BA (Hons) in International Fashion Business

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Door een dynamische combinatie van creatief ontwerp en praktisch zakendoen, ontwikkelt dit gerenommeerde programma innovatieve en ondernemende afgestudeerden die klaar zijn om te slagen in de mode-industrie.

Je wordt uitgerust met kennis van zaken en management in relatie tot de modewereld, onderzoekt marketing, economie en managementfinanciering, samen met een breed scala aan technische en praktische vaardigheden, waaronder patroon knippen, kledingconstructie en computerondersteund ontwerp. Veel van het praktische werk wordt uitgevoerd in de Fashion Factory, onze industriestandaard Design en Cutting Studio.

krijgt de gelegenheid om uit de eerste hand ervaring op te doen van de mode-industrie en de internationale impact ervan door middel van live-industrieprojecten en studiereizen naar grote modehoofdsteden, zoals New York, Parijs en Milaan.

Je kunt ook een gesubsidieerde internationale uitwisselingsplaatsing volgen om een ​​deel van je studie aan een partneruniversiteit te volgen. Gedurende het hele programma zullen we bekijken hoe kwesties als duurzaamheid, milieu-impact en sociale rechtvaardigheid de mode-industrie beïnvloeden van de wereldwijde toeleveringsketen tot het koopgedrag van consumenten.

Je carriere

Onze afgestudeerden zijn zeer inzetbaar met een breed scala aan carrière-opties, waaronder ontwerp, computer-aided design (CAD), patroon snijden, technisch management, retail management, marketing, kopen, styling, PR en visuele merchandising.

Vorige afgestudeerden hebben een baan gevonden bij ASOS, House of Fraser, New Look Group, Hollister, Ted Baker, Mulberry, Arcadia Group, Coach Inc. LKBennett, Karen Millen en Cruise Fashion. Andere afgestudeerden hebben hun eigen bedrijf opgericht.

Wat ga je studeren

Jaar 1

Werkplekcultuur en -gedrag, het bedrijf van sociale wetenschappen, stichtingen van marketing, financieel management, principes van modeontwerp, kledingconstructie.

Jaar 2

Maatschappij, Employability en Business, Managing Human Resources, Consumer Behavior, Garment Development and Sustainability, Language of Law in Business of International Economic Issues and Challenges.

Jaar 3

De Enterprise Value-uitdaging, bedrijfsonderzoeksmethoden en -vaardigheden, internationale marketingstrategie, hedendaags modeontwerp, optie inclusief taal, mode kopen en visuele merchandising en digitale modemerken.

Jaar 4

Honours-dissertatie, veranderende perspectieven in internationale marketing, modeontwerp voor de industrie, optie met inbegrip van taal, mode kopen en visuele merchandising en toegepaste CAD-mode.

Toelatingseisen

Alle toelatingseisen die hier worden vermeld, moeten worden gebruikt als leidraad en geven het minimum weer dat moet worden overwogen voor deelname. Aanvragers die een voorwaardelijk aanbod van een plaats hebben gedaan, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan is aangegeven.

Jaar 1

SQA hoger

ABBBB inclusief Art

Een level

BCC PLUS GCSE Kunst / textiel, wiskunde en Engels op C / 4

ILC hoger

H1, H2, H3, H3, H3 inclusief Engels en Kunst op H2 of hoger PLUS Wiskunde op O1

IB Diploma

25 punten moeten Visual Arts and Maths bevatten

BTEC

Level 3 Extended Diploma in relevant onderwerp bij DMM PLUS GCSE Art / Textile, Maths and English op C / 4

Jaar 3

HND

HND Fashion: ontwerp en productie met Retail of HND Fashion Design en fabricage met AB / BA in de gegradeerde eenheden

De Engelse taal

Academische IELTS-score van 6.0 (of equivalent) zonder element onder 5.5.

Let op: als u uit een Engelssprekend land komt, hoeft u mogelijk niet meer te bewijzen dat u Engels spreekt.

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

Internationale Pathways

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, komt u mogelijk in aanmerking voor het Engelse universitaire studieprogramma.

Vergoedingen en financiering

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw tariefstatus. Wat is de status van mijn studententoeslag?

Collegegeld 2018/19

  • Thuis: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationaal: £ 11.500

* Het totale collegegeld voor RUK-studenten die een studiecyclus van drie of vier jaar volgen, heeft een limiet van £ 27.750. Specifieke vergoedingen moeten door de Schotse regering worden bevestigd en kunnen na bevestiging worden gewijzigd.

Als u begint met uw studie in september 2018 of januari 2019, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die gelden voor de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Lees onze tarieven en ons terugbetalingsbeleid voor meer informatie over hoe kosten kunnen veranderen.

Bijkomende kosten

materialen

Serie van materialen voor het starten van studie, inclusief messenger bag, schaar, klossen etc (£ 135 in niveau 1)

Studio Fee

Jaarlijkse vergoeding voor materialen, stoffen, enz. (£ 40 per student per jaar)

Bijkomende kosten

Naast het cursusgeld, kunt u tijdens uw verblijf aan de universiteit extra kosten tegenkomen.

Beurzen

We bieden hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; als de universiteit voor het algemeen welzijn zetten we ons in om toegankelijk hoger onderwijs aan getalenteerde studenten aan te bieden door ons collegegeld laag te houden en een royaal studiebeurspakket van meer dan £ 2,5 miljoen per jaar te bieden.

Als je vragen of vragen hebt over beurzen beschikbaar voor 2018/19, neem dan gerust contact op met het studentonderzoeksteam.

Gillian Purvis Study Abroad Scholarship

Studenten van deze cursus hebben de mogelijkheid om Reisbeurzen aan te vragen als derde

Internationale studentenbegindata

Voor nieuwe internationale studenten starten oriëntatie-evenementen op 14 september 2018. Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen zich te vestigen in het Verenigd Koninkrijk en de GCU voorafgaand aan de start van de algemene inductie van studenten en lesgeven.

Er zullen tijdens deze periode heel veel leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden, waaronder rondleidingen op de campus en in de stad, en welkomstevenementen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

Industrielinks

Dit programma heeft sterke banden met de industrie. We nodigen regelmatig gastsprekers uit in de klas om u een actueel perspectief te bieden voor de werkgever en de industrie.

Je krijgt de kans om uit de eerste hand ervaring op te doen door 'live' casestudyuitdagingen en excursies waarbij je een uniek inzicht krijgt in de werking van enkele van de grootste bedrijven in het Verenigd Koninkrijk.

Omdat de mode-industrie wereldwijd is, zul je ook de mogelijkheid hebben om praktische ervaring op te doen en een internationale kijk te ontwikkelen door deel te nemen aan studiereizen naar grote modehoofdsteden zoals New York, Parijs, Milaan en Rome.

uitrusting

Wij geloven dat het de middelen op de campus zijn die het verschil maken, waardoor leren van hoge kwaliteit toegankelijk wordt en onze waarden en ambities weerspiegelt om dynamisch, inclusief en voor iedereen toegankelijk te zijn.

We hebben een speciaal ontworpen ontwerp- en snijstudio ontworpen om een ​​industriële omgeving na te bootsen die een centraal knooppunt biedt voor studenten International Fashion Business. Daar werk je met standaardfaciliteiten en apparatuur. Dit vergemakkelijkt een authentieke praktijkervaring vanaf het ontwerpproces tot en met de productie van kleding.

Naast een industriële omgeving en apparatuur zijn de CAD-softwarepakketten van Lectra de meest actuele en relevante zoals gebruikt in de industrie en omvatten:

  • Kaledo Print
  • Kaledo-stijl
  • Modaris
  • diamino

Taal optie

Je kunt ervoor kiezen om taalmodules te studeren als onderdeel van deze graad. GCU biedt modules in het Frans, Spaans, Duits en Italiaans van beginners tot professioneel niveau.

International Study Exchange

Om uw wereldwijde kijk te verbeteren, heeft u de mogelijkheid om een ​​studie-uitwisseling uit te voeren bij een van onze partnerinstellingen in Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Azië.

Evaluatiemethoden

Voor dit programma wordt een reeks van formatieve en summatieve beoordelingsmethoden gebruikt binnen modules.

Assessments omvatten de volgende modi: praktische en ontwerpportfolio's, ongeziene onderzoeken of klassentests, webgebaseerde beoordelingen, essays, rapporten en opdrachten (individueel en in groep), bedrijfssimulaties en kritische analyse van casestudy's (individueel en groep), mondeling, poster , audiovisuele of e-presentaties (individueel en in groep), presentatie van evenementen, wetenschappelijk onderzoek, persoonlijk ontwikkelingsplan, onderzoeksvoorstel en project.

Leer methodes

We benadrukken leermethoden die je aanmoedigen om actief deel te nemen, te functioneren in teams, om situaties en problemen in het echte leven te analyseren, om ethisch en duurzaam zakelijk denken toe te passen en om professionele vaardigheden te gebruiken om oplossingen te communiceren. We hebben speciaal gebouwde, industriestandaard modefaciliteiten waar u aan uw praktische modules kunt werken.

Via GCULearn, de virtuele leeromgeving van de universiteit, heeft u online toegang tot cursusmateriaal, hulpmiddelen lezen, beoordelingen en feedback. Met GCU Learn voert u online activiteiten en taken uit, luistert u naar podcasts, neemt u deel aan online discussiegroepen en neemt u deel aan blogs, wiki's en Twitter-gebaseerde leeractiviteiten.

Gedurende de cursus word je betrokken bij live projecten met branchepartners die ontwerpinstructies opstellen en individuele feedback van studenten geven. De jaarlijkse modeshow is een spannend evenement waar studenten graag mee bezig zijn. Naast het promoten van GCU, laat de modeshow studentenwerk en -profielen zien aan een breed publiek van zowel industriepartners als het grote publiek.

Internationale uitwisseling wordt aangemoedigd door formele en informele banden met geschikte instellingen, bijvoorbeeld: Amerika - Iowa

Laatst bijgewerkt op jul 2018

Over de school

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, ... Lees meer

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, while delivering social benefit to local and global communities. Lees Minder
Glasgow , Londen + 1 Meer Minder