BA (Hons) grafisch ontwerp

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Dankzij een nauwe band met de industrie in een stad met een bloeiende cultuur van designinnovatie, hebben pas afgestudeerden van onze grafische opleiding een voltijdbaan gevonden in toonaangevende ontwerpstudio's, actief op het gebied van branding, reclame, redactionele en verpakkingsontwerp, marketing strategie en platformonafhankelijke advertenties.

Je grafische ontwerpvaardigheden

Een sterke nadruk op commercialiteit in de hele opleiding zal u ideeën en hoogwaardige producten voor visuele identiteitspakketten opleveren, zoals productverpakkingen, websites en campagnes voor meerdere platforms.
Slips zijn ontworpen om u te inspireren om originele, innovatieve en - cruciaal - effectieve ontwerpoplossingen te genereren. Je leert hoe je een vraag kunt stellen met behulp van onderzoekstechnieken die je helpen de klant, zijn doelmarkt en de invloeden die beide beïnvloeden te begrijpen.

Uw grafische ontwerp toekomst

Je wordt onderwezen door gepassioneerde en ervaren docenten die hebben gewerkt in enkele van de beste ontwerpbureaus in het Verenigd Koninkrijk. Hun toewijding om u te helpen uw projecten tot leven te brengen, geeft u het vertrouwen en de kennis om uw passies te volgen en een pad te kiezen dat past bij uw academische en carrièredoelen.
Hun reputatie voor het koesteren van talent, in combinatie met onze sterke reputatie in de industrie, betekent dat toonaangevende ontwerpgroepen en -bureaus, waaronder Carter Wong, Turner Duckworth, Brandhouse, Design Bridge, Pearlfisher, Lewis Moberly, BrandOpus, JKR, Ziggurat en Bloom actief proberen te werven studeert af van deze cursus.

Afgestudeerden werken in een breed scala van loopbanen, waaronder:

 • Grafisch ontwerper
 • Packaging Designer
 • Creatief directeur
 • Branding Designer
 • Redactie Ontwerper
 • Merkstrateeg
 • copywriter
 • Marketing creatief
 • Fotograaf
 • Website / App-ontwerper
 • Printmaker / Printer

Cursusinhoud

Jaar 1

 • Ontwikkel vaardigheden in typografie, drukwerk, lay-out, fotografie, ontwerponderzoek, het genereren van ideeën, visuele vertelling en verhalen vertellen
 • Leer technische vaardigheden in verschillende ontwerpgerelateerde digitale media zoals InDesign, Photoshop en Illustrator
 • Ontdek print, papier, materiaal, formaat en handvaardigheid
 • Ontwikkel uw vermogen om oplossingen te ontwerpen voor het presenteren van complexe gegevens en informatie door middel van redactioneel ontwerp en infographics

Jaar 2

 • Werk aan visuele identiteit, verpakkingsontwerp, reclame en promotie, ontwerp voor digitale platforms en redactioneel ontwerp
 • Werk aan projecten van externe instanties zoals werkgevers in de sector, live-klanten en wedstrijdrapporten
 • Toon uw werk aan toonaangevende professionals uit de industrie
 • Werk samen met tweedejaars studenten van een andere opleiding aan NUA aan interdisciplinaire projecten

Jaar 3

 • Bouw een professionele werkportfolio
 • Voer projecten uit waaronder wedstrijdrapporten en andere professioneel gerichte projecten
 • Verbeter creatief denken, het genereren van ideeën en het oplossen van problemen; naast kernvaardigheden in typografie, beeldgebruik en productie
 • Een onderzoeksrapport invullen dat brede contextualisering biedt voor uw praktijk

Toelatingseisen

Typische Britse aanbiedingen

A / AS-niveaus - GCE
GCE A / AS-niveaus 3 A-kwalificaties op rangen BBB, waarvan er ten minste één deel uitmaakt van een onderwerp op het gebied van kunst, design of media. Als kandidaten geen 3 A-niveaus nemen, zal NUA combinaties overwegen van A-niveau / AS-niveau en andere niveau 3-kwalificaties.

BTEC Extended Diploma (QCF of RQF)
Onderscheid, Verdienste, Verdienste in een kunst-, design- of media-gerelateerd onderwerp

BTEC Diploma (QCF of RQF)
Onderscheid *, Onderscheid * in een onderwerp op het gebied van kunst, design of media

UAL uitgebreid diploma
Verdienste

UAL Level 3 Foundation Diploma in kunst en design
Verdienste

UAL Level 4 Foundation Diploma in kunst en design
Voorbij lopen

Functiediploma in kunst en design
Verdienste

Toegang tot hoger onderwijs Diploma (kunst en design)
Voorbij lopen

International Baccalaureate Diploma
Een minimum van 32 punten

NUA verwelkomt sollicitanten van alle leeftijden uit alle achtergronden. Uw aanvraag zal voornamelijk worden beoordeeld door middel van een interview en een beoordeling van de portfolio, dus zelfs als u geen formele kwalificaties heeft of als u niet aan onze gebruikelijke aanbiedingen voldoet, kan het toch de moeite waard zijn om u aan te melden.

Als u op het moment van uw aanvraag studeert en uw sollicitatiegesprek is geslaagd, is het waarschijnlijk dat u een voorwaardelijke aanbieding ontvangt.

Als de kwalificatie die u studeert niet wordt getoond, hoeft u zich geen zorgen te maken, omdat we in staat zijn om andere kwalificaties voor het invoeren van kwalificaties en combinaties van verschillende kwalificaties te accepteren. Neem alsjeblieft contact op met ons Student Recruitment Team als je vragen hebt.

Internationale toepassingen

We accepteren kwalificaties van over de hele wereld om onze toegangsvereisten uit een bepaald land te vinden, kijk dan op onze speciale internationale pagina's.

De meeste internationale studenten moeten een Engelstalige kwalificatie hebben. Kandidaten moeten minimaal een door UKVI goedgekeurde IELTS-examenscore van 6,0 hebben, met een minimum van 5,5 in elke sectie. Gelijkwaardige Engelse taalkwalificaties zijn aanvaardbaar, zoals, IB Engelstalige syllabus A of B / Engelse literatuur (Graad 4).

U kunt ons een e-mail sturen op international@nua.ac.uk als u uw aanvraag afzonderlijk wilt bespreken.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Norwich University of the Arts (NUA) has established itself in arts, design and media education for over 170 years. But while our history can be traced back to 1845, our outlook is forward-thinking.

Norwich University of the Arts (NUA) has established itself in arts, design and media education for over 170 years. But while our history can be traced back to 1845, our outlook is forward-thinking. Lees Minder