BA (Hons) in Human Resource Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Human Resource Management is een essentieel onderdeel van elk bedrijf en heeft invloed op iedereen, van junior medewerkers tot CEO's. Met een erkende kwalificatie in HR van de University of Stirling , krijgt u verregaande expertise in organisatorisch succes en ontgrendelt u een schat aan professionele kansen.

De cursus bereidt je voor om impact te hebben op belangrijke gebieden, zoals rekruteringsmethoden, personeelsontwikkeling, prestatiebeheer en loopbaanontwikkeling. Je bent ook uitgerust om het aanpassingsvermogen van een organisatie te vergroten door de vaardigheden van zijn personeel te verbreden en de bredere sociale en economische omgeving te begrijpen.

Wanneer je HR studeert bij Stirling, is alles wat je leert geworteld in onderzoek en hedendaagse ontwikkelingen in de bedrijfswereld. De cursus weerspiegelt de snelle veranderingen in tewerkstellingspraktijken, markten, technologie en wetgeving - zodat u afgestudeerd bent met de kennis van de eerste lijn die u nodig hebt om te slagen. 95% van onze Human Resource Management-studenten hebben binnen zes maanden na hun afstuderen een baan of een verdere studie. We geven je alle praktische en academische hulpmiddelen die je nodig hebt om in hun voetsporen te treden.

Belangrijkste redenen om bij ons te studeren

# 1 We zijn 3e in Schotland voor Human Resource Management (The National Student Survey 2017)

# 2 95% van onze HR-studenten die binnen zes maanden na afstuderen werken of verder studeren (Unistats 2017)

# 3 Krijg een essentiële balans van hedendaagse vakkennis met belangrijke overdraagbare vaardigheden

Prijzen of onderscheidingen

Human Resource Management Undergraduate Dissertation Prize

Een op onderzoek gebaseerde prijs van £ 200 staat open voor alle studenten die een scriptie over Human Resource Management schrijven en wordt toegekend aan de student die het beste niet-uitgereikte proefschrift indient. De prijs kan worden gedeeld als meer dan één proefschrift het hoogste cijfer haalt.

Cursus details

Je kunt Human Resource Management studeren als een vierjarig honoursdiploma of samen met een van de zes andere vakken een gecombineerd honorsdiploma behalen en je carrièrekansen verruimen. De eerste twee semesters van je cursus zijn ontworpen om je een solide basis te geven in de algemene principes van business, management, marketing, HR en meer. Je hebt ook de kans om modules te volgen uit andere cursussen die een aanvulling zijn op je HR-studies - waaronder ondernemingsrecht en sociologie.

Vanaf jaar 2 richt je je op gespecialiseerde modules die de bredere arbeidsmarkt bestrijken, de nieuwste veranderingen in Human Resource Management, arbeidsrelaties en hoe Human Resource Management van invloed is op individuen. Bij elke stap wordt uw cursus geleverd door deskundig docentenpersoneel die begrijpen hoe snel zaken zich verplaatsen en welke factoren van invloed zijn op de evolutie van Human Resource Management.

Onderwijs

We moedigen u aan om kritisch na te denken en het beleid van organisaties te bekijken, evenals claims over werkgelegenheid en de arbeidsmarkt op grotere schaal. Als zodanig wordt HR "best practice" tijdens de cursus in vraag gesteld. Het onderwijs wordt gegeven door lezingen, seminars en praktisch werk. In de geavanceerde modules is er meer gelegenheid voor groepswerk, case study-analyse en ontwikkeling van vaardigheden.

Beoordeling

Beoordeling is door een combinatie van cursussen en formele examens. Je zult ook een proefschrift voltooien in je laatste jaar over een onderwerp naar keuze - je onderzoek, communicatie en kritisch denken versterken en testen.

Stagemogelijkheden

Een stage is een mogelijkheid die door een werkgever wordt geboden aan studenten gedurende een vaste, beperkte periode, waardoor je praktijkervaring opdoet. Onze Carrière- en Inzetbaarheidsservice heeft informatie over stages die wereldwijd beschikbaar zijn bij grote organisaties in de privésector, evenals mogelijkheden voor kleinere lokale bedrijven die worden gepromoot via het Stageprogramma van de derde sector, de Saltire Foundation en ons eigen Stirling Stageprogramma.

Zes redenen waarom je een stage zou moeten overwegen:

  • Boost je CV en onderscheid je van de rest om een ​​voorsprong te hebben op de afgestudeerde arbeidsmarkt
  • Maak professionele verbindingen die kunnen leiden tot het aanbieden van een baan bij het afstuderen
  • Test je carrièrekeuzes - stages kunnen je overgang naar toekomstige carrières vergemakkelijken
  • 'Echte' zakelijke ervaring, waarmee u de theorie in de praktijk kunt brengen
  • Ontwikkel overdraagbare vaardigheden zoals communicatie, teamwerk, probleemoplossing, besluitvorming, initiatief en creativiteit
  • Help met het financieren van je studies door een fulltime salaris te verdienen tijdens de vakantieperiodes

Lees meer over Stages

In het buitenland studeren

Je hebt de mogelijkheid om je horizon te verbreden en in het buitenland te studeren via onze gevestigde connecties met verschillende internationale universiteiten.

Lees meer over studeren in het buitenland

Contact

Dr. Anastasios Hadjisolomou, cursusdirecteur

+44 (0) 1786 468207
anastasios.hadjisolomou@stir.ac.uk

Vergoedingen - 2021/22

  • Buitenlandse studenten (niet-EU): £ £ 15.100
  • Schotse studenten: £ 1.820
  • Studenten uit de rest van het VK: £ 9.250
  • EU-studenten: £ 15.100 *

* Voor EU-studenten die in academiejaar 2021/22 beginnen met studeren, zullen we een automatische studiebeurs van maximaal £ 30.000 toekennen voor de duur van je cursus. Dit is afhankelijk van geschiktheidscriteria

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Lees Minder