BA (Hons) in International Business

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Geaccrediteerd door: EPAS CIM

Dit programma, met zijn onderscheidende internationale perspectief, zal u helpen een afgestudeerde klaar te maken voor succes.

In eerste instantie studeer je in het buitenland bedrijfs- en managementstichting met betrekking tot financiën, economie, HRM en marketing, vanuit het VK en internationaal perspectief. Naarmate je verder komt in je studie zal er meer nadruk komen te liggen op de internationale, culturele, duurzame en ethische context van het bedrijfsleven.

Je kunt ervoor kiezen om je internationale perspectief verder te ontwikkelen door de studie van een vreemde taal en een internationale studie-uitwisseling.

Joint Degree-opties

Alle eerstejaars studenten beginnen met het BA (Hons) International Business-programma en als je je wilt specialiseren en een joint degree behalen voor afstuderen, kun je aan het einde van je eerste jaar je specialiteit kiezen.

BA (Hons) International Business kan alleen worden bestudeerd of in combinatie met een specialistisch onderwerp dat u helpt uw ​​diploma af te stemmen op uw carrièrebenaderingen. Specialismen in HRM, financiën of marketing kunnen als een enkele optie worden beschouwd of dieper worden bestudeerd in de jaren 2, 3 en 4 om u een onderscheiding voor een joint degree te geven bij het afstuderen.

Pathway optie

Studenten kunnen het eerste jaar van het BA (Hons) International Business with Languages- Pathway volgen en twee taalspecialismen kiezen tijdens hun opleiding. Houd er rekening mee dat studenten die studeren op honours International Business er ook voor kunnen kiezen om één taalmodule per jaar te studeren. Als je de mogelijkheid wilt om twee talen te leren vanaf Year One, moet je IB aanvragen bij Languages Pathway .

Wat ga je studeren

Jaar 1

Introductie tot Internationale Bedrijfsmodules, waaronder Werkplekcultuur en Gedrag, Het Bedrijf van Sociale Wetenschappen, Internationale Economische Vraagstukken en Uitdagingen, Fundamenten in Financieel Management, Stichtingen van Marketing, Rechten in het Bedrijfsleven of een Taalmodule

Jaar 2

Maatschappij, Employability en Business, Essentials of Managing Human Resource, hedendaagse culturele uitdagingen in het internationale bedrijfsleven, financieel management voor decision makers, internationale instellingen en omgevingen of een taalmodule en een optiemodule

Jaar 3

De Enterprise Value Challenge, Business Research Methods and Skills, International Business Strategy, Ethical Trade en International Market Entry Operations Management en een optie, uitwisselingsmogelijkheid beschikbaar via applicatie, studenten die rechtstreeks binnenkomen, krijgen de gelegenheid voor uitwisseling in Trimester B

Jaar 4

Honours Dissertatie en modules in hedendaagse vraagstukken in wereldeconomie, duurzaamheid, bedrijfsverantwoordelijkheid en ethiek in het internationale bedrijfsleven en twee andere gespecialiseerde modules (afhankelijk van gekozen specialisme)

Toelatingseisen

Alle toelatingseisen die hier worden vermeld, moeten worden gebruikt als leidraad en geven het minimum weer dat moet worden overwogen voor deelname. Aanvragers die een voorwaardelijk aanbod van een plaats hebben gedaan, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan is aangegeven.

Jaar 1

SQA hoger

AABBB inclusief Engelse PLUS Nat 5 Maths op C

Een level

BCC PLUS GCSE Wiskunde en Engels op C / 4

ILC hoger

H1, H2, H2, H3, H3, inclusief Engels of hoger bij H2 PLUS Wiskunde op O1

IB Diploma

25 punten moeten wiskunde bevatten

BTEC

Level 3 Extended Diploma op DMM PLUS GCSE Maths en Engels op C / 4

Kandidaten voor het Pathway vereisen ook Frans, Italiaans, Duits of Spaans (Hoger, AS-niveau op B min, ILCHigher, onderdeel van het IB-diploma).

Jaar 3

Directe toegang is beschikbaar voor de volgende Pathways

BA International Business

HND Business met AB / ABB in de Graded Units. Andere gerelateerde HND-kwalificaties kunnen worden overwogen.

BA Internationaal zakendoen en Human Resource Management (Toepassen met UCAS-code: 2T4T)

HND Business met AB / ABB in de Graded Units. Andere bedrijfsgerelateerde HND-kwalificaties kunnen worden overwogen. Prioriteit zal worden gegeven aan aanvragers met ten minste twee optionele eenheden in HRM, met name die in HRM: Core Activities Unit. Andere aanvragers worden van geval tot geval bekeken.

Internationaal zaken- en toerismebeheer (Toepassen met UCAS-code: 4R5T)

HND Reizen en Toerisme of HND Hospitality Management met AB / ABB in Graded Units. Andere gerelateerde HND-kwalificaties kunnen worden overwogen

De Engelse taal

Academische IELTS-score van 6.0 (of equivalent) zonder element onder 5.5.

Let op: als u uit een Engelssprekend land komt, hoeft u mogelijk niet meer te bewijzen dat u Engels spreekt.

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

Internationale Pathways

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, komt u mogelijk in aanmerking voor het Engelse universitaire studieprogramma.

Vergoedingen en financiering

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw tariefstatus. Wat is de status van mijn studententoeslag?

Collegegeld 2018/19

  • Thuis: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationaal: £ 11.500

* Het totale collegegeld voor RUK-studenten die een studiecyclus van drie of vier jaar voltooien, is beperkt tot £ 27,750. Specifieke vergoedingen moeten door de Schotse regering worden bevestigd en kunnen na bevestiging worden gewijzigd.

Als u begint met uw studie in september 2018 of januari 2019, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die gelden voor de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Lees onze tarieven en ons terugbetalingsbeleid voor meer informatie over hoe kosten kunnen veranderen.

Bijkomende kosten

Naast het cursusgeld, kunt u tijdens uw verblijf aan de universiteit extra kosten tegenkomen.

Beurzen

We bieden hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; als de universiteit voor het algemeen welzijn zetten we ons in om toegankelijk hoger onderwijs aan getalenteerde studenten aan te bieden door ons collegegeld laag te houden en een royaal studiebeurspakket van meer dan £ 2,5 miljoen per jaar te bieden.

Als je vragen of vragen hebt over beurzen die beschikbaar zijn voor 2018/19, neem dan gerust contact op met het studententeam.

Internationale studentenbegindata

Voor nieuwe internationale studenten starten oriëntatie-evenementen op 14 september 2018 . Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen zich te vestigen in het Verenigd Koninkrijk en de GCU voorafgaand aan de start van de algemene inductie van studenten en lesgeven.

Er zullen tijdens deze periode heel veel leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden, waaronder rondleidingen op de campus en in de stad, en welkomstevenementen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

EPAS geaccrediteerd

BA (Hons) International Business (inclusief gezamenlijke prijzen) is geaccrediteerd door het European Foundation for Management Development Program Accreditation Scheme (EPAS).

GCU is een van slechts 77 instellingen in 36 landen om EPAS-accreditatie te behalen. Deze goedkeuring biedt zekerheid dat de graad wordt ontworpen en afgeleverd op een manier die academisch strikt is en praktische relevantie heeft voor studenten in de hedendaagse mondiale omgeving.

Five Star-onderscheiding

Deze cursus heeft vijf sterren toegekend door QS Stars Business Schools

Taal optie

In reactie op de toenemende vraag van werkgevers naar cultureel bewustzijn, moedigen we onze studenten aan een niveau van taalvaardigheid in een vreemde taal te ontwikkelen. U hebt de mogelijkheid om moderne talen te leren, waaronder Frans, Spaans, Duits en Italiaans, van beginners tot professioneel niveau, afhankelijk van uw eerdere kennis.

Industry Links

Dit programma legt sterk de nadruk op het rechtstreeks verbinden van studenten met bedrijven. We nodigen regelmatig gastsprekers uit in de klas om u een actueel perspectief te bieden voor de werkgever en de industrie. Je krijgt de kans om uit de eerste hand ervaringen op te doen door 'live' casestudy-uitdagingen en projecten die je een uniek inzicht geven in de werking van enkele van de grootste bedrijven in het VK.

Op digitaal niveau werkt u samen met echte bedrijfsleiders en CEO's met behulp van sociale media, wiki's en blogs, waardoor u praktische vaardigheden, netwerkmogelijkheden, belangrijke inzichten en een voorsprong op de concurrentie bij het afstuderen krijgt.

Evaluatiemethoden

Onze benadering van leren, onderwijzen en beoordelen is afgestemd op de behoeften van internationale bedrijven. We hanteren een breed scala aan leer- en lesmethoden om ervoor te zorgen dat u niet alleen de benodigde kennis en inzichten over de internationale zakenwereld opdoet, maar ook uw intellectuele en persoonlijke vaardigheden ontwikkelt.

Beoordelingsstrategieën omvatten traditionele benaderingen, zoals examens en essays, maar omvatten ook meer eigentijdse evaluatievormen die verband houden met het voorbereiden van de stijl van rapporteren op de werkplek (bijv. Presentaties / rapporten) of gebruik maken van digitale technologieën en mobiele apparaten.

Leer methodes

De leer- en lesmethoden die we gebruiken zorgen ervoor dat het programma zowel beroepsmatig relevant is als academisch uitdagend. Onze aanpak is studentgericht, praktisch en relevant voor de behoeften van de student en werkgevers. We hebben de focus verlegd naar een meer onafhankelijke leeraanpak, waarbij u wordt aangemoedigd om theorie en praktijk te genereren en kritisch te evalueren.

Naast de traditionele lessen, seminars en workshops, hanteren we een multi-platform benadering van leren die een breed scala aan ondersteunend materiaal omvat, inclusief podcasts, webinars (internet-gebaseerde seminars), discussieborden en onafhankelijke (inclusief webgebaseerde seminars). ) studie. In tutorials moedigen we studenten aan om deel te nemen en bij te dragen aan de leeromgeving door middel van discussie en groepswerk.

Gedurende ons programma, zul je ook deelnemen aan 'real world'-scenario's door middel van live-industrieprojecten, case-study's en onderzoeken en worden aangemoedigd om branchelinks en werkervaring te maximaliseren om de theoretische concepten en kaders die je leert in de praktijk te brengen.

Het scala aan modules, van theoretisch tot praktisch en zakelijk georiënteerd, is ontworpen om u te voorzien van een kritisch bewustzijn van de rol van het bedrijfsleven in de samenleving. Je ontwikkelt het brede scala aan kennis en vaardigheden die nodig zijn om te excelleren als een leider in de industrie of om je carrière als (sociaal) ondernemer te starten.

Laatst bijgewerkt op jul 2018

Over de school

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, ... Lees meer

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, while delivering social benefit to local and global communities. Lees Minder
Glasgow , Londen + 1 Meer Minder

Accreditaties

EFMD Epas Accredited