Lees de Officiële Beschrijving

Startdata: september, mei (2019), januari

Collegegeld (2018/19): VK / EU: £ 9,250 Internationaal: £ 13.000

Deze Top-Up-graad biedt studenten de vaardigheden en kennis die nodig is om uit te blinken in de bank- en financiële sector. Via een aantrekkelijk programma ontwikkelen studenten een grondige basis in het operationele proces van internationaal zakendoen en financiën om te voldoen aan de hoge verwachtingen van werkgevers. Het programma verbetert ook de academische vaardigheden van studenten in deze snelle Top-Up-graad; ervoor zorgen dat studenten goed geplaatst zijn om de opgedane kennis in verschillende bank- en financieringscontexten toe te passen.

Het programma is ontworpen door de dubbele AACSB geaccrediteerde Newcastle Business School, onderdeel van een selecte groep van business schools wereldwijd na accreditatie door de Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) in business en accounting - de eerste in Europa die de dubbele winst haalt accreditatie en is ontwikkeld voor studenten met een eerdere kwalificatie behaald met een Foundation Degree of BTEC HND. Naast het blootstellen van studenten aan een reeks internationale bank- en financieringsonderwerpen, is deze Top-Up-graad ook ontworpen om de academische vaardigheden van studenten verder te ontwikkelen om ervoor te zorgen dat ze hun kennis in een professionele omgeving kunnen toepassen.

De modules in dit programma zijn ontworpen om uw begrip van de belangrijkste concepten en problemen in de internationale bank- en financiële sector te ontwikkelen en tegelijkertijd uw academische en inzetbaarheidvaardigheden te verbeteren. In Interest, Liquiditeit en Operationeel Risico en Hedendaagse Zaken in Business zul je een dieper inzicht krijgen in de concepten en kwesties die gerelateerd zijn aan de industrie, terwijl je je inzetbaarheid vergroot en overdraagbare vaardigheden in Academische en loopbaanontwikkeling verkrijgt.

Een diploma in International Banking and Finance voorziet u van de vaardigheden en kennis om u aan te sluiten bij de bank- en financiële sector op gebieden zoals financiële dienstverlening, financieel advies, internationaal bankieren, woningbouwverenigingen, verzekeringsmaatschappijen, kredietverenigingen en andere financiële tussenpersonen. Voor die studenten die hun CV verder willen verbeteren, zijn er 2 modules toegewezen aan de Associated Professional Risk Manager (APRM) -certificering, waardoor een eenvoudige overgang mogelijk is (mocht dit gewenst zijn) na afloop van de cursus International Banking and Finance.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Het programma is bedoeld voor studenten die hun eerdere kwalificaties willen ontwikkelen tot een BA International Banking and Finance in hun streven naar een carrière in de internationale bank- en financiewereldindustrie.

Standaard invoer

  • Een HND / Foundation-graad in een verwante discipline.
  • Van studenten wordt ook verwacht dat zij GCSE wiskunde en Engelse taal hebben in graad C of hoger

En

  • Studenten hebben IELTS 6.5 (of hoger) nodig met geen enkel element lager dan 5.5 of gelijkwaardig.

Als u IELTS 5.5 - 6.0 hebt, kunt u mogelijk in aanmerking komen om deel te nemen aan onze Pre-Sessional English voordat u dit programma start.

Locatie en datum

Northumbria University London Campus , 110 Middlesex Street, Londen, E1 7HT

September, mei, januari

Onze Northumbria University London Campus wordt uitgevoerd in samenwerking met QA Higher Education - een Britse aanbieder van hoger onderwijs. Al onze programma's op de London Campus worden gevalideerd door de universiteit en gegeven door QA Hoger Onderwijs en Universitair personeel.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 3 andere vakken van Northumbria University London Campus »

Laatst bijgewerkt op May 29, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Mei 2019
Sept. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
- VK / EU: £ 9,250, internationaal: £ 13.000
Op locaties
Op datum
Begindatum
Mei 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet

Mei 2019

Sept. 2019

Jan. 2020

Discover Northumbria University London Campus