BA (Hons) in Hispanic Studies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BA (Hons) in Hispanic Studies

Spaans is een van de meest gesproken talen ter wereld - buiten Spanje, het is de officiële taal van alle landen in Zuid- en Midden-Amerika behalve Brazilië, en is wijdverspreid in vele delen van Noord-Amerika. Het Hispanic Studies-programma in Kent biedt je de mogelijkheid om de talen en culturen van Spanje en Spaans-Amerika te verkennen terwijl je je taalvaardigheden ontwikkelt. Je kunt Hispanic Studies aan Kent studeren of je een A-niveau of een GCSE hebt in het Spaans, of dat je een beginner bent.

Het programma biedt enkele unieke functies . Je hebt de mogelijkheid om een jaar in het buitenland door te brengen in Spanje, Uruguay of in Peru en we bieden geavanceerde taalmodules gericht op vertalen en tolken - waardevolle vaardigheden bij het zoeken naar werk. Een andere taal van het schiereiland, het Catalaans, is ook opgenomen in dit honoursprogramma.

Onze faciliteiten omvatten multimediamolaboratoria, die een verscheidenheid aan interactieve programma's voor het leren van talen en woordenboeken bieden, en toegang tot een breed scala aan tv-satellietkanalen en audio-, video- en computerondersteunde taalleerfaciliteiten.

Lesgeven en beoordelen

Alle Spaanse taalmodules omvatten drie uur lesgeven per week, met uitzondering van de beginnerstaalmodules in de fasen 1 en 2, die vier uur duren. Ze omvatten seminars voor kleine groepen, gesprekslessen van een moedertaalspreker, korte lezingen in het Spaans, werken in een talenlaboratorium en werken op computerondersteunde materialen voor het leren van talen. De cultuur- en literatuurmodules bevatten normaal gesproken een lezing van een uur en een seminar van één uur per week.

Fase 1 wordt beoordeeld door 100% cursussen (essays, klassenparticipatie) in sommige modules en een 50:50 combinatie van cursussen en examen in andere. Fase 2/3: afhankelijk van de modules die je selecteert, varieert de beoordeling van 100% cursussen (uitgebreide essays) tot een combinatie van onderzoek en cursussen, in de verhouding 60:40 of 80:20.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The School of European Culture and Languages (SECL) is one of the largest academic schools at the University of Kent, offering an extensive range of undergraduate and postgraduate programmes covering ... Lees meer

The School of European Culture and Languages (SECL) is one of the largest academic schools at the University of Kent, offering an extensive range of undergraduate and postgraduate programmes covering all aspects of European cultural life Lees Minder
Canterbury , Parijs , Rome , Athene + 3 Meer Minder