Read the Official Description

Het beste van Westminster en Macromedia - Verdien de UK BA Hons en een extra Duitse Bachelor in Duitsland

Heb jij een passie voor media-ontwerp? Wil je werken aan het internationaal stimuleren van creatieve ontwerpfuncties? Dit bachelorprogramma is uitzonderlijk en bedoeld om studenten een echt internationaal academisch profiel te geven dat het beste van de University of Westminster en Macromedia University combineert. In samenwerking met de University of Westminster hebben we het voor studenten mogelijk gemaakt om de Britse Bachelor of Honours-graad in Duitsland aan de Macromedia University te behalen. Dat betekent dat u het beste uit twee werelden haalt: een internationaal erkende BA (Hons) en internationaal georiënteerde studie-ervaring in de belangrijkste mediaknooppunten van Duitsland.

De inhoud van de cursus

Dit interdisciplinaire programma biedt studenten de tools en kennis om het volledige spectrum van mediaontwerp onder de knie te krijgen en een allrounder te worden in het veld. Het hele proces - van de eerste versie tot het overhandigen van het afgewerkte ontwerp aan de klant - vereist sterke conceptuele vaardigheden, diverse creatieve flair en het bekwame gebruik van ontwerpprocessen. Je ontwikkelt een diep begrip van ontwerpprincipes, ontwerpdenken, visueel ontwerp, bewegingsontwerp, interfaceontwerp en dergelijke door de unieke combinatie van methodologische kennis en praktische praktische toepassingen, met behulp van echte taken.

De belangrijkste voordelen van het behalen van je BA (Hons) op Macromedia University

  • Haal het hoog gewaardeerde Duitse diploma op de top van de UK BA (Hons): je hebt de mogelijkheid om een ​​extra Duits diploma te behalen aan Macromedia University bovenop de Westminster BA (Hons). De manier waarop het werkt, is - na het voltooien van de zes semesters van BA (Hons), je je bij het Macromedia-parcours aansluiten voor het 7e semester en je kwalificeren voor het Duitse bachelordiploma.
  • U hoeft niet te voldoen aan de strenge Duitse toelatingscriteria: voor dit programma hoeft u niet aan de Duitse toelatingscriteria te voldoen. Dit betekent dat je aan het programma kunt deelnemen als je een erkend diploma van een middelbare school of een equivalent en Engels taalbewijs (TOEFL / IELTS) hebt. Het is een slimme manier om de internationaal gereputeerde Duitse bachelordiploma te behalen.
  • Krijg echte werkervaring en internationale perspectieven: met een groot netwerk van meer dan 500 industriële partners hebt u verschillende kansen om aan echte projecten te werken en praktische ervaringen op te doen. Tijdens het semester in het buitenland, zul je een semester doorbrengen aan een van onze internationale partneruniversiteiten. Dit is uw kans om uw netwerk uit te breiden en een internationale kijk te ontwikkelen.

Afhankelijk van je interesse en carrière aspiratie, kun je kiezen uit drie Westminster Pathways . Het 6 1 Extra Degree-programma is het programma als je zowel het Engelse (Hons) als het Duitse diploma wilt. Je hebt ook de mogelijkheid om simpelweg naar het VK (Hons) te gaan, hetzij in een zes-semesterprogramma (180 ECTS) of een zeven-semesterprogramma (210 ECTS). Als alternatief, als je gewoon zou willen werken aan een Duits bachelordiploma, dan is het Macromedia 7 semesterprogramma (210 ECTS) het enige voor jou. Voor deze Pathway moet u voldoen aan de Duitse kwalificaties voor toegang tot hogescholen. Voor gedetailleerde informatie kunt u altijd met onze studieadviseurs praten.

Carriere vooruitzichten

Na het afstuderen zijn onze studenten gekwalificeerd om te werken als art of creative directors, multimedia-ontwerpers, schermontwerpers, interface-ontwerpers, projectmanagers in reclame- of mediabedrijven.

De voordelen van het kiezen van Macromedia University

  • Hoogste positie in CHE Ranking 2014/15
  • Authentieke, praktijkgerichte projecten met meer dan 500 bekende bedrijven
  • Kleine klassen met intensieve, individuele begeleiding
  • Wereldwijd erkende, door de staat goedgekeurde graden, geaccrediteerd door FIBAA
  • Wereldwijd netwerk van partneruniversiteiten
  • Hooggekwalificeerde professoren en insiders uit de industrie als docenten


Toelatingseisen
Voor de Duitse bachelordiploma (BA): Erkende middelbare school certificaat, de toegang kwalificatie voor universiteiten / hogescholen of gelijkwaardig en TOEFL (ten minste 72 van de 120 punten) of IELTS (ten minste 6 van de 9) voor de Westminster University's Honours degree: Ga naar https://www.westminster.ac.uk/international/where-are-you- om meer te weten te komen over landspecifieke toelatingseisen.

Deadline van de aanvraag
Winterperiode: EU 15.08. / Niet EU 15.06.

Neem contact met ons op
Onze studieadviseurs zijn altijd bereid om uw vragen te beantwoorden. U kunt onze online chat gebruiken of contact met ons opnemen via WhatsApp om met ons te praten. U kunt ons ook bellen of het informatie-aanvraagformulier gebruiken op onze internationale website www.macromedia-university.com

Program taught in:
Engels

See 5 more programs offered by Macromedia University of Applied Sciences »

Last updated August 22, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Duration
7 - 7 semesters
Voltijd
Prijs
38,500 EUR
EU 5150 € / Non-EU 5500 € per semester
Deadline
By locations
By date