BA (Hons) in Accounting & Finance

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Waarom kiezen voor deze cursus?

Onze gespecialiseerde Accounting and Finance-opleiding heeft tot doel de inzetbaarheid te verbeteren door zich te concentreren op de praktische toepassingen van boekhoudkundige en financiële theorieën.

Onze Accounting and Finance-graad wordt geleverd door boekhoudspecialisten en is sterk gericht op het ontwikkelen van u als afgestudeerde 'business ready'. Bovendien is werkgericht leren ingebed in het programma, zodat alle afgestudeerden zullen worden uitgerust met de kennis en vaardigheden om te voldoen aan de huidige en toekomstige behoeften van de markt en om 'werkklaar' te zijn. Dit omvat een breed scala aan toepassingen, van casestudy's, probleemoplossing tot stagemogelijkheden. Dit programma staat op de 15e plaats in het Verenigd Koninkrijk voor de studenttevredenheid in de Universitaire gids 2018.

Afhankelijk van de gekozen modules komen afgestudeerden in aanmerking voor een vrijstelling voor maximaal zes ACCA-examendocumenten (F1, F2, F3, F4, F5 en F9) en maximaal zes AIA-examendocumenten (Paper 1, Paper 2, Paper 3, Papier 4, Papier 6 en Papier 8). Daarnaast komen afgestudeerden van dit programma in aanmerking voor lidmaatschap op Associate (AFA) -niveau.

Omdat onze diploma's zijn geaccrediteerd door de CMI, ontvangen al onze afstuderen studenten ook een niveau 5 diploma / certificaat in leiderschap en management van de CMI met een waarde van meer dan £ 1.300 zonder extra kosten.

Je kunt er ook voor kiezen om deze cursus te volgen als een standaard 3-jarig programma zonder het propedejaar BA (Hons) Accounting en Finance UCAS-code: 4J68

Sleutelfunctionaliteit

  • Stages zijn beschikbaar voor al onze studenten die blijk geven van een goede standaard van betrokkenheid en professionaliteit tijdens hun studie.
  • Accounting en Finance aan de Wrexham Glyndwr University waren 15e in het VK voor studenttevredenheid (Complete University Guide 2017).
  • Afhankelijk van de gekozen modules komen afgestudeerden in aanmerking voor een vrijstelling voor maximaal zes ACCA-examendocumenten (F1, F2, F3, F4, F5 en F9) en maximaal zes AIA-examendocumenten (Paper 1, Paper 2, Paper 3, Papier 4, Papier 6 en Papier 8). Daarnaast komen afgestudeerden van dit programma in aanmerking voor lidmaatschap op Associate (AFA) -niveau.
  • Omdat onze diploma's zijn geaccrediteerd door de CMI, ontvangen al onze afstuderen studenten ook een niveau 5 diploma / certificaat in leiderschap en management van de CMI met een waarde van meer dan £ 1.300 zonder extra kosten.

Toelatingseisen

BA Accounting en financiën (vier jaar inclusief propedeuse)

UCAS-code: A268

Onze algemene toelatingseis voor het propedeutisch jaar is 48 UCAS-tariefpunten, maar alle aanvragen worden individueel behandeld en we houden rekening met werkervaring, beroepsopleiding / kwalificaties, alsook met motivatie en potentieel om te slagen.

Beoordeling

Als onderdeel van onze toewijding om onze afgestudeerden voor te bereiden op de professionele werkplek, erkennen we de noodzaak om een verscheidenheid aan beoordelingsmethoden te bieden die academische strengheid behouden, maar ook studenten de mogelijkheid bieden om zichzelf op verschillende manieren te ontwikkelen. Daarom zullen de meeste modules worden beoordeeld aan de hand van methoden zoals traditioneel examen, mondeling examen, beoordeling van casestudy's, presentaties, blogschrijven en verslagen van managementrapporten.

Onderwijzen en leren

Wrexham Glyndŵr University zet zich in voor het ondersteunen van onze studenten om hun academisch potentieel te maximaliseren.

We bieden workshops en ondersteuningssessies op gebieden zoals academisch schrijven, effectieve notities maken en voorbereiden op opdrachten. Studenten kunnen afspraken maken met docenten van academische vaardigheden die zich bezighouden met het helpen omgaan met de praktische aspecten van universitair werk.

Carriere vooruitzichten

De carrières en zones van de universiteit Wrexham Glyndŵr zijn er om je te helpen beslissingen te nemen en de volgende stappen naar een mooie toekomst te plannen. Van het vinden van werk of verder studeren tot het uitwerken van uw interesses, vaardigheden en ambities, zij kunnen u voorzien van de deskundige informatie, advies en begeleiding die u nodig hebt.

De vraag naar afgestudeerden met deze graad geeft je een concurrerende plaats op de banenmarkt. Deze cursus is een ideaal startpunt voor een carrière in accountancy, financiën, management, bankwezen, persoonlijke en zakelijke financiën en IT - zowel in private als in publieke organisaties. Onze afgestudeerden zijn accountants, accountants, bedrijfsanalisten, beleggingsadviseurs, voorraadcontroleurs, belastingassistenten en leraren.

Onze stage biedt een fantastische mogelijkheid voor studenten om hun CV te ontwikkelen, zakelijke relaties op te bouwen en hun vertrouwen in een professionele omgeving te vergroten. We moedigen al onze zakelijke studenten aan om een stage te doen als onderdeel van hun studie en trachten al diegenen te vinden die geïnteresseerd zijn in een relevante organisatie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Wrexham Glynd?r University started in 2008 so we’re still one of the youngest universities in the UK. It is a vibrant, friendly place where each student’s learning and future is given personal attenti ... Lees meer

Wrexham Glynd?r University started in 2008 so we’re still one of the youngest universities in the UK. It is a vibrant, friendly place where each student’s learning and future is given personal attention. Lees Minder