BA (Hons) grafische communicatie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Met een zeer sterke band met vooraanstaande professionals uit de industrie, omvat onze undergraduate grafische communicatietraining nieuwe en opkomende technologieën als mogelijke hulpmiddelen om complexe visuele communicatie-uitdagingen op te lossen.

Veel van onze studenten gaan door met het produceren van bekroond werk. Pas afgestudeerden hebben een voltijdse baan gevonden in toonaangevende ontwerpstudio's die actief zijn op het gebied van branding, reclame, digitale communicatie, motion en cross-platform advertising.

Je grafische communicatievaardigheden

Uw liefde voor het vinden van originele en opwindende manieren om complexe ideeën en concepten te communiceren via ontwerp en visuele talen, zal uw studie onderbouwen. Van posters en tijdschriften tot apps en websites, de manier waarop mensen informatie ontvangen en consumeren verandert voortdurend wanneer nieuwe technologieën ontstaan. Je nieuwsgierigheid zal je werk voeden en vormgeven terwijl je grenzen verlegt en de ontvangen wijsheid uitdaagt.

Onze grote open studioomgeving is ideaal voor gezamenlijk en individueel projectwerk en u zult worden aangemoedigd om echte problemen met geweldige ideeën op te lossen. Je bent net zo waarschijnlijk bezig met het ontwerpen van een app of website, het maken van een film of een stuk bewegingstypografie als het ontwerpen van een afgedrukte poster of tijdschrift.

Uw grafische communicatietoekomst

Naarmate je je vak evolueert, ontmoet je toonaangevende professionals uit de creatieve industrie en werk je aan commerciële briefjes, en bereid je je voor op een succesvolle carrière terwijl je een portfolio samenstelt met je specifieke ontwerpinteresses.

Afgestudeerden werken in een breed scala van loopbanen, waaronder:

 • Grafisch ontwerper
 • Digital Designer
 • Website ontwerper
 • App Designer
 • Branding Designer
 • Creatief adverteren
 • Promoties Ontwerper
 • Merkstrateeg
 • copywriter
 • Printmaker / Printer
 • Filmmaker / Animator

Cursusinhoud

Jaar 1

 • Ontwikkel vaardigheden in typografie, drukwerk, lay-out, fotografie, ontwerponderzoek, het genereren van ideeën, visuele vertelling en verhalen vertellen
 • Leer technische vaardigheden in verschillende ontwerpgerelateerde digitale media zoals InDesign, Photoshop en Illustrator
 • Ontdek print, papier, materiaal, formaat en handvaardigheid
 • Ontwikkel uw vermogen om oplossingen te ontwerpen voor het presenteren van complexe gegevens en informatie door middel van redactioneel ontwerp en infographics

Jaar 2

 • Focus op branding en identiteit, reclame en promotie, digitaal / schermontwerp, app-ontwerp, film en animatie, bedrijfscommunicatie, infographics, ontwerp in de omgeving en grootschalige grafische afbeeldingen (supergraphics), tentoonstellingsontwerp en belevingsontwerp
 • Verken gedrukte en digitale indelingen, waaronder boeken, tijdschriften en tijdschriften, brochures en rapporten, evenals websites, apps, gebruikersinterfaceontwerp en ontwerp van gebruikerservaringen
 • Werk samen met anderen in een competitieve presentatie- en / of pitch-omgeving en in cursussen met andere NUA-studenten

Jaar 3

 • Creëer een professionele portfolio van werk
 • Verken nieuwe gebieden voor grafisch ontwerp, inclusief nieuwe en traditionele media
 • Verbeter je basisvaardigheden in 2D- en 3D-ontwerp, met name in typografie, lay-out, gebruik en bewerking van afbeeldingen, print / fysieke en schermgebaseerde digitale technologieën
 • Neem deel aan projecten, waaronder wedstrijdrapporten en andere professioneel gerichte projecten
 • Een onderzoeksrapport invullen dat brede contextualisering biedt voor uw praktijk

Toelatingseisen

Typische Britse aanbiedingen

A / AS-niveaus - GCE
GCE A / AS-niveaus 3 A-kwalificaties op rangen BBB, waarvan er ten minste één deel uitmaakt van een onderwerp op het gebied van kunst, design of media. Als kandidaten geen 3 A-niveaus nemen, zal NUA combinaties overwegen van A-niveau / AS-niveau en andere niveau 3-kwalificaties.

BTEC Extended Diploma (QCF of RQF)
Onderscheid, Verdienste, Verdienste in een kunst-, design- of media-gerelateerd onderwerp

BTEC Diploma (QCF of RQF)
Onderscheid *, Onderscheid * in een onderwerp op het gebied van kunst, design of media

UAL uitgebreid diploma
Verdienste

UAL Level 3 Foundation Diploma in kunst en design
Verdienste

UAL Level 4 Foundation Diploma in kunst en design
Voorbij lopen

Functiediploma in kunst en design
Verdienste

Toegang tot hoger onderwijs Diploma (kunst en design)
Voorbij lopen

International Baccalaureate Diploma
Een minimum van 32 punten

NUA verwelkomt sollicitanten van alle leeftijden uit alle achtergronden. Uw aanvraag zal voornamelijk worden beoordeeld door middel van een interview en een beoordeling van de portfolio, dus zelfs als u geen formele kwalificaties heeft of als u niet aan onze gebruikelijke aanbiedingen voldoet, kan het toch de moeite waard zijn om u aan te melden.

Als u op het moment van uw aanvraag studeert en uw sollicitatiegesprek is geslaagd, is het waarschijnlijk dat u een voorwaardelijke aanbieding ontvangt.

Als de kwalificatie die u studeert niet wordt getoond, hoeft u zich geen zorgen te maken, omdat we in staat zijn om andere kwalificaties voor het invoeren van kwalificaties en combinaties van verschillende kwalificaties te accepteren. Neem alsjeblieft contact op met ons Student Recruitment Team als je vragen hebt.

Internationale toepassingen

We accepteren kwalificaties van over de hele wereld om onze toegangsvereisten uit een bepaald land te vinden, kijk dan op onze speciale internationale pagina's.

De meeste internationale studenten moeten een Engelstalige kwalificatie hebben. Kandidaten moeten minimaal een door UKVI goedgekeurde IELTS-examenscore van 6,0 hebben, met een minimum van 5,5 in elke sectie. Gelijkwaardige Engelse taalkwalificaties zijn aanvaardbaar, zoals, IB Engelstalige syllabus A of B / Engelse literatuur (Graad 4).

U kunt ons een e-mail sturen op international@nua.ac.uk als u uw aanvraag afzonderlijk wilt bespreken.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Norwich University of the Arts (NUA) has established itself in arts, design and media education for over 170 years. But while our history can be traced back to 1845, our outlook is forward-thinking.

Norwich University of the Arts (NUA) has established itself in arts, design and media education for over 170 years. But while our history can be traced back to 1845, our outlook is forward-thinking. Lees Minder