BA (Hons) in International Hotel Business Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

107649_logo-Manchester1.jpg

Dit programma wordt aangeboden door American Hotel Academy in academische samenwerking met de Manchester Metropolitan University. Dit is een driejaarlijks carrière-gericht programma dat zich concentreert op de details van het exploiteren van een hotelbedrijf.


Het programma combineert de wetenschap van management met de kunst van gastvrijheid door theorie die in de klas wordt onderwezen te combineren met praktische training binnen de school of gastbedrijven. Daarom krijgen studenten niet alleen de benodigde kennis, maar ook de professionele en leiderschapskwaliteiten die hen in staat stellen een belangrijke rol op zich te nemen in de volgende generatie hospitality professionals.


Belangrijkste punten:

 • het programma wordt in het Engels gegeven.
 • programmastructuur: drie jaar klasstudie met 8 - 16 maanden betaalde internationale stages.
 • faculteit: internationale master en Ph.D. geschoolde leraren, leidinggevenden in de industrie en beoefenaars
 • het programma bevat ook: gastdocenten, studiereizen, loopbaanontwikkeling en studiebegeleiding.
 • tussentijdse certificaten worden toegekend naarmate de studenten door verschillende fasen van het programma gaan.
 • het bachelordiploma wordt uitgereikt door de Manchester Metropolitan University.
 • collegegeld: lager dan die van vergelijkbare scholen in West-Europa of de VS; studenten profiteren ook van studiebeurzen en financiële assistentieplannen.


Studenten kunnen specifieke modules kiezen om zich te concentreren op een bepaald gebied van gastvrijheid:

 • Marketing en verkoop
 • Organisatieontwerp
 • Evenementenbeheer


Voor wie is dit programma?

Dit is een langetermijnprogramma dat lessen op de campus combineert met internationale stages en daarom een hoge mate van betrokkenheid van studenten vereist. Daarom moeten degenen die voor dit programma kiezen voorbereid zijn om het bestuderen van hun belangrijkste zorg in deze vier jaar te maken. Hoewel de meeste van onze applicaties afkomstig zijn van afgestudeerden van middelbare scholen, kijk dan hieronder bij de kandidaten voor wie dit programma het meest geschikt is:

Recente afgestudeerden van de middelbare school

Het belangrijkste publiek voor dit programma: aan het begin van hun professionele reis, is het bachelorprogramma het ideale pad waardoor studenten geleidelijk aan werkervaring en leidinggevende vaardigheden kunnen verwerven voor hun toekomstige carrière in de horeca.

Overgebrachte studenten

Studenten die zijn ingeschreven voor hotelmanagement post-secundaire scholen of op openbare of particuliere universiteiten over de hele wereld, in een 2-jarig diplomaprogramma of in een opleiding in Toerisme, Hospitality Management of aanverwante - kunnen, indien zij voldoen aan de toelatingscriteria, overdragen aan American Hotel Academy.

Gastvrijheid Medewerkers

Een andere doelgroep bestaat uit professionals uit de hospitalitybranche, die een leiderschapsambitie hebben maar nog steeds de managementkennis en -vaardigheden missen en de juiste mate hebben om leidinggevende functies in te vullen. Voortbouwend op hun eerdere professionele ervaring, zal dit programma bijdragen aan toekomstige carrièrekansen.

Carrière Switchers

Dit zijn meestal professionals die werkzaam zijn in andere gebieden van de economie, die een loopbaanverandering overwegen in hotel / hospitality management, die nog geen opleiding hebben afgerond en hun tijd laten hen toe een voltijds 3-jarige opleiding te volgen.


concentraties

Op basis van persoonlijke vaardigheden en professionele doelen die tijdens het eerste deel van het programma zijn ontdekt, kunnen studenten hun specialisatie kiezen die het beste past bij hun interesses en carrièredoelen. De concentraties zijn extra - optioneel - cursussen die door de school worden aangeboden, zodat de studenten kunnen profiteren van het dieper verkennen van een gebied van gastvrijheidsstudie. De concentratie zal niet worden geschreven op de graad, maar zal worden onthuld in de definitieve transcripties van de student. De studenten hebben twee keuzes:

Marketing Management

De rol van marketing is van vitaal belang voor elk bedrijf, vooral in een mondiale markt die even concurrerend is als nu. Deze specialisatie stelt studenten in staat hun marketing- en verkoopkennis te verdiepen in de context van de wereldwijde horecabranche, innovatieve principes van internetmarketing toe te passen en specifieke tactieken voor het beheer van opbrengsten te begrijpen.

Evenementenbeheer

Het organiseren van evenementen is een belangrijke bron van inkomsten geworden voor elke organisatie in de horeca. Deze concentratie stelt studenten in staat om verschillende soorten evenementen te plannen en te organiseren, om de ontwikkeling van een project te volgen, van initiatie tot voltooiing, om de bijzonderheden van elk evenement te begrijpen en om het op de juiste manier te promoten.


Graad eisen

Om toegang te krijgen tot het laatste jaar (het topjaar) van de bacheloropleiding, moeten studenten aan de volgende criteria voldoen:

 • houd het Diploma - Hotel directeur
 • de tweede stage voltooien
 • bewijs van de Engelse taalvaardigheid van ten minste: IELTS 6.5 (of de equivalente score voor TOEFL of Cambridge).

Om af te studeren met de BA (Hons) in International Hotel Business Management, moeten studenten aan de volgende vereisten voldoen:

 1. Verkrijg 120 studiepunten door het behalen van voldoende cijfers voor alle 3-jarige cursussen.
 2. Dien het proefschrift in bij de Dissertatiecommissie.

Eindjaarscursussen

Het laatste academische jaar is gericht op de ontwikkeling van strategische bedrijfsmanagementvaardigheden in een mondiale context. De focus ligt op het bestuderen van de principes en technieken van kritische analyse en evaluatie, vaardigheden die zowel in de klas worden ontwikkeld, als door onafhankelijke studie en ervaring. Tijdens dit jaar worden studenten aangemoedigd om onderzoeks- en studievaardigheden te ontwikkelen door middel van zelfevaluatie. Bovendien zullen ze hun professionele vaardigheden op de werkplek verder verbeteren en worden ze aangemoedigd om hun vermogen om intellectuele en interpersoonlijke vaardigheden, zelfvertrouwen en onafhankelijkheid te cultiveren, voor gebruik in reële situaties te vergroten.


stages

De bacheloropleiding combineert klassesessies met praktische training in de schoollaboratoria en industriële stages als volgt:

Volle studiemodus:

 • stage I: 4 maanden tussen het tweede en het derde academische semester.
 • stage II: 4 maanden tussen het vierde en het vijfde academische semester.

Sandwich-studiemodus:

 • stage I: 4 maanden tussen het tweede en het derde academische semester.
 • stage II: 8 - 16 maanden tussen het tweede en derde academiejaar.

Modular Study Mode:

 • stage I: 700 uur (2 dagen / week gedurende 14 maanden tijdens mijn studie voor het Diploma).
 • Stage II: 8 - 16 maanden tussen de Diploma Module en de BA top-up module.


In het buitenland studeren

Studenten die besloten hebben om zich te wijden aan een carrière in de gastvrijheid, moeten hun geest openen voor de culturele diversiteit van de wereld.

Vanaf academiejaar 2013 - 2014 biedt American Hotel Academy haar studenten de mogelijkheid zich open te stellen voor de wereld binnen een partnerinstelling in Zwitserland. Dit is een andere manier om een nieuw land met een andere cultuur te ontdekken.

Credits die op deze manier worden verdiend, worden overgemaakt naar het studieprogramma dat is bestudeerd in het oorspronkelijke American Hotel Academy studiecentrum.

Luzern, Zwitserland - IMI International Hotel Management Institute

IMI is een van de toonaangevende hotelmanagementscholen ter wereld. Studenten kunnen hier een volledig academisch semester bijwonen, gevolgd door een stage van 5 maanden afgesloten met een Zwitsers hoger diploma. Alle credits behaald na het behalen van het IMI-programma zijn overdraagbaar aan het academische programma gevolgd door de student van American Hotel Academy.

Laatst bijgewerkt op jan 2019

Over de school

American Hotel Academy was founded in 2007 in Brasov, Romania as the first international hotel management school in the country with the main purpose of offering education & training in hospitalit ... Lees meer

American Hotel Academy was founded in 2007 in Brasov, Romania as the first international hotel management school in the country with the main purpose of offering education & training in hospitality to Romanian students interested in pursuing global careers. We believe in blending professionally – oriented education with applied skills training within an international setting in a variety of hospitality management disciplines that are not available at many traditional higher education institutions. This is the foundation on which the school has been built and this is how we help our students to achieve their career goals. Lees Minder
Braşov , New York + 1 Meer Minder