BA (Hons) in International Business and Tourism Management

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Geaccrediteerd door: EPAS CIM TMI IOH

Alleen jaar 3

Het BA (Hons) International Business and Tourism Management bereidt je voor op een breed scala aan banen in Groot-Brittannië en daarbuiten. Terwijl u een breed begrip van het bedrijfsleven en de maatschappij waarin het actief is, verkrijgt, ontwikkelt u ook essentiële vaardigheden op het gebied van leiderschap, management en communicatie en het wereldwijde perspectief dat u nodig hebt om te excelleren in bedrijfs- en toerismebeheer.

Door te kiezen voor een gezamenlijke onderscheiding in International Business and Tourism Management, verkrijgt u een solide basis in zaken en management en ontwikkelt u een specifiek gebied van specialisme in toerisme, waarbij 50% van uw modules betrekking heeft op de toeristische sector. Je verwerft kennis op het gebied van bestemming, planning, marketing en ontwikkeling, stadsvernieuwing en financiering voor de toeristische sector.

De cursus is geaccrediteerd door het Institute of Hospitality en is erkend door het Tourism Management Institute (TMI), waardoor onze studenten lid kunnen worden, met bijbehorende voordelen.

GCU is de thuisbasis van het Moffat Centre for Travel and Tourism Business Development, het advies- en onderzoekcentrum van de universiteit voor toerisme en zakelijke ontwikkeling, dat geïnteresseerde studenten de mogelijkheid biedt om een ​​bijdrage te leveren aan onderzoek voor enkele van de projecten die momenteel worden uitgevoerd door het personeel . Zie www.moffatcentre.com voor meer informatie.

Pas afgestudeerden hebben een baan gevonden bij The Scottish Government, Standard Life, Marriot Hotels, Radisson, Carlson Rezidor Hotel Group, Tesco PLC, Police Scotland en Microsoft UK.

Wat ga je studeren

Jaar 3

Verantwoordelijkheid en ethiek in toerisme en gastvrijheid, imago en marketing van Destination Development, stedelijke regionale regeneratie, de Enterprise Value Challenge, methoden voor bedrijfsonderzoek of taal en vaardigheden en internationale bedrijfsstrategie. Directe studenten krijgen de mogelijkheid om in trimester B in te wisselen

Jaar 4

Honours Dissertatie en modules in hedendaagse vraagstukken in wereldeconomie, duurzaamheid, bedrijfsverantwoordelijkheid en ethiek in internationaal zakendoen, kritieke punten in het toerisme en het managen van inkomsten en financiën voor de toeristische en horecabranche.

Toelatingseisen

Alle toelatingseisen die hier worden vermeld, moeten worden gebruikt als leidraad en geven het minimum weer dat moet worden overwogen voor deelname. Aanvragers die een voorwaardelijk aanbod van een plaats hebben gedaan, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan is aangegeven.

Jaar 1

Als u op zoek bent naar toegang tot jaar 1, bekijk dan ons BA (Hons) International Business-programma.

Jaar 3

HND

HND Reizen en Toerisme of HND Hospitality Management met AB / ABB in Graded Units

Andere gerelateerde HND-kwalificaties kunnen worden overwogen

De Engelse taal

Academische IELTS-score van 6.0 (of equivalent) zonder element onder 5.5.

Let op: als u uit een Engelssprekend land komt, hoeft u mogelijk niet meer te bewijzen dat u Engels spreekt.

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

Internationale Pathways

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, komt u mogelijk in aanmerking voor het Engelse universitaire studieprogramma.

Vergoedingen en financiering

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw tariefstatus. Wat is de status van mijn studententoeslag?

Collegegeld 2018/19

  • Thuis: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationaal: £ 11.500

* Het totale collegegeld voor RUK-studenten die een studiecyclus van drie of vier jaar volgen, heeft een limiet van £ 27.750. Specifieke vergoedingen moeten door de Schotse regering worden bevestigd en kunnen na bevestiging worden gewijzigd.

Als u begint met uw studie in september 2018 of januari 2019, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die gelden voor de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Lees onze tarieven en ons terugbetalingsbeleid voor meer informatie over hoe kosten kunnen veranderen.

Bijkomende kosten

Naast het cursusgeld, kunt u tijdens uw verblijf aan de universiteit extra kosten tegenkomen.

Beurzen

We bieden hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; als de universiteit voor het algemeen welzijn zetten we ons in om toegankelijk hoger onderwijs aan getalenteerde studenten aan te bieden door ons collegegeld laag te houden en een royaal studiebeurspakket van meer dan £ 2,5 miljoen per jaar te bieden.

Als je vragen of vragen hebt over beurzen beschikbaar voor 2018/19, neem dan gerust contact op met het studentonderzoeksteam.

De Moffat-beurs

De Moffat Charitable Trust ondersteunt het Moffat Center for Travel

Internationale studentenbegindata

Voor nieuwe internationale studenten starten oriëntatie-evenementen op 15 september 2017 . Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen zich te vestigen in het Verenigd Koninkrijk en de GCU voorafgaand aan de start van de algemene inductie van studenten en lesgeven.

Er zullen tijdens deze periode heel veel leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden, waaronder rondleidingen op de campus en in de stad, en welkomstevenementen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

EPAS geaccrediteerd

De Business Program Suite, BA / BA (Hons) International Business (inclusief gezamenlijke awards) en BA / BA (Hons) Business Management, is geaccrediteerd door de Europese Stichting voor Management Development Program Accreditation Scheme (EPAS).

Five Star-onderscheiding

Deze cursus is bekroond met vijf QS Stars als onderdeel van het prestigieuze beoordelingssysteem van QS Stars Business Schools.

Taal optie

In reactie op de toenemende vraag van werkgevers naar cultureel bewustzijn, moedigen we onze studenten aan een niveau van taalvaardigheid in een vreemde taal te ontwikkelen. Je hebt de mogelijkheid om moderne talen te leren, waaronder Frans, Spaans, Duits en Italiaans, van beginners tot professioneel niveau, afhankelijk van je eerdere kennis.

Industry Links

Dit programma legt sterk de nadruk op het rechtstreeks verbinden van studenten met bedrijven. We nodigen regelmatig gastsprekers uit in de klas om u een actueel perspectief te bieden voor de werkgever en de industrie. Je krijgt de kans om uit de eerste hand ervaringen op te doen door 'live' casestudy-uitdagingen en projecten die je een uniek inzicht geven in de werking van enkele van de grootste bedrijven in het VK.

Op digitaal niveau werk je samen met echte bedrijfsleiders en CEO's met behulp van sociale media, wiki's en blogs, en beschik je over praktische vaardigheden, netwerkmogelijkheden, belangrijke inzichten en een concurrentievoordeel bij het afstuderen.

Evaluatiemethoden

Onze benadering van leren, onderwijzen en beoordelen is afgestemd op de behoeften van internationale bedrijven. We hanteren een breed scala aan leer- en lesmethoden om ervoor te zorgen dat u niet alleen de benodigde kennis en inzichten over de internationale zakenwereld opdoet, maar ook uw intellectuele en persoonlijke vaardigheden ontwikkelt.

Evaluatiestrategieën omvatten traditionele benaderingen, zoals examens en essays, maar omvatten ook meer eigentijdse vormen van beoordeling die werkgerelateerd zijn om u voor te bereiden op de manier van rapporteren van de werkplek (bijv. Presentaties / rapporten) of gebruik maken van digitale technologieën en mobiele apparaten.

Leer methodes

De leer- en lesmethoden die we gebruiken zorgen ervoor dat het programma zowel beroepsmatig relevant is als academisch uitdagend. Onze aanpak is studentgericht, praktisch en relevant voor de behoeften van de student en werkgevers. We hebben de focus verlegd naar een meer onafhankelijke leeraanpak, waarbij u wordt aangemoedigd om theorie en praktijk te genereren en kritisch te evalueren.

Naast de traditionele lessen, seminars en workshops, hanteren we een multi-platform benadering van leren die een breed scala aan ondersteunend materiaal omvat, inclusief podcasts, webinars (internet-gebaseerde seminars), discussieborden en onafhankelijke (inclusief webgebaseerde seminars). ) studie. In tutorials moedigen we studenten aan om deel te nemen en bij te dragen aan de leeromgeving door middel van discussie en groepswerk.

Gedurende ons programma, zul je ook deelnemen aan 'real world'-scenario's door middel van live-industrieprojecten, casestudy's en onderzoeken en worden aangemoedigd om branchelinks en werkervaring te maximaliseren om de theoretische concepten en kaders die je leert in de praktijk te brengen.

Het scala aan modules, van theoretisch tot praktisch en zakelijk georiënteerd, is ontworpen om u te voorzien van een kritisch bewustzijn van de rol van het bedrijfsleven in de samenleving. Je ontwikkelt het brede scala aan kennis en vaardigheden die nodig zijn om te excelleren als een leider in de industrie of om je carrière als (sociale) ondernemer te starten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, ... Lees meer

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, while delivering social benefit to local and global communities. Lees Minder
Glasgow , Londen + 1 Meer Minder

Accreditaties

EFMD Epas Accredited