Lees de Officiële Beschrijving

Alleen jaar 3

Het internationale sportmanagementveld is een groeiende en dynamische industrie. Als je een passie hebt voor sport en de ambitie hebt om je carrière op dit gebied te professionaliseren, kan GCU je helpen de vaardigheden en ervaring op te doen om te slagen in het beheer van sport, fitness, recreatie en recreatie.

Je bestudeert belangrijke aspecten van internationaal management in de context van sport, en via een aantal gespecialiseerde modules, waaronder taalopties, ontwikkel je de vaardigheden om een ​​succesvolle carrière te nastreven op zowel lokaal als internationaal niveau.

Dit programma wordt geleverd door een ervaren team dat zijn academische track record combineert met een praktische benadering van leren en indrukwekkende brancheverbindingen.

U profiteert van geprofileerde gastsprekers en excursies, waaronder een internationale reis door de Europese sneeuwsportindustrieën. Bovendien werken onze studenten aan live consultancyprojecten met sportieve klanten, elk ontworpen om u te voorzien van netwerkmogelijkheden en belangrijke inzichten in deze groeiende industrie.

Je carriere

Afgestudeerden van het programma kunnen werken op het gebied van sportmanagement nastreven in gebieden zoals sportevenement management, community sport coaching ontwikkeling, het beheren van sportvrijwilligers, sport facility management, sportontwikkeling, sporttoerisme, sportmarketing en promotie en gezondheids- en fitnessmanagement.

Wat ga je studeren

Studenten gaan deze cursus in jaar 3 in

Jaar 3

De Enterprise Value Challenge, bedrijfsonderzoeksmethoden en -vaardigheden, internationale marketingstrategie, sportcoachingmanagement, sportbeheer, optiemodule voor sportmanagement

Jaar 4

Dissertatie, Wereldsport, Sport en Vrijwilligerswerk, Kritieke vraagstukken in Sport Management, optiemodule

Toelatingseisen

Alle toelatingseisen die hier worden vermeld, moeten worden gebruikt als leidraad en geven het minimum weer dat moet worden overwogen voor deelname. Aanvragers die een voorwaardelijk aanbod van een plaats hebben gedaan, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan is aangegeven.

Jaar 3

HND

HND Coaching en ontwikkeling van sport of HND-fitheid, gezondheid en beweging of HND-toegepaste sportwetenschap met AB / ABB in de beoordeelde eenheden.

Andere aan sport gerelateerde HND-programma's kunnen worden overwogen.

De Engelse taal

Academische IELTS-score van 6.0 (of equivalent) zonder element onder 5.5.

Let op: als u uit een Engelssprekend land komt, hoeft u mogelijk niet meer te bewijzen dat u Engels spreekt.

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

Internationale Pathways

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, komt u mogelijk in aanmerking voor het Engelse universitaire studieprogramma.

Vergoedingen en financiering

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw tariefstatus. Wat is de status van mijn studententoeslag?

Collegegeld 2018/19

  • Thuis: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationaal: £ 11.500

* Het totale collegegeld voor RUK-studenten die een studiecyclus van drie of vier jaar voltooien, is beperkt tot £ 27,750. Specifieke vergoedingen moeten door de Schotse regering worden bevestigd en kunnen na bevestiging worden gewijzigd.

Als u begint met uw studie in september 2018 of januari 2019, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die gelden voor de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Lees onze tarieven en ons terugbetalingsbeleid voor meer informatie over hoe kosten kunnen veranderen.

Bijkomende kosten

Naast het cursusgeld, kunt u tijdens uw verblijf aan de universiteit extra kosten tegenkomen.

Beurzen

We bieden hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; als de universiteit voor het algemeen welzijn zetten we ons in om toegankelijk hoger onderwijs aan getalenteerde studenten aan te bieden door ons collegegeld laag te houden en een royaal studiebeurspakket van meer dan £ 2,5 miljoen per jaar te bieden.

Als je vragen of vragen hebt over beurzen die beschikbaar zijn voor 2018/19, neem dan gerust contact op met het studententeam.

Internationale studentenbegindata

Voor nieuwe internationale studenten starten oriëntatie-evenementen op 14 september 2018 . Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen zich te vestigen in het Verenigd Koninkrijk en de GCU voorafgaand aan de start van de algemene inductie van studenten en lesgeven.

Er zullen tijdens deze periode heel veel leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden, waaronder rondleidingen op de campus en in de stad, en welkomstevenementen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

Werkervaring

Door praktische en academische vaardigheden te combineren, bent u in een uitstekende positie om te slagen. Gedurende je opleiding word je aangemoedigd om relevante ervaring op te doen in de sportindustrie.

Ons docententeam heeft uitstekende brancheverbindingen met particuliere en openbare sportaanbieders. Elk jaar helpen we studenten om stages en vrijwilligerskansen te krijgen door met organisaties samen te werken op het niveau van de stichting tot en met topsport in binnen- en buitenland.

Taal optie

Je kunt ervoor kiezen om taalmodules te studeren als onderdeel van deze graad. GCU biedt modules in het Frans, Spaans, Duits en Italiaans van beginners tot professioneel niveau.

International Study Exchange

Je kunt ervoor kiezen om een ​​internationale ervaring aan je programma toe te voegen met een studie-uitwisseling bij een van onze partnerinstellingen in Europa, Canada, de VS, Australië of Latijns-Amerika.

Er zijn ook mogelijkheden voor studenten om stage te lopen bij onze Europese partners en voor internationale korte studiereizen op verschillende gebieden, zoals lichamelijke opvoeding, sportontwikkeling en de snowsportindustrie.

Evaluatiemethoden

Onze benadering van het leren, onderwijzen en beoordelen van onze studenten is afgestemd op de behoeften van de sport- en vrijetijdssector. We hanteren een breed scala aan leer- en onderwijsmethoden om ervoor te zorgen dat u niet alleen kennis en inzicht verkrijgt in de internationale zakenwereld, maar ook uw intellectuele en persoonlijke vaardigheden ontwikkelt.

Alle modules bevatten examens en cursussen in lijn met leerdoelen. Evaluatiemethoden variëren tussen modules en omvatten ongeziene onderzoeken, sportieve casestudy-interventies, klassentests, schriftelijke cursussen, presentaties en groepswerk.

Leer methodes

De leer- en lesmethoden die we gebruiken zorgen ervoor dat het programma zowel beroepsmatig relevant is als academisch uitdagend. Onze aanpak is studentgericht, praktisch en relevant voor de behoeften van studenten en werkgevers. We richten ons op een meer onafhankelijke leeraanpak, waarbij u wordt aangemoedigd om theorie en praktijk te genereren en kritisch te evalueren.

Naast de traditionele lessen, seminars en workshops, hanteren we een multi-platform benadering van leren die een breed scala aan ondersteunend materiaal omvat, inclusief podcasts, webinars (internet-gebaseerde seminars), discussieborden en onafhankelijke (inclusief webgebaseerde seminars). ) studie. De aard van de klasomgeving is een balans tussen kennisoverdracht, interactiviteit en groepsactiviteiten; waarbij studenten de mogelijkheid hebben om bij te dragen aan de leeromgeving.

Het scala aan modules, van theoretisch tot praktisch en zakelijk georiënteerd, zal u voorzien van een kritisch bewustzijn van de rol van sportmanagement in de maatschappij en het brede scala aan kennis en vaardigheden die nodig zijn om leidinggevende posities in de sportindustrie en sociale zaken te verwerven of om start je loopbaan als ondernemer.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 16 andere vakken van GCU - Glasgow School for Business and Society »

Laatst bijgewerkt op July 30, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
1,820 GBP
Home / EU-studenten; £ 9250 RUK studenten; £ 11.500 Internationale studenten
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019