BA (Hons) in International Banking and Finance (Top-Up)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Startdata: september, mei, januari

Collegegeld (2019/20): VK / EU: £ 9,250 Internationaal: £ 15.000

Deze Top-Up-graad biedt studenten de vaardigheden en kennis die nodig is om uit te blinken in de bank- en financiële sector. Via een aantrekkelijk programma ontwikkelen studenten een grondige basis in het operationele proces van internationaal zakendoen en financiën om te voldoen aan de hoge verwachtingen van werkgevers. Het programma verbetert ook de academische vaardigheden van studenten in deze snelle Top-Up-graad; ervoor zorgen dat studenten goed geplaatst zijn om de opgedane kennis in verschillende bank- en financieringscontexten toe te passen.

Het programma is ontworpen door de dubbele AACSB geaccrediteerde Newcastle Business School, onderdeel van een selecte groep van business schools wereldwijd na accreditatie door de Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) in business en accounting - de eerste in Europa die de dubbele winst haalt accreditatie en is ontwikkeld voor studenten met een eerdere kwalificatie behaald met een Foundation Degree of BTEC HND. Naast het blootstellen van studenten aan een reeks internationale bank- en financieringsonderwerpen, is deze Top-Up-graad ook ontworpen om de academische vaardigheden van studenten verder te ontwikkelen om ervoor te zorgen dat ze hun kennis in een professionele omgeving kunnen toepassen.

De modules in dit programma zijn ontworpen om uw begrip van de belangrijkste concepten en problemen in de internationale bank- en financiële sector te ontwikkelen en tegelijkertijd uw academische en inzetbaarheidvaardigheden te verbeteren. In Interest, Liquiditeit en Operationeel Risico en Hedendaagse Zaken in Business zul je een dieper inzicht krijgen in de concepten en kwesties die gerelateerd zijn aan de industrie, terwijl je je inzetbaarheid vergroot en overdraagbare vaardigheden in Academische en loopbaanontwikkeling verkrijgt.

Een diploma in International Banking and Finance voorziet u van de vaardigheden en kennis om u aan te sluiten bij de bank- en financiële sector op gebieden zoals financiële dienstverlening, financieel advies, internationaal bankieren, woningbouwverenigingen, verzekeringsmaatschappijen, kredietverenigingen en andere financiële tussenpersonen. Voor die studenten die hun CV verder willen verbeteren, zijn er 2 modules toegewezen aan de Associated Professional Risk Manager (APRM) -certificering, waardoor een eenvoudige overgang mogelijk is (mocht dit gewenst zijn) na afloop van de cursus International Banking and Finance.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Het programma is bedoeld voor studenten die hun eerdere kwalificaties willen ontwikkelen tot een BA International Banking and Finance in hun streven naar een carrière in de internationale bank- en financiewereldindustrie.

Standaard invoer

  • Een HND / Foundation-graad in een verwante discipline.
  • Van studenten wordt ook verwacht dat zij GCSE wiskunde en Engelse taal hebben in graad C of hoger

En

  • Studenten hebben IELTS 6.5 (of hoger) nodig met geen enkel element lager dan 5.5 of gelijkwaardig.

Als u IELTS 5.5 - 6.0 hebt, kunt u mogelijk in aanmerking komen om deel te nemen aan onze Pre-Sessional English voordat u dit programma start.

Locatie en datum

Northumbria University London Campus , 110 Middlesex Street, Londen, E1 7HT

September, mei, januari

Onze Northumbria University London Campus wordt uitgevoerd in samenwerking met QA Higher Education - een Britse aanbieder van hoger onderwijs. Al onze programma's op de London Campus worden gevalideerd door de universiteit en gegeven door QA Hoger Onderwijs en Universitair personeel.

Laatst bijgewerkt op jul 2019

Over de school

The University has its origins in the Rutherford College, founded in 1880. Today, by putting students at the heart of an outstanding experience, and with world leading research and award-winning partn ... Lees meer

The University has its origins in the Rutherford College, founded in 1880. Today, by putting students at the heart of an outstanding experience, and with world leading research and award-winning partnerships, Northumbria is a new kind of excellent university. Lees Minder