BA (Hons) in Business Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Geaccrediteerd door: EPAS CIM

Er is een groeiende behoefte aan afgestudeerden die een sterke basis hebben in de disciplines van zowel business als management, gekoppeld aan praktische ervaring. Dit EPAS- en CMI-geaccrediteerde programma biedt een brede kennisbasis en inzicht in het beheren van organisaties in lokale en internationale contexten.

De eerste jaren van dit programma zullen een breed bedrijfs- en managementcurriculum opleveren, waaronder financieel management, internationale economie, marketing, human resource management en wetgeving, vanuit zowel het VK als internationaal perspectief.

Naarmate het programma vordert, zal er meer nadruk worden gelegd op strategie, leiderschap, het managen van mensen en activiteiten, ondernemerschap en innovatie en technologiemanagement.

Een belangrijk kenmerk van het programma is de ontwikkeling van vaardigheden op het gebied van inzetbaarheid, waaronder communicatie, teamwork, probleemoplossend vermogen en leiderschapsvaardigheden, door middel van gespecialiseerde modules, waaronder de mogelijkheid om een ​​taal te leren en een jaarlange stage te volgen in jaar 3 (geen studenten die rechtstreeks instromen). ).

Je carriere

Afgestudeerden zijn gegaan naar het belonen van loopbanen in een verscheidenheid aan functies, waaronder algemeen management, management consultancy, accountancy, retail management, verkoop en marketing, human resource management en public relations.

Wat ga je studeren

Jaar 1

Werkplekcultuur en -gedrag, zakendoen van sociale wetenschappen, stichtingen van marketing, grondslagen voor financieel management, internationale economische vraagstukken en uitdagingen, zakelijk recht of taalkeuze

Jaar 2

Maatschappij, Employability and Business, Essentials of Human Resources, Management Issues and Concepts, hedendaagse culturele uitdagingen in het internationale bedrijfsleven, financieel management voor beslissers, bedrijfsmanagement of taalkeuze, of rechten, indien niet bestudeerd in jaar 1

Jaar 3

Stage of Enterprise Value Challenge, International Business Strategy, Business Research Methods

Jaar 4

Honours-dissertatie of project, toonaangevende organisaties in een veranderende mondiale context, management van innovatie

Toelatingseisen

Alle toelatingseisen die hier worden vermeld, moeten worden gebruikt als leidraad en geven het minimum weer dat moet worden overwogen voor deelname. Aanvragers die een voorwaardelijk aanbod van een plaats hebben gedaan, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan is aangegeven.

Jaar 1

SQA hoger

AABBB inclusief Engelse PLUS Nat 5 Maths op C

Een level

BCC PLUS GCSE Wiskunde en Engels op C / 4

ILC hoger

H1, H2, H2, H3, H3, inclusief Engels op H2 of hoger PLUS Wiskunde op O1

IB Diploma

25 punten moeten wiskunde bevatten

BTEC

Level 3 Extended Diploma in relevant onderwerp bij DMM PLUS GCSE Maths en Engels op C / 4

Jaar 3

HND Business of HND administratie en IT

met een AB / ABB in de Graded Units

Andere bedrijfsgerelateerde HND-programma's kunnen worden overwogen.

De Engelse taal

Academische IELTS-score van 6.0 (of equivalent) zonder element onder 5.5.

Let op: als u uit een Engelssprekend land komt, hoeft u mogelijk niet meer te bewijzen dat u Engels spreekt.

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

Internationale Pathways

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, komt u mogelijk in aanmerking voor het Engelse universitaire studieprogramma.

Vergoedingen en financiering

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw tariefstatus. Wat is de status van mijn studententoeslag?

Collegegeld 2018/19

  • Thuis: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationaal: £ 11.500

* Het totale collegegeld voor RUK-studenten die een studiecyclus van drie of vier jaar voltooien, is beperkt tot £ 27,750. Specifieke vergoedingen moeten door de Schotse regering worden bevestigd en kunnen na bevestiging worden gewijzigd.

Als u begint met uw studie in september 2018 of januari 2019, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die gelden voor de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Lees onze tarieven en ons terugbetalingsbeleid voor meer informatie over hoe kosten kunnen veranderen.

Bijkomende kosten

Naast het cursusgeld, kunt u tijdens uw verblijf aan de universiteit extra kosten tegenkomen.

Beurzen

We bieden hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; als de universiteit voor het algemeen welzijn zetten we ons in om toegankelijk hoger onderwijs aan getalenteerde studenten aan te bieden door ons collegegeld laag te houden en een royaal studiebeurspakket van meer dan £ 2,5 miljoen per jaar te bieden.

Als je vragen of vragen hebt over beurzen die beschikbaar zijn voor 2018/19, neem dan gerust contact op met het studententeam.

Internationale studentenbegindata

Voor nieuwe internationale studenten starten oriëntatie-evenementen op 14 september 2018 . Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen zich te vestigen in het Verenigd Koninkrijk en de GCU voorafgaand aan de start van de algemene inductie van studenten en lesgeven.

Er zullen tijdens deze periode heel veel leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden, waaronder rondleidingen op de campus en in de stad, en welkomstevenementen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

EPAS geaccrediteerd

BA (Hons) Business Management is geaccrediteerd door het European Foundation for Management Development Program Accreditation Scheme (EPAS).

Benchmarken tegen internationale normen, GCU is een van slechts 69 instellingen wereldwijd die EPAS-accreditatie behalen. De universiteit werd geprezen door EPAS voor zijn buitengewone inzet voor de ethiek, verantwoordelijkheid en duurzaamheid (ERS) agenda. Deze goedkeuring geeft onze afgestudeerden een verzekering dat hun kwalificatie bij de beste ter wereld hoort.

HM Forces

In samenwerking met HM Forces heeft GCU vastgesteld dat dit programma bijzonder geschikt is voor militaire en ex-militaire mannen en vrouwen. Bezoek de HM Forces Careers Zone voor meer informatie over de services die we bieden.

Taal optie

Je kunt ervoor kiezen om een ​​taal te studeren op elk niveau van deze graad. GCU biedt modules in het Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees van beginners tot professioneel niveau. Je kunt ook Mandarijn kiezen op beginnersniveau.

International Study Exchange

In plaats van de werkgerelateerde plaatsing in het derde jaar te kiezen, kun je besluiten om een ​​deel of het hele jaar 3 in het buitenland te studeren aan een van onze partneruniversiteiten in Europa, Canada, de VS, Australië of Latijns-Amerika.

Evaluatiemethoden

We gebruiken een breed scala aan leer- en lesmethoden om ervoor te zorgen dat u over de benodigde kennis en inzicht in bedrijf en management beschikt en over een portfolio van intellectuele en persoonlijke vaardigheden.

Elke module in het programma gebruikt zijn eigen leer-, onderwijs- en beoordelingsstrategie om leerdoelen te bereiken. Beoordelingsmethoden variëren tussen modules en kunnen ongeziene examens, klassentests, essays, managementrapporten, case-study's, presentaties en groepswerk omvatten.

Leer methodes

De leer- en lesmethoden die we gebruiken om ervoor te zorgen dat ons programma zowel beroepsmatig relevant is als academisch uitdagend. Onze aanpak is studentgericht, praktisch, participatief en relevant voor de behoeften van werkgevers. We zijn afgestapt van het traditionele, leerkrachtgerichte leren naar een meer onafhankelijke leerbenadering, waarbij je wordt aangemoedigd om kritisch te denken.

Naast de traditionele lessen, seminars en workshops, hanteren we een multi-platform benadering van leren die toegang biedt tot een breed scala aan bronnen, waaronder podcasts, webinars (internet-gebaseerde seminars), discussieborden en onafhankelijke (inclusief webgebaseerde seminars). ) studie.

Onze benadering van leren biedt een balans tussen kennisoverdracht, kennisuitwisseling, de co-en creatie van kennis op basis van interactie met collega's, academici en bedrijfsleiders. We verwachten dat studenten een actieve houding aannemen ten opzichte van hun eigen leren, en die van anderen.

Laatst bijgewerkt op jul 2018

Over de school

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, ... Lees meer

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, while delivering social benefit to local and global communities. Lees Minder
Glasgow , Londen + 1 Meer Minder

Accreditaties

EFMD Epas Accredited