijke gastvrijheid, sport, fondsenwerving, sponsoring, ervaringsgerichte marketing en meer.

Onze afgestudeerden in het Afstudeermanagement hebben een baan gevonden in verschillende organisaties in de private, publieke en vrijwilligerssector, van internationale evenementen- en evenementenbedrijven tot hotelketens en touroperators, grote sponsors en sportevenementen, tot lokale autoriteiten, liefdadigheidsinstellingen en organisaties in de particuliere sector. .

Kom naar een van onze open dagen en we kunnen u meer vertellen over deze spannende mogelijkheden.

Toelatingseisen

Vijf GCSE-passen waaronder Engelse taal en wiskunde * in graad C of hoger (klasse 4 of hoger voor kandidaten die onlangs hervormde GCSE's houden in Engeland), plus een van de volgende:

 • 96-112 punten van ten minste 2 A-niveaus met cijfers CC; Welsh Baccalaureate - Advanced Skills Challenge Certificate beschouwd als het derde onderwerp
 • RQF BTEC National Extended Diploma / Cambridge Technical Extended Diploma overall grade MMM - DMM
 • 96-112 punten van het Ierse Leaving Certificate bij Highers met 3 x H2. H4 minimale beoordeling voor puntenaanbieding
 • 96-112 punten van Scottish Advanced Highers om cijfers DD op te nemen
 • 96-112 punten van Access to Higher Diploma

* Voor Welshe sollicitanten die zitten aan de gereformeerde GCSE-wiskunde, accepteren we GCSE- wiskunde of wiskunde - numeriek.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder