BA (Hons) in Accountancy

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Geaccrediteerd door: ACCA ICAS CIPFA ICAEW CIMA

Accountants spelen een belangrijke rol in het bedrijfsleven en leveren belangrijke informatie die het werk van beleidsmakers in organisaties ondersteunt.

Geaccrediteerd door de belangrijkste Britse professionele accountantsorganisaties (ICAS, ICAEW, ACCA, CIMA en CIPFA), richten we ons op praktische inhoud en uw toekomstige inzetbaarheid. Samen met alle aspecten van accountancy, studeer je onderwerpen in economie, recht en management.

Professionele accountants bereiden financiële overzichten voor en registreren zakelijke transacties; ze gebruiken ook informatiesystemen om de financiële prestaties te volgen, deel te nemen aan fusies en overnames en kwaliteitsbeheer.

Ons programma zal u aanmoedigen om een ​​breed, vergelijkend inzicht in de boekhoudpraktijken te ontwikkelen en een vermogen te ontwikkelen om theorieën en bewijsmateriaal met betrekking tot de effecten van accounting op organisaties en de maatschappij te evalueren. U profiteert van praktische boekhoudpakketten, onze kleine klassen en uitstekende toegang tot personeel, evenals een reeks gastsprekers om uw leerproces te verbeteren.

Je carriere

Een groot aantal van onze afgestudeerden werkt bij grote accountantskantoren, overheidsorganisaties en blue chip-organisaties, soms in het buitenland, zoals Grant Thornton, KPMG, Baker Tilly, Ernst en Young, Arnold Clark en Audit Scotland. Anderen beveiligen opleidingscontracten en de meesten ondernemen de verdere professionele studie. Onze afgestudeerden zijn vrijgesteld van een aantal professionele examens.

Wat ga je studeren

Jaar 1

Boekhoudkundige en ondersteunende zakelijke onderwerpen

Jaar 2

Ethiek, belastingen, beheer en boekhoudcontrole, Financial Accounting Regulation

Jaar 3

Auditing, Current Issues, Public Finance, Strategie, Onderzoek

Jaar 4

Inclusief specialistische onderwerpen, geavanceerde boekhoudkundige en financiële onderwerpen, opties uit een breder onderwerp en Honours-proefschrift in het door u gekozen gebied

Toelatingseisen

Alle toelatingseisen die hier worden vermeld, moeten worden gebruikt als leidraad en geven het minimum weer dat moet worden overwogen voor deelname. Aanvragers die een voorwaardelijk aanbod van een plaats hebben gedaan, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan is aangegeven.

Jaar 1

SQA hoger

AABBB inclusief Engels en wiskunde

Een level

BCC PLUS GCSE Wiskunde en Engels op B / 6

ILC hoger

H1, H2, H2, H3, H3, inclusief Engels en wiskunde op H2 of hoger

IB Diploma

26 punten moeten wiskunde bevatten

BTEC

Level 3 Extended Diploma in Business bij DMM PLUS GCSE Maths en Engels op B / 6

Jaar 3

HND

HND Accounting met AAA in de Graded Units

De Engelse taal

Academische IELTS-score van 6.0 (of equivalent) zonder element onder 5.5.

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

Internationale Pathways

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, komt u mogelijk in aanmerking voor het Engelse universitaire studieprogramma.

Vergoedingen en financiering

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw tariefstatus. Wat is de status van mijn studententoeslag?

Collegegeld 2018/19

  • Thuis: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationaal: £ 11.500

* Het totale collegegeld voor RUK-studenten die een studiecyclus van drie of vier jaar voltooien, is beperkt tot £ 27,750. Specifieke vergoedingen moeten door de Schotse regering worden bevestigd en kunnen na bevestiging worden gewijzigd.

Als u begint met uw studie in september 2018 of januari 2019, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die gelden voor de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Lees onze tarieven en ons terugbetalingsbeleid voor meer informatie over hoe kosten kunnen veranderen.

Bijkomende kosten

Naast het cursusgeld, kunt u tijdens uw verblijf aan de universiteit extra kosten tegenkomen.

Beurzen

We bieden hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; als de universiteit voor het algemeen welzijn zetten we ons in om toegankelijk hoger onderwijs aan getalenteerde studenten aan te bieden door ons collegegeld laag te houden en een royaal studiebeurspakket van meer dan £ 2,5 miljoen per jaar te bieden.

Als je vragen of vragen hebt over beurzen die beschikbaar zijn voor 2018/19, neem dan gerust contact op met het studententeam.

Internationale studentenbegindata

Voor nieuwe internationale studenten starten oriëntatie-evenementen op 14 september 2018 . Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen zich te vestigen in het Verenigd Koninkrijk en de GCU voorafgaand aan de start van de algemene inductie van studenten en lesgeven.

Er zullen tijdens deze periode heel veel leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden, waaronder rondleidingen op de campus en in de stad, en welkomstevenementen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

Professionele accreditatie

Dit programma is geaccrediteerd door de belangrijkste professionele accountantsorganisaties in het VK, waaronder ICAS, ICAEW, ACCA, CIMA en CIPFA.

Evaluatiemethoden

Als een professioneel geaccrediteerd programma is onze benadering van leren, onderwijzen en beoordelen afgestemd op de behoeften van het beroep en de vereisten van de beroepsorganisaties.

We gebruiken een breed scala aan leer- en lesmethoden om ervoor te zorgen dat niet alleen onze studenten de nodige kennis en begrip van accountancy krijgen, maar ook hun intellectuele en persoonlijke vaardigheden ontwikkelen.

Leer methodes

We gebruiken verschillende leer- en lesmethoden om ervoor te zorgen dat ons programma zowel beroepsmatig relevant is als academisch uitdagend. Ons onderwijs wordt ondersteund door een sterke staat van dienst op het gebied van relevant onderzoek, consultancy en wetenschappelijke activiteiten.

Al onze modules gebruiken GCULearn, de virtuele leeromgeving van de universiteit, die cursusmateriaal, leesmiddelen, beoordelingen en feedback biedt, is online beschikbaar. Het wordt ook gebruikt om studenten in staat te stellen online activiteiten en taken uit te voeren, naar podcasts te luisteren, deel te nemen aan online discussiegroepen en deel te nemen aan blogs en op Twitter gebaseerde leeractiviteiten. Deze aanpak wordt gecombineerd met meer traditionele lezingen, tutorials en seminars. Regelmatig nodigen we gastdocenten uit de industrie uit om onze studenten de praktische relevantie te laten zien van het academische materiaal dat ze behandelen.

Ons curriculum is ontworpen om de inzetbaarheid te bevorderen, waarbij onze syllabus is ontwikkeld in overeenstemming met de vereisten van professionele instanties om accreditatie en onderwerpsvrijstellingen te verkrijgen.

Het programma is ook bedoeld om afgestudeerden toegang te geven tot een breed scala aan loopbanen binnen de zakelijke en publieke sector en binnen de academische wereld.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, ... Lees meer

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, while delivering social benefit to local and global communities. Lees Minder
Glasgow , Londen + 1 Meer Minder