BA (Hons) in International Hospitality Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Hooggekwalificeerde hospitality managers zijn op dit moment overal ter wereld in trek. Onze BA (Hons) International Hospitality Management helpt u alle kansen te grijpen die worden geboden in deze spannende en snel evoluerende branche.

 • Kies ervoor om je diploma in drie jaar af te ronden of neem een stagejaar in de industrie tussen je tweede en laatste jaar.
 • Bereid je voor op een carrière op het hoogste niveau van gastvrijheid, een sector die een snelle loopbaanontwikkeling biedt.
 • Studeer aan het Centre for Contemporary Hospitality and Tourism, ideaal gelegen aan de rand van het Peak District National Park.
 • Je profiteert van regelmatige mogelijkheden om te werken aan real-life projecten in onze inspirerende Grade II * beursgenoteerde Devonshire Dome met een goed restaurant en bistro, ultramoderne trainingskeuken en een grote horecagelegenheid op zich Rechtsaf.
 • Maak gebruik van onze links met enkele van de toonaangevende namen in gastvrijheid - zoals Claridge's, Marriott en Gleneagles - voor plaatsingsmogelijkheden, praktische consultancyprojecten en netwerken.
 • Vergroot uw professionele geloofwaardigheid op een cursus die is geaccrediteerd door het Institute of Hospitality.
 • Word lid van HOSCO, 's werelds toonaangevende netwerk voor gastvrijheidscarrières voor studenten en afgestudeerden.
 • De start in januari is alleen beschikbaar voor deelname aan fase 3.

Onze cursussen voor gastvrijheid, evenementen en toerisme zijn gerangschikt in de top 10 in The Guardian University Guide 2019.

Presenteren van topkwaliteit

Met zijn krachtige mix van real-world leren, industriële inzichten, theoretisch inzicht, academische nauwkeurigheid en een echt internationaal curriculum, geeft ons BA (Hons) International Hospitality Management u een voorsprong op de concurrentie.

Omdat de rol van de hospitality manager steeds complexer en veeleisender wordt, behandelen we alle cruciale onderwerpen om u te helpen de basis te leggen in uw carrière. Je zult vaardigheden op het gebied van leiderschap, financiën, IT en human resources verwerven die passen bij je diepgaande kennis van horecabedrijven.

Onze cursus legt de belangrijkste trends vast die de industrie vandaag veranderen - van een grotere nadruk op duurzaamheid tot technologische vooruitgang, van veranderende verwachtingen van klanten naar nieuwe concepten van luxe.

We hebben een internationale reputatie voor uitmuntendheid. Het is geen verrassing dat wereldleidende hospitality-docenten zoals de Swiss Hotel Management School onze graden hebben aangenomen.

Studeer in een echte hospitality-locatie

Onze gastvrije studenten zijn dolenthousiast om te studeren in ons Centre for Contemporary Hospitality and Tourism, dat enkele van de beste universiteitsfaciliteiten van het VK biedt. Je zult je vaardigheden verbeteren door te trainen en te werken in de spectaculaire monumentale Devonshire Dome II *, een levendige evenementenlocatie met cateringfaciliteiten voor maximaal 900 personen.

De campus beschikt over een hoog aangeschreven gastronomisch restaurant; een populair café; zeven state-of-the-art trainingskeukens; en een bekroonde commerciële spa. We zorgen ervoor dat je volledig uitgerust bent voor je studie in deze ideale setting: aan het begin van de cursus krijgen alle nieuwe studenten een volledige set keukenwit, messen en veiligheidsschoenen, plus een compleet uniform voor de staf.

Met zijn overvloed aan bezoekers en culturele attracties heeft Buxton ambitieuze horecaprofessionals veel te bieden. Dit elegante kuuroord aan de rand van het Peak District National Park heeft niet alleen een fascinerend erfgoed, maar ook een mooie toekomst, met nieuwe initiatieven zoals de restauratie van de historische Crescent van de stad als het eerste vijfsterren thermale spa- en wellnesshotel.

Werkgeverspartnerschappen om u te inspireren

Je zult in elke fase van het BA (Hons) International Hospitality Management samenwerken met toonaangevende werkgevers. Onze sterke partnerships binnen de sector stellen u in een uitstekende positie om tijdens uw studies en voltijdbanen wanneer u afstudeert stage- en plaatsingsmogelijkheden te beveiligen.

Onze netwerken omvatten Marriott Hotels, Gleneagles Hotel, The Lancaster London, Red Carnation Hotels, Compass Group, Loews Hotels and Resorts in Florida, GlenArbor Country Club in New York, Jurys Inn, Zuma Restaurants en kleinere bedrijven in en rond het Peak District.

Prominente industriefiguren hebben een belangrijke inbreng in de cursus en zorgen ervoor dat wat u leert in de klas, de werkwereld weerspiegelt.

Benodigde plaatsingsmogelijkheden

Niets voegt meer lof toe aan uw CV dan werkgerelateerde ervaring met werkgevers in de horeca. Stages en stages in de zomer bieden een hoogwaardige praktische ervaring waar je je vaardigheden op het gebied van klantafhandeling, probleemoplossing, teamwerk, communicatie, leiderschap en management kunt verbeteren.

Onze studenten hebben hun inzetbaarheid vergroot met bijvoorbeeld Claridge's, Skibo Castle, de Mandarin Hotel Group en Michelin-sterrenrestaurants. Door het mondiale bereik van de industrie te onderstrepen, zijn er ook steeds meer mogelijkheden voor buitenlandse stages, waaronder met Disney en Loews Hotels in Amerika.

Als u de vierjarige cursus volgt, is een formele stage tussen negen en twaalf maanden verplicht tussen uw tweede en laatste jaar. Normaal werk je als betaalde medewerker. Hoewel stages niet verplicht zijn tijdens de driejarige cursus, ondersteunen we je om waardevolle ervaring op te doen tijdens je zomervakantie, hetzij in betaalde of vrijwillige rollen.

Ongeëvenaarde praktische ervaring

Geen enkele dag is hetzelfde op deze cursus. Je leert gevarieerd, levendig en zinvol, met tal van praktijkgerichte projecten die zijn gebaseerd op de praktijk in de industrie.

Onze studenten hebben succesvolle evenementen in de koepel afgeleverd, inclusief feestjes voor 700 medewerkers van Chatsworth en onze eigen diploma-uitreikingen. Ze hebben ook bedrijfsevenementen georganiseerd op locaties zoals het National History Museum in Londen.

Bouw uw wereldwijde perspectieven

We moedigen je aan om volledig te profiteren van ons Go Places, Go Further-schema, waar je een deel van je studie in het buitenland kunt doorbrengen. Door onze bloeiende internationale partnerschappen, zoals met Stenden University in Nederland, kunt u het hospitality management vanuit verschillende culturele gezichtspunten verkennen. In het verleden zijn onze studenten zo ver weg geweest als Duitsland, Nederland, Cyprus en Zuid-Korea.

Veldtochten dichtbij en ver weg

Excursies zijn een andere belangrijke manier om je kijk te verbreden. We bezoeken regelmatig lokale hotels, restaurants, conferentiecentra en andere locaties om hun operaties achter de schermen uit de eerste hand te bekijken.

Een verblijf in het Verenigd Koninkrijk wordt gedekt door uw cursuskosten in zowel het eerste als het tweede jaar van uw studie. Onze studenten zijn op weg naar Londen en Schotland om luxe hotels, spa- en golfresorts te bezoeken. Ze hebben ook première evenementen bijgewoond, zoals de Food Show in Birmingham.

Bereik hoge professionele normen

Ons BA (Hons) International Hospitality Management is in kaart gebracht volgens de nieuwste beroepsstandaarden voor de industrie. Het is geaccrediteerd door het Institute of Hospitality, wat betekent dat uw kennis up-to-date en relevant is. Je hebt toegang tot de Educational Membership Scheme van het Instituut.

Wanneer je je bij ons aansluit, word je ook automatisch lid van HOSCO, met toegang tot ongeveer 30.000 afstudeerfuncties, stages en werkervaringsmogelijkheden van meer dan 1500 werkgevers.

Wat ga je studeren

Om het BA (Hons) International Hospitality Management af te ronden, studeer je modules zoals:

Fase een

 • Marketing en communicatie
 • Hospitality-concepten
 • Kamers Divisie Operaties
 • Introductie tot hoger onderwijs en professionele ontwikkeling voor hospitality managers
 • Horeca-operaties
 • Finance and Control in Hospitality Operations

Fase twee

 • Onderzoeksvaardigheden
 • Bedrijfsontwikkeling en ondernemerschap
 • Management en leiderschap
 • Hotel Revenue Management
 • Toezicht houden op de gastervaring
 • Planning en leidinggeven aan evenementen voor horecagelegenheden

Plaatsingsjaar

 • Als je een vierjarig diploma behaalt, voltooi je je verplichte stage tussen fase twee en drie. Je kunt ervoor kiezen om een extra kwalificatie - het Diploma in Professionele Praktijk - te studeren om een extra dimensie aan je cv toe te voegen.

Plaatsingsjaar in de industrie (optioneel)

 • Als je het vierjarige diploma haalt, voltooi je je verplichte stage in je derde jaar, tussen fase twee en drie.
 • Je de kans geven om je praktische vaardigheden te verbeteren door theorie in de praktijk te brengen, te netwerken in de industrie en op te vallen in de afgestudeerde banenmarkt.

Fase drie

 • Onafhankelijke studie (dubbele module)
 • Consumentengedrag
 • Strategisch management
 • De gastervaring beheren
 • Internationaal Resort Management
 • Evenementtoerisme

Hoe je zult leren

Het BA (Hons) International Hospitality Management voorziet u van een solide basis van toegepaste managementvaardigheden in de context van deze snel veranderende industrie.

Je verdiept je vakkennis door middel van formele lezingen, seminars, workshops, begeleide studie, praktijkoefeningen, praktische demonstraties en video's, oefeningen voor kleine groepen en casestudybesprekingen.

Werkgerelateerd leren

Je praktische professionele ontwikkeling vindt plaats in verschillende hospitality-activiteiten aan de universiteit en daarbuiten. Dit omvat gastenservice op commerciële normen, ontwikkeling van technische vaardigheden, verkoopvaardigheden, gezondheid en veiligheid, voedselveiligheid, bedrijfsprocessen, financiële doelstellingen en budgettering, HRM-praktijken, opleiding van personeel en onderhoud en beheer van horecagelegenheden.

Andere werkgerelateerde leerervaringen op de cursus zullen gastcolleges, conferenties, industriedagen, netwerkevenementen, wedstrijden, uitdagingen en door de werkgever geleide sectorprojecten omvatten.

De industriële plaatsing die deel uitmaakt van de vierjarige cursus is gestructureerd, relevant en ontworpen om uw academische prestaties te verbeteren en uw inzetbaarheid te vergroten. Ons toegewijd en goed verbonden plaatsingsteam helpt u de juiste positie te vinden die past bij uw loopbaanambities en professionele interesses.

Op onderzoek gebaseerd onderzoek

Je gaat samenwerken met het bedrijfsleven, de lokale gemeenschap en docenten om waardevolle bevindingen te produceren ten behoeve van de sector. Voorbeelden hiervan zijn een consultancyproject met Derby Theatre om het aanbod van eten en drinken uit te breiden en een initiatief met Warner Hotels gericht op online HR-systemen.

In je laatste jaar plan, ontwerp, lever en communiceer je een aanhoudende onafhankelijke studie over een thema naar keuze.

Een levendige en ondersteunende gemeenschap

Gebaseerd op de iconische setting van de Devonshire Dome, zult u een opwindende en dynamische leeromgeving ontdekken. Omdat we ons ook specialiseren in culinaire kunsten, evenementenbeheer, spa-management en toerismebeheer, zijn er talloze mogelijkheden om te zien hoe de verschillende beroepen op elkaar aansluiten.

Je studeert samen met studenten en onderwijzend personeel van over de hele wereld in een ondersteunende en sociale gemeenschap waar je je zelfvertrouwen opbouwt terwijl je beslist over je loopbaan. Laatstejaarsstudenten begeleiden vaak onze nieuwe studenten en delen hun ervaringen.

Beoordeling

Je wordt op een aantal manieren beoordeeld, waaronder:

 • Individuele schrijfopdrachten: essays en rapporten
 • Praktische beoordelingen
 • Groeps- of individuele mondelinge presentaties
 • Posters
 • Case-studies in de industrie
 • examens
 • Een aanhoudende stuk van onafhankelijke studie

Toelatingseisen

Typische toelatingseisen september 2020

UCAS-punten 112 (tot 16 vanaf AS-niveaus)
Specifieke eisen op A-niveau

Geen specifieke vakvereisten

Specifieke eisen bij GCSE GCSE-wiskunde en Engelse graad C / graad 4 (of hoger) of gelijkwaardige kwalificatie
IELTS 6.0 (met 5.5 in elk vakgebied)
Interview / auditie N.v.t.
Portefeuille N.v.t.

Careers

Als afgestudeerde BA (Hons) International Hospitality Management onderscheid je je als een veelzijdige, zelfverzekerde en toekomstgerichte professional. Tijdens de cursus laten we u kennismaken met de vele verschillende onderdelen van deze enorm gevarieerde branche, zodat u carrièrekansen kunt ontdekken die u misschien nog nooit eerder hebt overwogen.

Het unieke echte leren dat we bieden, betekent dat u zeer inzetbaar zult zijn, klaar om de toekomst van de sector te besturen. U kunt doorgaan naar functies zoals eten en drinken of toezichthouder van evenementen, front office of housekeeping supervisor, assistent-restaurantmanager, manager van een afgestudeerde stagiair hotel, verkoopmanager, erkende retailmanager of specialist in contractcatering.

Grote horeca werkgevers kijken regelmatig naar onze studenten bij het werven van prestigieuze graduate trainingsprogramma's. Vaak hebben onze studenten een baan gevonden voordat ze zijn afgestudeerd.

Onze afgestudeerden slagen nu in managementfuncties in onder meer internationale hotelketens, vijfsterrenluxresorts, adviesbureaus en de detailhandel. Sommigen hebben de ondernemersvaardigheden opgedaan die ze tijdens hun studie hebben opgedaan om hun eigen horecabedrijven op te richten, waaronder een brouwerij voor brouwerijen en ambachtswerk, een cateringbedrijf buiten het bedrijf en een feesttaart.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Here at the University of Derby, we believe anything is possible. With a broad range of courses at foundation, undergraduate and postgraduate level, we can help you get your career off to a great star ... Lees meer

Here at the University of Derby, we believe anything is possible. With a broad range of courses at foundation, undergraduate and postgraduate level, we can help you get your career off to a great start. We know how important it is to have the best teaching, and we’re proud to be rated Gold in the Teaching Excellence Framework; but we also offer so much more, with some of the best university facilities in the country, opportunities for industry experience and practical, hands-on learning to make your studies relevant to life after graduation. To help broaden your horizons, we offer a wide range of opportunities to study abroad, whatever your subject – a great way to experience a different culture, meet new people and add to your CV. Lees Minder